subi92 je napisal/-a:No takole je:
Po decembru 2005 je postalo uničenje avta zastonj - torej časti država.
Danes sem klical neko firmo v Mengeš ki se s tem ukvarjajo in ne bi bilo nobene panike če bi bil avto še cel., sedaj pa ga nočejo vzeti zaradi naslednjega...
Iz določenega avta smo vzeli motor in nekaj malenkosti, avto je odjavljen in papir imam da je pri meni doma. Torej lahko do mene pride po besedah telefonistke tistega podjetja inšpekcija in zahteva videti avto skladiščen pod pogoji da je na betonu in pokrit s streho itd... jaz bi se pa avta rad znebil, pa se ga ne morem ker je brez motorja in mi ne more podjetje za razgradnjo izdati potrdila o prevzemu- zaradi tega.
Torej kje je logika da se lahko znebimo avta, s katerega smo potrebovali nujno potrebne dele za drug enak avto in imeti čisto dvorišče itd... Hvala za odgovore
Če pa koga zanima gre za ford sierro letnik 1991, kompletna razen motorja in razdrto notranjostjo, dobre vse šipe, luči, vrata, menjalnik, kompletno podvozje in dokumenti...
reber je napisal/-a:Razžagej ga, pelji na dinos, čez ene ar tednov ali mescov, ko bo avto že zdavnaj predelan in zmlet na dinosu, pa prjav, da so ti avto ukradl, potem ti pa nobena inšpekcija nč ne bo mogla, pa še potrdila nauš rabu:P
subi92 je napisal/-a:Ja me je klicala ženska iz une firme v Mengšu in rekla da lahko naredijo izjemo in pogledajo čez prste. S tem da moram vržt eno mašino na zadnje zice ali v kufer.
Ker pa glave nimam bom še kake polosovine vrgu notr itd... sej itak verjetn ne vejo da ima zadi pogon :P lahk pa rečm da je bla 4×4
Samotar je napisal/-a:Ko smo pri nas doma iz prometa odjavili razbit avto ni noben nič rekel, nobene izjave nismo podpisali, ...Avto smo sicer potem normalno prodali, samo komot bi z njim naredili karkoli druzga in nebi noben težil.
Na tvojem mestu bi avto razrezal - vse fotodokumentiral in ga prodal za staro železo, uporabne dela pa počasi naprej prodajal.
Lahko pa narediš kupoprodajno pogodbo za ta avto in ga navidezno prodaš nekomu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov