Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a *bojci* Če maj 22, 2003 10:22 am

Ne prav velikokrat. Sem bil včasih bolj površen, zdaj pa ko pomislim, da me taplavi dobijo, mi ni vseeno. Ponavadi, ko mam izredno veliko silo, ko dirkam po mestu, takrat tudi semafore malo ignoriram. :wink:

Kolikor pa vidim ostale udeležence v prometu, so pa v tem katastrofalni.

Aja, ql smiley! :D
Slika
Renault Avtomobilistični klub Slovenija
http://www.rk.avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Če maj 22, 2003 10:54 am

Včasih sem ga kr dostkrat čez rdečo letel(sploh pa če se je mudil), ampak samo takrat ko se je glihkar pržgala. Da bi rinu čez rdečo ki že neki cajta gori-ni šans.

Drgač pa zdej bolj previdno in vedno pogledam kdo je za mano, odkar so me modri posnel pa mi dali bon v vrednosti 40000SIT :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
donCapeli
Nov uporabnik

Kraj: obala

Napisal/-a donCapeli Če maj 22, 2003 11:03 am

ma do zdej sem sel enkrat na hrvaškem skozi rdečo, pa še policaj me je gledal, ki je bil glih tm prstrani- pa ni blo nič- SREČA !!!!!

drugače pa dvakrat kot sopotnik, ki sem se vozil s talenti, ki se opravičujejo z dejstvom: "sem pozabil gledat na semafor !!!!"HALLOOO???
Ko pogledaš v ogledalce, vidiš mene, ki za tabo vozim 8)
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Če maj 22, 2003 11:31 am

Nikoli :ne !

andy77
Nov uporabnik

Napisal/-a andy77 Če maj 22, 2003 12:33 pm

Tisti ki namerno pelje čez rdečo je za moje pojme navaden i**** ki ga je treba trajno odstraniti iz prometa!
Slika

BMW 528

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Napisal/-a RedBaron Če maj 22, 2003 1:00 pm

Samo parkrat, ampak to ni bla prava rdeča, šteje se pa menda kot rdeča.

Puščica za desno gori, prides 3m do semaforja pa ugasne (brez utripanja) in jasno da greš skozi križišče.

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Če maj 22, 2003 5:48 pm

Zjutraj ko se vozim v sluzbo iz smeri Medvode - Ljubljana pa do BTC-ja, ma tm v uni guzvi, k se itak nic ne premika se dostkrat zgodi da gres cez utripajoco rumeno al pa celo rdeco, pa se ene trije stirje za tabo...

Tist, ki se vozi zjutraj tam, mu je cist jasno o cem govorim. Mislim, tist so cele stale... se dobro da sem navajen, sam je pa najvecja svinjarija to, da majo avtocesto KR - LJ, sam je itak predraga, pa se pol gorenjcev fura po tastari cesti v Ljubljano v sluzbo, tko da mamo celo stalo na cesti. Tko da... teh rdecih je blo ze ohoho.

Drugac pa sem definitivno za ustavljanje na rdeci, ceprav ti pol kaki cepec odzadaj ves zivcen piha v avtu, kao ker kmet si k si ustavu. Namerno v rdeco rint je pa idiotizem, se strinjam :P

LP ;)

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Če maj 22, 2003 6:22 pm

Never! :shock:

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc Če maj 22, 2003 6:51 pm

moram se pohvalit - nobenkrat. kr se rdeče luči na semaforju tiče sem zelo priden :oops:

druge rdeče mi delajo več problemov... :oops: :ne

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Need_Power Če maj 22, 2003 7:58 pm

Včasih sem bil kr malo šlampast glede rdečih luči, saj sem vedno ko se je ene 20 metrov pred križiščom prižgala rumena luč, pohodil gas namesto bremze. Pol pa me je enkrat po takem početju na drugi strani križišča vstavla policistka, pa mi je skoraj dala listek za rdečo luč + še sodnika zaradi nepodpisane vozniške, ampak se me je na koncu usmilila pa le rekla naj se mi naj ne mudi tako po nepotrebnem, ker bi me lahko to zelo drago stalo. Od takrat dalje se je stanje glede rdečih luči zelo izboljšalo (v pozitivno smer seveda).

Ajde

PR3DAT0R
Nov uporabnik

Napisal/-a PR3DAT0R Če maj 22, 2003 7:59 pm

andy77 je napisal/-a:Tisti ki namerno pelje čez rdečo je za moje pojme navaden i**** ki ga je treba trajno odstraniti iz prometa!

se podpišem tukaj

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Če maj 22, 2003 8:08 pm

Le zakaj mi včasih trobijo ? Aja ustavim se, ko na semaforju gori rdeča :D

paper
Nov uporabnik

Napisal/-a paper Če maj 22, 2003 8:08 pm

cez rdece nikoli, skoraj nehal sem tudi "loviti rumene" ker se to tudi placa zdej, mogoce to naredim ce se res mudi.. in neverjetno.. velikokrat za mano skoci se eden ali dva, ki sta oba v polno cez rdeco ;)

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Napisal/-a din Če maj 22, 2003 8:39 pm

RedBaron je napisal/-a:Samo parkrat, ampak to ni bla prava rdeča, šteje se pa menda kot rdeča.

Puščica za desno gori, prides 3m do semaforja pa ugasne (brez utripanja) in jasno da greš skozi križišče.

Ampak ta varianta je pa res jeba, sej se ne moreš na klun postavit, pa nadnaravnih sposobnosti tudi nimam, da bi vedo kdaj se bo puščica na semaforju ugasnila.

drugače pa skozi rdečo, no way in lovlenje rumene se odvajam :P . Delam pa eno napako, potegnem takoj ko se rdeča ugasne - zdaj pri enih semaforjih se prižge rumena, pri enih pa takoj zelena :?
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če maj 22, 2003 8:42 pm

din je napisal/-a:Delam pa eno napako, potegnem takoj ko se rdeča ugasne - zdaj pri enih semaforjih se prižge rumena, pri enih pa takoj zelena :?

preveč časa na dragih? (ni rumene luči) :D :D :D
Slika

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Re: Zdaj pa še povejte kolikokrat prevozite rdečo luč?

Napisal/-a .::GTR::. Če maj 22, 2003 8:55 pm

Aleksander je napisal/-a:Slika a ni dober smile ha, ha, ha

haha, nor smile!

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Napisal/-a din Če maj 22, 2003 8:58 pm

RegY je napisal/-a:
din je napisal/-a:Delam pa eno napako, potegnem takoj ko se rdeča ugasne - zdaj pri enih semaforjih se prižge rumena, pri enih pa takoj zelena :?

preveč časa na dragih? (ni rumene luči) :D :D :D

Hehe, ko bi bil vsaj ta razlog. To se me je primlo predvsm zaradi govoric, da v Italiji vsi potegnejo ko nori, potem ko sem se pa enkrat končno le vozil po Italiji, pa sem videl da sploh ni tako hudo, ali pa sem jaz od straha preveč po penzlu tiščal :P

Sem pozabo povedat, da sem že plačal za prevoženo rdečo loč, ampak ne z avtom, zahaklali so me z kolesom :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Axi
Novinec

Napisal/-a Axi Če maj 22, 2003 11:38 pm

Delam pa eno napako, potegnem takoj ko se rdeča ugasne - zdaj pri enih semaforjih se prižge rumena, pri enih pa takoj zelena

jaz zadnje case ponavadi zmeraj se rajsi pogledam tudi ko se ravno zelena prizge ce ni se kje kaksen i**** ki bo cez rdeco uletel :shock: ker opazam da je kar dosti taksnih talentov na cestah.

druga ce pa kar se rdecih tice. da bi kar zapeljal cez rdeco to ne. edino ce se cudno izide in ravno falim rumeno po nesreci :roll:
rdeco prevozim samo kdaj npr. ce je ura 3 zjutraj in vidim da res ni nikjer zive duse. npr. na smartinki kjer cakas 5min pri rdeci ce se vkljucujes na smartinsko...
je pa to zelo zelo zelo redko.

Kr_eden
Novinec

Kraj: kras

Napisal/-a Kr_eden Pe maj 23, 2003 5:29 am

Razen v avtošoli še nism prevozu rdeče.... :twisted:

lp,

kr eden
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov