KAJ PRAVITE NA TA PREDLOG???
Ker imam kar precej naročil sem se odločil,da bom uvedel nekatera pravila:
1.Če ste resni kupci in boste stvar vzeli 100%, potem mi pišite(sam ne mislim financirat stvari,ki bi jih potem jaz imel po garaži (nimam niti toliko denarja

), da bi si kupci premislili in stvari nekupili,poleg tega bi sam izgubil prevsem voljo do prejemanja novih delov od kolega,ker ko kos naročim ga dobim KO PLAČAM!! Zato pa je tukaj potrebno za 100% kupce en sistem uvedit)
2.Stvar,ki bi jo dobil za vas bi bila zagotovo dobre kvalitete saj do sedaj ne pomni,da bi dobil (kolega) kakšne kritike.
3.Glede plačila:
- Sam ne določam cen.Cene so pač različne, seveda glede na kvaliteto delov.V vsakem primeru dobite del
BOLJ POCENI KOT DRUGJE!!!
-Ker so nekateri bodoči kupci iz kar precej oddaljenih krajev (sam sem z goriške-Nova Gorica) se je treba nekako zmenit glede plačila...
-ZAUPANJE bo tukaj igralo pomembno vlogo...Namreč,če ste resni kupci boste pripravljeni plačati del plačila pred dostavo.(recimo v priporočenem pismu)
4.potek:
-naročite del
-obvestim vas o dobljenem delu oz. o tem ali se del lahko dobi (težko je povedati okvirno ceno dokler kolega kosa ne kupi ...(zato pa je tukaj potrebno imet 100% kupce,da ne bi mi izgubljali denarja))
-pošljete del vsote (najmanj 20%....npr.: plačate 2000sit vnaprej od 10.000sit-s tem jamčite da boste del v celoti plačali)
-ko prejmem plačilo vam pošljem dele po DOOR TO DOOR ali pa s kakšnim drugim ugodnim prevozom (lahko tudi sami pridete iskat)
-ko prejmete pošiljko jo odkupite do konca
-stvar je urejena
ZA TISTE KI STE BOL ODDALJENI...NAJPOMEMBNEJE JE V TEM PRIMERU ZAUPANJE...ZA GARANCIJO BI VAM DAL TUDI MOJO TELEFONSKO TAKO,DA BI ME LAHKO KADAR KOLI POKLICALI...
ČE IMATE KAKŠNO BOLJŠO REŠITEV PREDLAGAJTE