jranzi je napisal/-a:Ni možno.
Avto se ti praviloma "ulaufa" do prvega servisa (1.500 km).
Očitno je šlo v tvojem primeru za napako, ki je izzvenela sama ali s pomočjo vmesnih servisov.
meganeman je napisal/-a:Moj avto je na sliki:) Megancic 1.9dci!
Megani majo prvi servis sele na 30.000km in ni vec vmesnega menjavanja olja na 8.000km. To pomeni, da je ze v tovarni vlito notri dobro olje:) tudi tega ne pravijo vec, da bi mogel 10.000 km vozit pocasi, sedaj govorijo le se o 1500 - 3000 km zmerne voznje.
Sej ne pravim, da avto ni deloval pod 2000 obrati, sam matral se je, glas je spremenil. Ni izgledalo kot napaka. Sedaj pa gre vse ok! Tako kot da se je navadil na moj stil voznje. Vozim kar precej v niskih vrtljajih, ze bencinerja sem vozil med 1600-2000 obrati/min.
phoebus je napisal/-a:Ej a sem prav prebral, 30.000 je noter isto olje???! Kaj potem steče ven želatina ko ga menjajo?
Sam sem vseeno mnenja -intervali gor, intervali dol, nad 10 nima kaj delat isto olje noter (nekateri govorijo celo o 5k miljah, kar je 7.5).
Olje že olje, kaj pa opilki ki se nabirajo noter in podobno? Bogi avti...
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov