andy77 je napisal/-a:V mislih imam kaj manjšega, clio, corsa in podobni. Želim imeti čim manjše stroške, mašino pa 1.0 ali 1,2. Ali se splača kupiti tudi Fiata?
Kiri je napisal/-a:suzuki swift rula...1.0 ti lhka povem da je tank(ne uničiš pa če dol padeš..no jst ga nism)...tut 1.3 je ql...sam pomoje prehitr kukr se avto slabo ceste drži pa to...če že 1.3 pol najbulš GTija...no sam ta je pa tut truga
...tko da ti kr 1.0 uzem
![]()
LP Kiri
justyGTR je napisal/-a:Kiri je napisal/-a:suzuki swift rula...1.0 ti lhka povem da je tank(ne uničiš pa če dol padeš..no jst ga nism)...tut 1.3 je ql...sam pomoje prehitr kukr se avto slabo ceste drži pa to...če že 1.3 pol najbulš GTija...no sam ta je pa tut truga
...tko da ti kr 1.0 uzem
![]()
LP Kiri
kva je poj s temu GTIjem. kva a se kej bol drži ceste če mu kšne športne fedre daš gor pa - 40mm, pa kšne distančnike (recimo 20mm), pa če mu športne diske gor vržeš(homologacija = ? ) ????? kuko je zdej s temu... še sam nevem zdej več, en dan sem čist za da je to nasledn avto k ga bom kupu, drug dan spet ne (varnost)...
swifty je napisal/-a:Kiri:Ja moj je avto v podpisu,ti pa svetujem da ne dajes loncev se posebi na levo kr zelo slabo piha.
In se 1x k se navadis na gtija ma ni boljsga avta.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov