Debate, ki niso vezane na ostala področja...

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar To feb 21, 2006 6:49 pm

Vse pohvale za filmček, najbolj hud zvok pa itak da od sebe prva črna zverina. 8)

killah bee je napisal/-a:Drugače, kar se tiče ZUPracinga, je naš admin prepovedal oglaševanje klubov na a.com :roll:

Jaz sem pa mislil, da je a.com forum, ki združuje klube in avtomobilistično sceno na splošno.. :roll:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To feb 21, 2006 6:52 pm

milankregar je napisal/-a:Vse pohvale za filmček, najbolj hud zvok pa itak da od sebe prva črna zverina. 8)

killah bee je napisal/-a:Drugače, kar se tiče ZUPracinga, je naš admin prepovedal oglaševanje klubov na a.com :roll:

Jaz sem pa mislil, da je a.com forum, ki združuje klube in avtomobilistično sceno na splošno.. :roll:

Nimaš kaj, jaz sem sam besede od admina napisal, da naj bi bilo tako :roll: Mene namreč ne moti. Naj pa en od adminov kaj več pove :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm To feb 21, 2006 7:16 pm

Je napisal človek, ki ima v podpisu ime kluba, url in še celo link. :roll: :roll: :roll:

Vlečem dol tehle 60 mb, da vidm kaj ste skupi spravl. Keep up the good work.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To feb 21, 2006 7:20 pm

Mare9mm je napisal/-a:

Je napisal človek, ki ima v podpisu ime kluba, url in še celo link. :roll: :roll: :roll:

Vlečem dol tehle 60 mb, da vidm kaj ste skupi spravl. Keep up the good work.

Do klubov z določenimi znamkami avtomobilov so lahko povezave, ampak ne na forum, samo na home page ;)

Je pa tko, jaz sem kriv, ker sem prvi butnil to pravilo ven. Nisem se ga jaz spomnil,tak da čil out, sem napisal naj admin svoje pove ;)
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov