Biskvitek je napisal/-a:blo na enmu drugmu forumu......... jst bi ga stsno 330 če bi šlo......... samn zanimam me kako so ga uspel ustavit........
_iverson_ je napisal/-a:a kaj to je bilo s Carrero GT?? Meni je en kolega reku da je blo to s Turbotom...
Glede na to, kaj je carrera GT in kolko konjev ma... 311 km/h niti ni taka hitrost... če že 996 Turbo gre čez 320 km/h...
Čudi me pa to, da je dubu samo 350 eurov kazni za hitrost čez 300 km/h... ker nas so zadnjič ustavli tam pri Padovi na avtocesti pa so nam za 246 km/h dali 375 eurov kazni... najbrž ker smo tujci...
lublancan je napisal/-a:_iverson_ je napisal/-a:a kaj to je bilo s Carrero GT?? Meni je en kolega reku da je blo to s Turbotom...
Glede na to, kaj je carrera GT in kolko konjev ma... 311 km/h niti ni taka hitrost... če že 996 Turbo gre čez 320 km/h...
Čudi me pa to, da je dubu samo 350 eurov kazni za hitrost čez 300 km/h... ker nas so zadnjič ustavli tam pri Padovi na avtocesti pa so nam za 246 km/h dali 375 eurov kazni... najbrž ker smo tujci...
verjetn dobi kšne kazenske točke, tujcem jih pa ne morjo dt, zto je višja kazen
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov