kljukec je napisal/-a:a veš kako bom reku
aveo recimo je vseen k*** a jo prodajajo z enim al pa šestimi air bagi, ker ti volan do vzglavnika nabije
karoserija je važna kakšna je- sploh pri večjih hitrostih- tko da so zvezdice vseen nek pokazatelj
se pa jst lahko tolažm da mam isti avto kot na testu (vsaj glede na članek) tko da naj bi mel varn avto![]()
lp
tomos je napisal/-a:Kot je "nebivedu" napisou...vse je odvisno od slučaja in okoliščin. Lahko se ti pri 60 km/h zaletiš v drog, pa umreš...al pa pr 100km/h zletiš v jark pa prežviš...temu bi se lahko rekl usoda?! Pa ni važno kolk ma avto "zvezdic".
kljukec je napisal/-a:tomos je napisal/-a:Kot je "nebivedu" napisou...vse je odvisno od slučaja in okoliščin. Lahko se ti pri 60 km/h zaletiš v drog, pa umreš...al pa pr 100km/h zletiš v jark pa prežviš...temu bi se lahko rekl usoda?! Pa ni važno kolk ma avto "zvezdic".
ja sam proenti se ti pa vseen dvigujejo
k pr 50 s seicentom nimaš kej praskat- z drugimi avti pa maš neko možnost
lp
VET je napisal/-a:tiste zvezdice si lahko nekam vtaknejo .... če jaz z bemflo nabašem unota-tvingota-getza-cliota ipd. bo kriza .... če pa mene nabaše kamion pa tud nimam za burek
vedno je blo in bo .... težji avto ko imaš - bolj si u njemu varen![]()
nekej deset tonski T55 sploh nima airbagov - šleper pa mu kljub temu nič ne more, ker se bo prej razlomu ...
yurchek je napisal/-a:VET je napisal/-a:tiste zvezdice si lahko nekam vtaknejo .... če jaz z bemflo nabašem unota-tvingota-getza-cliota ipd. bo kriza .... če pa mene nabaše kamion pa tud nimam za burek
nekej deset tonski T55 sploh nima airbagov - šleper pa mu kljub temu nič ne more, ker se bo prej razlomu ...
Kurja logika....si že slišal za zmečkljive cone? Vrž ti t55 iz par metrov višine in bo v njem ostala pašteta iz ljudi. Vržeš avto ki ma točno zračunan kako se mu bo pločevina zmečkala, pa lahk vsi prežvijo. Podobno kot z lovljenjem j***a....če ga amortiziraš z rokami bo ostalo celo, če pa samo nastaviš roke pa se ti bo razbilo. Zato verjem kar hočeš, tvoj bmw ni med najbolj varnimi, daleč od novga cliota (v primeru da v cliotu vse deluje kot je treba, če računamo da je renault)
kljukec je napisal/-a:yurchek je napisal/-a:VET je napisal/-a:tiste zvezdice si lahko nekam vtaknejo .... če jaz z bemflo nabašem unota-tvingota-getza-cliota ipd. bo kriza .... če pa mene nabaše kamion pa tud nimam za burek
Kurja logika....si že slišal za zmečkljive cone? Vrž ti t55 iz par metrov višine in bo v njem ostala pašteta iz ljudi. Vržeš avto ki ma točno zračunan kako se mu bo pločevina zmečkala, pa lahk vsi prežvijo. Podobno kot z lovljenjem j***a....če ga amortiziraš z rokami bo ostalo celo, če pa samo nastaviš roke pa se ti bo razbilo. Zato verjem kar hočeš, tvoj bmw ni med najbolj varnimi, daleč od novga cliota (v primeru da v cliotu vse deluje kot je treba, če računamo da je renault)
logično je da vsak misl al pa bolš upa da je njegov avto med varnejšimi
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov