pa sej se jim je cist zmesal.

Volvo5er je napisal/-a:ma prokl.ta lopovska država, a ne znajo dnarja na čist noben drug način dobit kot da "ropajo" državljane, ni čudno da je tkoliko raznoraznih goljufij in utaj davkov....država nas...mi njo.
edino žalostno pri vsem tem je, da nihče od vodilnih ne dojame da to ne vodi nikamor!!
metallic je napisal/-a:Ja, veš, to je lahko govort tistim, k vozjo zvezdice (beri: majo keš), oni bojo najmanj nastradal. Pa ne mislm tebe osebno.![]()
A si kej pomislu na najnižje sloje? Ti so obsojeni na propad, če bojo uvedl vse reforme, kot so jih napovedal...
kljukec je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Ja, veš, to je lahko govort tistim, k vozjo zvezdice (beri: majo keš), oni bojo najmanj nastradal. Pa ne mislm tebe osebno.![]()
A si kej pomislu na najnižje sloje? Ti so obsojeni na propad, če bojo uvedl vse reforme, kot so jih napovedal...
zdej mi pa povejkaj bo če se nč ne spremeni- fabrike propadajo- tiste k še niso bodo- kar je delovna sila predraga
jst ne pravm da so te reforme odlične- daleč od tega- sam neki je treba spremenit
lp
kljukec je napisal/-a:Volvo5er je napisal/-a:ma prokl.ta lopovska država, a ne znajo dnarja na čist noben drug način dobit kot da "ropajo" državljane, ni čudno da je tkoliko raznoraznih goljufij in utaj davkov....država nas...mi njo.
edino žalostno pri vsem tem je, da nihče od vodilnih ne dojame da to ne vodi nikamor!!
sm azdnič bral od vahčiča v dnevniku- pa se mi zdi da pametno postavljena politika enotne davčne stopnje je zlo dobra za slo nasplošno
res bi bile razlike večje, vendar bi bilo manj življensko ogroženega prebivastva in na dolgi rok zaradi hitrejšega napredka boljše za vse
ja sam a se kdo vpraša zakaj uvajajo te davke?
ker znižujejo davke na plače
kaj to pomeni da prenašajo plačevanje davkov iz delodajalca na delojemalca- to pa pomeni da bo slo gospodarstvo bolj kokurenčno- plače bodo šle malce gor- življenski stroški pa se bodo pvečali- uglavnem mel bomo mal manj denarja- bomoo pa mal bolj konkurenčni![]()
lp
Volvo5er je napisal/-a:ma prokl.ta lopovska država, a ne znajo dnarja na čist noben drug način dobit kot da "ropajo" državljane, ni čudno da je tkoliko raznoraznih goljufij in utaj davkov....država nas...mi njo.
Andrew je napisal/-a:država prov sil folk, da krade s takimi bedastimi ukrepi...mal za šalo, mal zares
drgač pa mislm, da je to zarad tega, da bi zmanjšal število avtomobilov pa kao onesnaževanja okolja...
Lp
Walker_P je napisal/-a:S parimi besedami bom povedal kam tole pelje. Do sedaj je bil nižji sloj, srednji sloj in pa višji sloj ljudi. Kmal pa ne bo več tko ampak bo samo višji sloj in pa nižji, se pravi srednji sloj a bo padu v nižjega al pa v višjega(odvisn kolk bo folk znajljiv). Pravim pa tko, država nas j..e, mi pa njo!
CERES je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:S parimi besedami bom povedal kam tole pelje. Do sedaj je bil nižji sloj, srednji sloj in pa višji sloj ljudi. Kmal pa ne bo več tko ampak bo samo višji sloj in pa nižji, se pravi srednji sloj a bo padu v nižjega al pa v višjega(odvisn kolk bo folk znajljiv). Pravim pa tko, država nas j..e, mi pa njo!
Res je! Kot si napisal tako boDo sedaj smo imeli 3 sloje. Od zdaj naprej pa 2 sloja (bogati in revni)
![]()
Trpeli bodo revni in to je žalostno
Namesto da bi pomagali jih tolčejo dol
Sej itak ne razumem te naše politike. Pol pa vidiš Drnovška ki "skače" okoli bolivijskega predsednika (povezava s heroinom)
. Res se sprašujem kam gre naša država.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ta vlada naj bi bila usmerjena bolj v krščansko smer(povezava s cerkvijo).In jest sem si predstavljal da bodo delali za dobro ljudstva.....in se je začelo počasi kazati pravi obraz zdajšne vlade
![]()
![]()
![]()
Sej je po eni strani razumljivo saj bodo v reformah imeli določeno finančno luknjo in seveda kje je najbolj simpel vzeti denar? Seveda pri navadnih državljanih
IZRAČUN:
Recimo da začneš delati in zaslužiš 130.000 SIT. Vzameš kredit za 5 oz. 6 let in vzameš avto (p206,clio,yaris,ibiza) za okoli 3M. Vsak mesec daješ za okoli 50.000 SIT za sam avto. Gremo naprej damo približno 25.000 do 30.000 SIT za bencin. Ostane nam borih 50.000 SIT. In kaj bomo s tem denarjemŠteti morate še recimo za obleke,hrana (če sam živiš + najemnina), itd. Sej ni čudno da veliko folka živi pri starših saj je preveliko stroškov za tako majhno plačo....
p.s. Upam, da ne bo tako kot piše. Če pa bo tako kot napovedujejo se pa lahko zgodi da bo folk čist ponorel.
Vse ima določene meje
. Saj itak se bo poznalo na volitvah čez par let
![]()
![]()
![]()
Edino kar lahko jest naredim jim lahko čestitam za tako ****** zamisel![]()
![]()
![]()
Bolje se ne bi spomnili![]()
![]()
![]()
![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov