Mrki je napisal/-a:spet bo cela znanost iz tega![]()
zoranwagen je napisal/-a:Glede uvoza čez lužo pa vem samo tolko, da je problem z svetlobnimi telesi (beri luči), stekli in drugimi finesami. Je kolega uvažal iz Kanade! In moj nasvet poišči avto potem pa pusti, da se negdo drugi ukvarja z uvozom, z izkušnjami!
SAFRANE je napisal/-a:ja lej....kwa pa kšnga iz EU?
ker iz u.s.a. majo vsi ful na vn odbijače pa tiste lučke not ( k novoletna jelka )
SAFRANE je napisal/-a:Galantfrik je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:Glede uvoza čez lužo pa vem samo tolko, da je problem z svetlobnimi telesi (beri luči), stekli in drugimi finesami. Je kolega uvažal iz Kanade! In moj nasvet poišči avto potem pa pusti, da se negdo drugi ukvarja z uvozom, z izkušnjami!
Ma luči bi jst že dal gor taprave, pa karkol bi blo treba, sam da bi človek pršou do
tazga vagona k ga sanja že par let... Ja kdo pa se pri nas ukvarja z uvozom pa to...
O.K., res nisem še nič iskal po starih debatah... bom prečakiru...
Jao, jao, da mi je, da bi ga meu!!! Tole bi meu...
To je to, 2,8MB video: (Save target as)
http://www.boostaholic.net/videos/Gaylantgoestoeleventake02.wmv
ja lej....kwa pa kšnga iz EU?
ker iz u.s.a. majo vsi ful na vn odbijače pa tiste lučke not ( k novoletna jelka )
Galantfrik je napisal/-a:SAFRANE je napisal/-a:ja lej....kwa pa kšnga iz EU?
Safrane, Mitsubishi Galant VR-4 je bil delan za japonski in avstralski trg, kjer imajo volan na desni strani - s takim nimam kej počet in jih tudi v EU ni.
Zaradi ogromne popularnosti na omenjenih trgih so se amerikančki zmenil za ''Limited edition'' proizvodnjo in tako so leta 1991 naredili 2000 Galantov VR-4, leta 1992 pa 1000. To je skupaj samo 3000 takih avtomobilov, ki imajo na levi strani volan. Edina varianta je še, če bi nekje našel motor od Galanta VR-4 pa ga dau v svojga (to bi blo še najbolj zakon - hehe). Enkrat sem celo naletel na nek nizozemski web page, gre za neko firmo, ki uvaža JDM motorje. Takle motor stane cca 300 - 400k sit, pa vemo, da japonci v povprečju prevozijo 5.000km/leto, kar je izredno malo za naše razmere, hehe.
No tolko, izibra je zelo majhna, ampak j***bo mater, da bom neki zgruntu...
SAFRANE je napisal/-a:pero3000:
ja najbolj se ti jih splača v nemčiji,belgiji in nizozemski---včasih je bla najbolj zanimiva Danska -no sej je še kr (kr se cen tiče)samo so zdej špediterji začel ful težit
najbolj se ti splača Passat=zato ker je največji od teh 3h in za moje pojme tudi najlepše oblikovan. Isto ga boš lahko vedno prodal=deli so pa le še vsaj malenkostno cenejši kot bmwjevi al pa audlnovi. Pa tut rabljenega boš dobu cenej pa z več opreme kot druge dva.
lp
johny
SAFRANE je napisal/-a:pero3000 je napisal/-a:SAFRANE je napisal/-a:pero3000:
ja najbolj se ti jih splača v nemčiji,belgiji in nizozemski---včasih je bla najbolj zanimiva Danska -no sej je še kr (kr se cen tiče)samo so zdej špediterji začel ful težit
najbolj se ti splača Passat=zato ker je največji od teh 3h in za moje pojme tudi najlepše oblikovan. Isto ga boš lahko vedno prodal=deli so pa le še vsaj malenkostno cenejši kot bmwjevi al pa audlnovi. Pa tut rabljenega boš dobu cenej pa z več opreme kot druge dva.
lp
johny
Kje pa naj iščem avtomobile? Maš kaki pametni www naslov in koliko lahko taki avto gori stane let 2001 ali 2002 1.9 tdi oprema tredline ali highline, še raje pa novi a4. Moj mail je pero1000@email.si pa se slišiva. Lp Peter
ok jutri po 16h dobiš po mailu vse trenutne variante a4k in passatov ki jih trenutno imam
lp
johny
SAFRANE je napisal/-a:pero3000 je napisal/-a:SAFRANE je napisal/-a:pero3000:
lp
johny
Kje pa naj iščem avtomobile? Maš kaki pametni www naslov in koliko lahko taki avto gori stane let 2001 ali 2002 1.9 tdi oprema tredline ali highline, še raje pa novi a4. Moj mail je pero1000@email.si pa se slišiva. Lp Peter
ok jutri po 16h dobiš po mailu vse trenutne variante a4k in passatov ki jih trenutno imam
lp
johny
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov