Debate, ki niso vezane na ostala področja...

andy77
Nov uporabnik

nakup manjšega avtomobila do 700.000 sit kaj priporočate?

Napisal/-a andy77 Če maj 22, 2003 12:46 pm

V mislih imam kaj manjšega, clio, corsa in podobni. Želim imeti čim manjše stroške, mašino pa 1.0 ali 1,2. Ali se splača kupiti tudi Fiata?
Slika

BMW 528

Uporabniški avatar
Kiri
Novinec

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a Kiri Če maj 22, 2003 12:53 pm

suzuki swift rula...1.0 ti lhka povem da je tank(ne uničiš pa če dol padeš..no jst ga nism :) )...tut 1.3 je ql...sam pomoje prehitr kukr se avto slabo ceste drži pa to...če že 1.3 pol najbulš GTija...no sam ta je pa tut truga :) ...tko da ti kr 1.0 uzem :wink:
LP Kiri

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Re: nakup manjšega avtomobila do 700.000 sit kaj priporočate

Napisal/-a Tomo Če maj 22, 2003 6:26 pm

andy77 je napisal/-a:V mislih imam kaj manjšega, clio, corsa in podobni. Želim imeti čim manjše stroške, mašino pa 1.0 ali 1,2. Ali se splača kupiti tudi Fiata?

Ja kaksen clio letnik 90-95 je kr u redu 1.4 masina, al pa fiat uno al pa tipo se data tut kr pocen dobit!

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Če maj 22, 2003 9:16 pm

Kiri je napisal/-a:suzuki swift rula...1.0 ti lhka povem da je tank(ne uničiš pa če dol padeš..no jst ga nism :) )...tut 1.3 je ql...sam pomoje prehitr kukr se avto slabo ceste drži pa to...če že 1.3 pol najbulš GTija...no sam ta je pa tut truga :) ...tko da ti kr 1.0 uzem :wink:
LP Kiri

kva je poj s temu GTIjem. kva a se kej bol drži ceste če mu kšne športne fedre daš gor pa - 40mm, pa kšne distančnike (recimo 20mm), pa če mu športne diske gor vržeš(homologacija = ? ) ????? kuko je zdej s temu... še sam nevem zdej več, en dan sem čist za da je to nasledn avto k ga bom kupu, drug dan spet ne (varnost :) )...

Uporabniški avatar
swifty
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifty Pe maj 23, 2003 4:12 am

justyGTR:Ti kr swifta gtija uzam,sej ni tok nevaren avto in ce bi res ga zrihtu kokr si opisu v tem postu pol se pa res nimas kej bat :) .Moj ma še rezane fedre pa se bp ustav.

Lp
http://lasagnarecipes.org.uk

Kr_eden
Novinec

Kraj: kras

Napisal/-a Kr_eden Pe maj 23, 2003 5:30 am

vzemi cliota, tm letnk '94+, kr se mi zdi, da boš najmanj strošku imel, pa še lepo teče... Aja, motor 1.4 ...

lp,

kr eden

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) Pe maj 23, 2003 6:13 am

Kr_eden je napisal/-a:vzemi cliota, tm letnk '94+, kr se mi zdi, da boš najmanj strošku imel, pa še lepo teče... Aja, motor 1.4 ...

lp,

kr eden

Kar cliota!!! :P
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
Kiri
Novinec

Napisal/-a Kiri Pe maj 23, 2003 7:19 am

justyGTR je napisal/-a:
Kiri je napisal/-a:suzuki swift rula...1.0 ti lhka povem da je tank(ne uničiš pa če dol padeš..no jst ga nism :) )...tut 1.3 je ql...sam pomoje prehitr kukr se avto slabo ceste drži pa to...če že 1.3 pol najbulš GTija...no sam ta je pa tut truga :) ...tko da ti kr 1.0 uzem :wink:
LP Kiri

kva je poj s temu GTIjem. kva a se kej bol drži ceste če mu kšne športne fedre daš gor pa - 40mm, pa kšne distančnike (recimo 20mm), pa če mu športne diske gor vržeš(homologacija = ? ) ????? kuko je zdej s temu... še sam nevem zdej več, en dan sem čist za da je to nasledn avto k ga bom kupu, drug dan spet ne (varnost :) )...

Ja itak GTi rula :)..če ga boš tkole kukr si napisu res zrihtu pol se nimaš kej bat da se nebi ceste držal...edin kar se distančniku tiče zna bit mal blem k že zdej skor kolesa čez rob gledajo pa mam 185 gume gor(se prav 195 pa cm distančnika bi znal bit že preveč...ne vem no...)...no če gledaš pa čist serijskiga pa roko na srce - pr večjih hitostih kr zaplava po cesti...pri hitrih S zavojih ga zna vn vržt...pa o zavorih tut nebi zgublal besed(SUX!)...no kar se pa pospeševanja tiče ga je pa pravo veselje tišat do blokade :D ...aja pa zabijat se tut raj ne...je pleh ko s papirja! - dobeka praši :P
Mah no če ga boš kupu ti sam po pamet pa boš vidu da avto rula..sploh po kakih gorskih serpentincah...se strinjaš swifty? 8) (BTW swifty a je tistle GTi v podpisu tvoj?...mene zanima če se da dva lonca gor spravt?...na levo in desno da bi mel pol 4 rore zadi 8) )

LP Kiri

Uporabniški avatar
swifty
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifty So maj 24, 2003 12:15 am

Kiri:Ja moj je avto v podpisu,ti pa svetujem da ne dajes loncev se posebi na levo kr zelo slabo piha.
In se 1x k se navadis na gtija ma ni boljsga avta :) .

Lp
http://lasagnarecipes.org.uk

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Napisal/-a RedBaron So maj 24, 2003 3:56 pm

A mi lahko kdo napiše podatke za suzukijev 3v 1.0 motor??

Jaz vem samo da ma 53KM (al nekaj takega)

Aja, pa kolko kg ma swift??

Hoyt
Novinec

Napisal/-a Hoyt So maj 24, 2003 5:46 pm

hej RedBaron a nimaš ti polo 1.0 ? al imam bolj čudno pomešan spomin jaz ? :roll:

Uporabniški avatar
Kiri
Novinec

Napisal/-a Kiri Po maj 26, 2003 7:47 am

swifty je napisal/-a:Kiri:Ja moj je avto v podpisu,ti pa svetujem da ne dajes loncev se posebi na levo kr zelo slabo piha.
In se 1x k se navadis na gtija ma ni boljsga avta :) .

Lp

aha ok se prav nč loncev...no pol bom mel pa sam na eni strani :wink: ...aja btw...carskiga GTija maš...pohvale! :D
Ja pa vsekakor ni bolsga avta KO SE GA NAVADIŠ...sam preden se ga navadiš ponavadi naredi večina kako hudo bedarijo(beri: totalko)...jih poznam kr neki in taki so rekli "nikol več GTija" :lol: ...no jst se s tem ne strinjam glih...men je avto carsk in očitno nisem edini 8) ...ej swifti kuk col felge pa maš?...pa kake gimenzije gum?...maš kej spuščenga...če ja kuk?(matr sm firbc jele :) )

No kar se 1.0 swifta tiče ti tut jst ne vem velik povedat...vem sam d ma blokado pr 7000, da se zelo rad do tja zvrti(sej če ga pa do blokade ne vrtiš pa ne gre nikamor)...pokvarl se mi v dveh letih ni nič...razn na konc mi je pr 6500 obratih jermen odtrgal(ja sej vem menat bi ga mogu na 90k mel sm jih pa 115k-od sestre avto :wink: ) pa je blo za 15k sit škode...kil ma ta avto mende 790 nism pa čist zihr...

LP Kiri

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Napisal/-a RedBaron Po maj 26, 2003 5:46 pm

Hoyt je napisal/-a:hej RedBaron a nimaš ti polo 1.0 ? al imam bolj čudno pomešan spomin jaz ? :roll:

:)
Nič bat, nimaš pomešanega spomina :P

Me pa vseeno mal zanima, če drugega ne pa mal za primerjat podatke :twisted:

ToniTic
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a ToniTic To maj 27, 2003 5:27 pm

Kakšnega Unota ti odsvetujem, ker imajo marsikateri probleme z rjo.
Če se rad poceni voziš si kupi kakšnega Saxoja ali pa Axa, pa še precej poskočna sta.
Tudi Corso odsvetujem, poznam kr nekaj precej nesrečnih lastnikov.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov