xandrej je napisal/-a:To da je BMW prehitel alfo 166 ki je na trgu že od leta 98 pa je res pohvalno...
stench je napisal/-a:Sem pozitivno presenečen da je citroen C6 tako visoko uvrščen, sploh v tem razredu je to velik uspeh. Drugače pa pohvale BMW-ju.
Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a: Še obliko so ljudje poštudiral in je tudi po videzu prehitel Alfo. Res pohvalno.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kris je napisal/-a:To so slovenski rezultati tuakj so pa še hrvaški iz auto motor i sport:
Mini avtomobili: mini, suzuki swift, peugeot 107, citroen c1, toyota aygo
Mali avtomobili: Fiat grande punto, toyota yaris, renault clio, vw polo, peugeot 206
Nižja sr. klasa: Honda civic, vw golf, audi a3, subaru impreza, seat leon
Sr. klasa: Bmw serije 3, alfa 159, lexus is, vw passat, honda accord
Višja sr. klasa: Bmw serije 5, audi a6, mercedes cls, alfa 166, citroen c6
Luksuzni avtomobili:Audi a8, maserati quattroporte, mercedes s, bmw7,chrysler 300c
Športni avtomobili: Alfa brera, ferrari 430, mercedes slr,aston martin vanquish, bmw6
Kabrioleti:Mazda mx-5, honda s 2000, ferrari 430 spide, bmw 6 cabrio, volvo c70
Terenski avtomobili: Mercedes Ml, bmw x5, nissan murano, audi q7, range rover sport
Enoprostorci: mazda 5, mercedes b, honda fr-v, seat altea, opel zafira
Slide je napisal/-a:Mislim da je takšen rezultat tudi delno posledica mentalitete veliko slovencev. Sam da je Bemf...pol je pa itak the best...
Clarkson za moje pojme enostavno ni mogu boljš zadet, kakor takrat ko je izjavil pri predstavitvi enke, da bi lahko BMW dal ven dobesedno navaden kontejner za smeti, gor namontiral značko BMW in ljudje bi to kupoval ko zmešani kot najboljši avto.
Vsekakor je BMW zelo dober paket avtomobila, ampak naša mentaliteta...![]()
Da ne bo pomote, do pred kratkim sem bil lastnik BMW-ja, pa tudi naslednji bo verjetno nosil tisti propeler na nosu, tako da to ni pljuvanje čez BMW, ampak samo moje razmišljanje zakaj tako huda premoč pri glasovanju pri nas...bolj pljuvanje čez mentaliteto no...ker 60% kupcev BMWja, kupi samo in izključno značko, tistih bombončkov, zaradi katerih se je pa BMW včasih prodajal in ki jih cenijo ljubitelji, pa niti v 5ih % ne izkoristijo...no recimo da potem 25% kupi obliko ker se jim ta resnično dopade, 15% pa jih ceni nekaj čisto drugega...pa ni zato treba gonit avta in driftat, da ne bo pomote...
No jaz ga nisem in ne bom kupil zaradi značke
Clarkson za moje pojme enostavno ni mogu boljš zadet, kakor takrat ko je izjavil pri predstavitvi enke, da bi lahko BMW dal ven dobesedno navaden kontejner za smeti, gor namontiral značko BMW in ljudje bi to kupoval ko zmešani kot najboljši avto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov