Lucas je napisal/-a:tisite 200km/h pa tko pa vam ni problema dat za tistih 20l porabe
ko pa je treba olje zamenat pa skrtarte ...
ni cudn zakaj mas pol kvazi vsevednike ki po vseh avtih pluvajo kako ribajo
Kaj pa če bi odpravil vzrok tega pitja olj
shusuglao je napisal/-a:Lucas je napisal/-a:pa kdo ve koliko so cene olj, sinteticnih ali polsinteticnih 15w50? danes sem spraseval za olje elf polsinteticno 15w50 in je 5l, malo cez 7000SIT. meni se ne zdi to ravno poceni
Mrki je napisal/-a:shusuglao je napisal/-a:Lucas je napisal/-a:pa kdo ve koliko so cene olj, sinteticnih ali polsinteticnih 15w50? danes sem spraseval za olje elf polsinteticno 15w50 in je 5l, malo cez 7000SIT. meni se ne zdi to ravno poceni
ali prav vidim da kompliciraš za tri jurje in pol? tolikšna je namreč razlika med total activa 4000 10-40 za navadne dizle in med elf synthese ldx 5-50
kaj bi še rad?
prodaj avto, dokler ga ne uničiš do konca, ker je res škoda da tak stroj kot je r21 turbo konča svojo pot zaradi osla, ki ne pozna globine svoje denarnice.
shusuglao je napisal/-a:kaj si pa ti zaen napitek za dobro voljo spil?
res nisem tako trapast da bi zaradi treh jurjev slabse olje nali, samo po mojih racunih je bilo malo vec kot tri tisoc razlike in ce bi mi bilo res vseeno ali unicim motor ali ne, samo da je poceni sploh nebi spraseval kaj in kako in sploh nebi olja menjal, ah kaj, sploh nebi ojla nalil
pa spraseval sem za 15w50 in ne 5w50
Mrki je napisal/-a:shusuglao je napisal/-a:kaj si pa ti zaen napitek za dobro voljo spil?
res nisem tako trapast da bi zaradi treh jurjev slabse olje nali, samo po mojih racunih je bilo malo vec kot tri tisoc razlike in ce bi mi bilo res vseeno ali unicim motor ali ne, samo da je poceni sploh nebi spraseval kaj in kako in sploh nebi olja menjal, ah kaj, sploh nebi ojla nalil
pa spraseval sem za 15w50 in ne 5w50
sej pravm, res katastrofa je dat tri jurje in pol več za kvalitetno olje. men je vseen, lahko tudi tistega iz friteze naliješ samo da ne bo pol kak jok ko bo kaj šlo.
vem za kerga si spraševal, jaz sem ti med drugim (tut 15-50 je bil zraven) napisal ceno za sintetiko 5-50 ki je najbolj primerna za turbo motor. jaz polsintetike ne bi vlival niti v turbo šajtrgo kaj šele v r21 turbo. pri olju, bremzah in gumah je res treba šparat a ne-
ja to ti pravis, sem bral nekje da je 5w-x olje preredko za ta avto in da znajo biti problemi s pritislom olja. no zdaj sem tako ze kupil olje in na tvojo zalost polsinteticno, za kaksno leto bo ze potem ga bo pa tako spet treba menjatiMrki je napisal/-a:jaz sem ti med drugim (tut 15-50 je bil zraven) napisal ceno za sintetiko 5-50 ki je najbolj primerna za turbo motor.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov