Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Monroe Reflex

Napisal/-a pugi405 Ne jan 22, 2006 10:36 am

Torej... Te amortizerje sem kupil pred pol leta, imam pa jih na zadnjem delu montirane. Sedaj ko je zelo mrzlo, čutim, da so amortizerji trdi ko pras.ica. :evil: Imam občutek, kot da vozim rally specialko. Seveda gre skozi ovinke skor brez nagibanja, vendar me ta trdota full moti. Poleti niso bili tako trdi :roll: . So pa dvostranski plinski..... Kaj bi lahko bilo? :roll:

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Ne jan 22, 2006 11:06 am

Amortizerji ziher niso.....imam na 2 avtih montirane reflex-e pa nobenga problema....
Ce bi bli oljni bi mogoce kaj vplivalo....plin pa nemogoce....
Pejdi jih pa pregledat, mogoce ja pa kak ventil blokiral pa ne prepusca....
samo nasvet.

LP

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Kraj: Povsod me je dost!

Napisal/-a Pro2Type Ne jan 22, 2006 11:11 am

Ne se sekirat. Jaz sm dal tršat amortizerje za 20% pa je zjutraj k avto zalaufam pa se furam ene 20 minut trd ko skala. Čist vsaka grbina se čuti. AMPAK poj k bo zunaj malo bolj toplo, bo bolje. TKo k pr men, k mi je nažigal čez lukne, se je slišal tak kovinski grd pok, ampak kuj k pride temperatura okoli 0 je bolje. To pa zato ker se olje not tok zgosti da je bl gosto in posledično bl trdo.

Sej to je fulll dobr, k je avto trd. Ne se sekirat. Lego v ovinkih maš pa zih hudo :twisted:

Eni bi ubijal zato, ti se pa sekiraš. Ni fore. Uživej pa prtisn gas na ovinku ;)

P.S.

Pa plinski niso polnjeni s plinom, ampak imajo isto olje not, plin je sam pod pritiskom not nafilan da lažje požira luknje pa mal bl stabiln je. Ni pa samo plin not!!!

LP

Pro2TYPE

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne jan 22, 2006 11:16 am

Hvala za odgovore :P Oblubm, da bom nehu morit za brezvezne stvari na A.comu :P :lol:

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Kraj: Povsod me je dost!

Napisal/-a Pro2Type Ne jan 22, 2006 11:24 am

Sej ni panike. Če neki ne veš prašaš, pa zveš, upaj da zveš! :D

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne jan 22, 2006 1:05 pm

pri novih amortizerjih bi težko reku da so trdi res je da so plinsko-hidravlični trši kot navadni sam če praviš da so zdaj trši jih res pel pregledat sej maš 2 al 3 leta garancije ker trši bi ratal hidravlični zarad kondenza ki se nabere v njih sam to pride z leti pol pa zna zmrznt pri plinskih pa to naj ne bi blo mogoče

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Ne jan 22, 2006 3:47 pm

Jaz imam tudi reflekse, pa razen na začetku, ko niso ogreti ne čutim, da bi bili trši kot poleti.
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne jan 22, 2006 4:39 pm

De_Tomaso je napisal/-a:Jaz imam tudi reflekse, pa razen na začetku, ko niso ogreti ne čutim, da bi bili trši kot poleti.

No ja... v bistvu delam včasih sam po 20 km na dan.... šiht mam pa 2 minute od doma (1.5 km) tko da.... sej ni čudno..... morajo se mal razgibat :roll: :roll: :roll: :oops:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov