Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Najbolsi avtomobil 2006

Napisal/-a Dejch To feb 21, 2006 11:37 pm

Vse si preberite tukaj:

Slika

Slika

Slika

Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr feb 22, 2006 12:01 am

sami befmlni povsod..

lp
Slika

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Sr feb 22, 2006 12:05 am

respect BWM-ju!
What would you do, if you could do the unbalivable ?

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr feb 22, 2006 9:48 am

Najbolj zanimiv podatek je ta da je X5 ne prvem mestu po 6 letih izdelave in to zadnje leto pred prihodom novega modela. To dobro pokaže kje je bil pol leta 2005 ko je prišel na trg.

Drugače pa povsod in skoraj z vsakim modelom BMW vodi. Res pohvalno. Še obliko so ljudje poštudiral in je tudi po videzu prehitel Alfo. Res pohvalno.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Sr feb 22, 2006 9:54 am

To da je BMW prehitel alfo 166 ki je na trgu že od leta 98 pa je res pohvalno... :shock:

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Sr feb 22, 2006 10:08 am

To so slovenski rezultati glasovanja. Kako so tuji glasovali, poglejte okvircek. BMW je pri nas dominiral in to je to. Glede oblike BMWja, ocitno folku potegne. :)

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris Sr feb 22, 2006 2:51 pm

To so slovenski rezultati tuakj so pa še hrvaški iz auto motor i sport:
Mini avtomobili: mini, suzuki swift, peugeot 107, citroen c1, toyota aygo

Mali avtomobili: Fiat grande punto, toyota yaris, renault clio, vw polo, peugeot 206

Nižja sr. klasa: Honda civic, vw golf, audi a3, subaru impreza, seat leon

Sr. klasa: Bmw serije 3, alfa 159, lexus is, vw passat, honda accord

Višja sr. klasa: Bmw serije 5, audi a6, mercedes cls, alfa 166, citroen c6

Luksuzni avtomobili:Audi a8, maserati quattroporte, mercedes s, bmw7,chrysler 300c

Športni avtomobili: Alfa brera, ferrari 430, mercedes slr,aston martin vanquish, bmw6

Kabrioleti:Mazda mx-5, honda s 2000, ferrari 430 spide, bmw 6 cabrio, volvo c70

Terenski avtomobili: Mercedes Ml, bmw x5, nissan murano, audi q7, range rover sport

Enoprostorci: mazda 5, mercedes b, honda fr-v, seat altea, opel zafira
Slika
Slika

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Sr feb 22, 2006 5:06 pm

Sem pozitivno presenečen da je citroen C6 tako visoko uvrščen, sploh v tem razredu je to velik uspeh. Drugače pa pohvale BMW-ju.
Slika

Andrew
Novinec

Napisal/-a Andrew Sr feb 22, 2006 5:17 pm

prevlada BMW-ja...no ja...

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Če feb 23, 2006 9:43 am

xandrej je napisal/-a:To da je BMW prehitel alfo 166 ki je na trgu že od leta 98 pa je res pohvalno... :shock:

Premagal ga je nasplošno po oblikah avtomobilov. In alfa ki je od nekdaj znana da dela Orgazmično lepe in naj naj avtomobile je zgubila prot BMW-ju ki dela tako grde avtomobile da jih vidt ne moreš itd.... Take stravi bereš po netu in zato me je presenetilo da so ljudje res tako lepo sprejeli BMWjevo obliko. Meni so itak vsi po vrsti hudi.

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Če feb 23, 2006 9:51 am

stench je napisal/-a:Sem pozitivno presenečen da je citroen C6 tako visoko uvrščen, sploh v tem razredu je to velik uspeh. Drugače pa pohvale BMW-ju.

C6 je bila izbrana za najlepšo notranjost v italiji za najlepi avto v svoji kategoriji...

http://www.autoblog.com/2006/01/19/alfa ... rld-award/

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter So feb 25, 2006 11:50 am

Veseu sm da je A8 še vedno car, malce razočaran da je 5er premagal A6ko ampak ni zamere... je hud :twisted:

Prou tako respect X5---> po vsem tem času.... :clapclap
Slika

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K So feb 25, 2006 9:36 pm

Bmwju gre dobro v luksuzem razredu pa :roll:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne feb 26, 2006 10:00 am

Mislim da je takšen rezultat tudi delno posledica mentalitete veliko slovencev. Sam da je Bemf...pol je pa itak the best...
Clarkson za moje pojme enostavno ni mogu boljš zadet, kakor takrat ko je izjavil pri predstavitvi enke, da bi lahko BMW dal ven dobesedno navaden kontejner za smeti, gor namontiral značko BMW in ljudje bi to kupoval ko zmešani kot najboljši avto.
Vsekakor je BMW zelo dober paket avtomobila, ampak naša mentaliteta... :jao:

Da ne bo pomote, do pred kratkim sem bil lastnik BMW-ja, pa tudi naslednji bo verjetno nosil tisti propeler na nosu, tako da to ni pljuvanje čez BMW, ampak samo moje razmišljanje zakaj tako huda premoč pri glasovanju pri nas...bolj pljuvanje čez mentaliteto no...ker 60% kupcev BMWja, kupi samo in izključno značko, tistih bombončkov, zaradi katerih se je pa BMW včasih prodajal in ki jih cenijo ljubitelji, pa niti v 5ih % ne izkoristijo...no recimo da potem 25% kupi obliko ker se jim ta resnično dopade, 15% pa jih ceni nekaj čisto drugega...pa ni zato treba gonit avta in driftat, da ne bo pomote...
No jaz ga nisem in ne bom kupil zaradi značke :mrgreen:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

lebica
Novinec

Kraj: BELAKRAJINA - SEMIČ

Napisal/-a lebica Ne feb 26, 2006 11:18 am

nevem zakaj rinejo Minija v razred mini avtomobilo saj z svojimi merami vsekakor ni mini nenezadje je včji kot recimo nekateri tekmeci v razredu majhnih avtomobilov :[] :roll:
MINI: 3626 x 1685 x 1416 mm
yARIS: 3610 x 1660 x 1500 mm

Tega nebom nikoli razumu te razredi so čist sfalirani če samo pogledamo škodo octavio uvrščajo v isti razred kot Laguno, a nerejena je na isti osnovi kot vw Jeta in mere so zelo blizu (no octavia je malček večja) pa je jeta en razred niže. :roll:
Clio INITIALE Paris 1.5 Dci
Slika

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Ne feb 26, 2006 12:20 pm

andrej777 je napisal/-a: Še obliko so ljudje poštudiral in je tudi po videzu prehitel Alfo. Res pohvalno.

:lol: :har :cry :jy :nae :cry :cry :pop:

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Ne feb 26, 2006 2:03 pm

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a: Še obliko so ljudje poštudiral in je tudi po videzu prehitel Alfo. Res pohvalno.

:lol: :har :cry :jy :nae :cry :cry :pop:

Sory samo tega si nisem jz zmislu ampak je anketa tako pokazala. Kdo dela najlepše avtmobile. Zmagal je BMW. Jebat ga. Mene osebno alfe itak ne ganejo in bi se s tem verjetno strinjal. Pa ne da ne delajo lepih avtov. Niso mi zanimivih oblik. BMW zadnje čase dajajo take avte ven da jih 90% folka ne mara, ampak so pa agresivne in na nek način futuristične oblike kar pomeni da se lepše "starajo". In folk rabi nekaj časa da jih poštudira pol jim pa zgleda zlezejo pod kožo. Kako so tanovo 5ko skritiziral zdej jih je pa na cesti cel kup in vsi se obračajo za njo pa čeprav je avto že 3 leta na trgu.

In tut verjamem da se marsikdo ne strinja z izjavo da BMW dela lepše avtomobile kot Alfa. Še jz si to ne upam na glas rečt samo v tej raziskavi so prišli do takih rezultatov.

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Ne feb 26, 2006 3:52 pm

kris je napisal/-a:To so slovenski rezultati tuakj so pa še hrvaški iz auto motor i sport:
Mini avtomobili: mini, suzuki swift, peugeot 107, citroen c1, toyota aygo

Mali avtomobili: Fiat grande punto, toyota yaris, renault clio, vw polo, peugeot 206

Nižja sr. klasa: Honda civic, vw golf, audi a3, subaru impreza, seat leon

Sr. klasa: Bmw serije 3, alfa 159, lexus is, vw passat, honda accord

Višja sr. klasa: Bmw serije 5, audi a6, mercedes cls, alfa 166, citroen c6

Luksuzni avtomobili:Audi a8, maserati quattroporte, mercedes s, bmw7,chrysler 300c

Športni avtomobili: Alfa brera, ferrari 430, mercedes slr,aston martin vanquish, bmw6

Kabrioleti:Mazda mx-5, honda s 2000, ferrari 430 spide, bmw 6 cabrio, volvo c70

Terenski avtomobili: Mercedes Ml, bmw x5, nissan murano, audi q7, range rover sport

Enoprostorci: mazda 5, mercedes b, honda fr-v, seat altea, opel zafira

Kar se mene tice majo veliko boljsi okus za avte.

Bl smo balkanci po mentaliteti kot oni. Ceprav se pri obojih vidi da so fukjeni na znacke sploh se pri 3jki, 6ki in x5 to lepo vidi.

Uporabniški avatar
Pudgar Uroš
Novinec

Napisal/-a Pudgar Uroš Po feb 27, 2006 1:12 pm

Slide je napisal/-a:Mislim da je takšen rezultat tudi delno posledica mentalitete veliko slovencev. Sam da je Bemf...pol je pa itak the best...
Clarkson za moje pojme enostavno ni mogu boljš zadet, kakor takrat ko je izjavil pri predstavitvi enke, da bi lahko BMW dal ven dobesedno navaden kontejner za smeti, gor namontiral značko BMW in ljudje bi to kupoval ko zmešani kot najboljši avto.
Vsekakor je BMW zelo dober paket avtomobila, ampak naša mentaliteta... :jao:

Da ne bo pomote, do pred kratkim sem bil lastnik BMW-ja, pa tudi naslednji bo verjetno nosil tisti propeler na nosu, tako da to ni pljuvanje čez BMW, ampak samo moje razmišljanje zakaj tako huda premoč pri glasovanju pri nas...bolj pljuvanje čez mentaliteto no...ker 60% kupcev BMWja, kupi samo in izključno značko, tistih bombončkov, zaradi katerih se je pa BMW včasih prodajal in ki jih cenijo ljubitelji, pa niti v 5ih % ne izkoristijo...no recimo da potem 25% kupi obliko ker se jim ta resnično dopade, 15% pa jih ceni nekaj čisto drugega...pa ni zato treba gonit avta in driftat, da ne bo pomote...
No jaz ga nisem in ne bom kupil zaradi značke :mrgreen:

Se kar strinjam s tabo... Edino lastnik BMW-ja nisem bil in verjetno ne bom, ker mi oblika enostavno ne sede. Drugače pa mislim, da je spodoben avto, ampak ne tako kot kaže anketa.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Po feb 27, 2006 1:40 pm

Se delno strinjam samo BMW tut približno ne dela slabih avtov. Pa to bi lahko za marsikater avto reku. Če tako gledaš lahko isto stva rečeš za MB, Audija, WV.....

Tut Renault lahko neko škatlco nardi da notr mal plastike in napiše ga ma avto 5 zvezdic in se bo prodajal kot norc. Jebat ga tut značka je neki vredna in tut če se mal plača ni problem. Da se pa pod značko drago prodajajo slabe stvari pa ni fer. Samo tega pa za BMW ne more noben rečt. Še zmeraj je med kvalitetnejšimi proizvajalci samo mogoče res ni za vsazga.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov