LEPO LEPO bi PROSIL, če morda kdo koga pozna ali pa ima kako drugo varijanto na LPP Ljubljana - tehnični pregledi, naj mi prosim pomaga.
Gre se zato da sem kaksna dva meseca nazaj poslal homo. kartonček na njihov naslov (po pogovoru in naročilu g. Vrtačnika).
Kartončka se nisem dobil nazaj, problem pa je to ker imam v petek tehnični pregled, kjer pa me brez kartončka (kjer bi naj pisalo da imam spuščeno podvozje) skoraj sigurno nebodo spustili.
Sedaj jih že kakih 14dni klicem ko nor vsak dan in do kake tajnice in podobno se pridem, g. Vrtačnika pa ne morem priklicat, oz. se mi ne javi.
Ali mi lahko kdo pomaga??? vsi papirji so, in jih ima g. Vrtačnik, potrebno je samo vpisati tiste 3 besede.
Tam so itaq takšni indijanci, da ji boli k**** za vse!
Pojdi tja, povej jim svoje, ne se delat bogeka, postavi se zase - čakaš že 2 meseca pa to - halooo!!!
Morš it tja, če ne ne bo nič!
A morda ves do kdaj delajo, ker jaz sem do 15ure vsak dan v sluzbi njih pa verjetno tedi ze zmanjka,
sej ena ženska mi je rekla (no njo lahko pohvalim IRMA) da mora ta Vrtačnik njej samo dati papirje pa bom dobil, samo do njega prit je pa tako kot bi boga isku, mater mu j... jst nevem ka misli da je bog al ka???
A mogoc pozna kdo koga od nadrejenih??? Safrane mogoc ti, no alpa kdorkol??