Pero je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:
....
drgač pa če vaju vidjo policajo, vama lohk kumot dajo kazen pa sestrična še dolg ne bo smela izpita delat, al neki tazga je..
lp
parkplac ni javna cesta ---> torej ne more dobit kazni.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
pa menda ja ni zasebna?Pero je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:
....
drgač pa če vaju vidjo policajo, vama lohk kumot dajo kazen pa sestrična še dolg ne bo smela izpita delat, al neki tazga je..
lp
parkplac ni javna cesta ---> torej ne more dobit kazni.
jakaracman je napisal/-a:Sh3bO je napisal/-a:Hja ampak nikjer ni točno določeno za parkirišča in garažne hiše. Tudi pod pojmom nekategorizirana ceta ni tega omenjeno. Drugače pa:Nekategorizirana cesta je vsaka prometna površina, ki ni kategorizirana kot javna cesta in na kateri se opravlja promet na način in pod pogoji, kot jih v skladu s predpisi o varnosti cestnega prometa določi lastnik ali od njega pooblaščeni upravljavec te prometne površine (gozdne ceste, dovozne ceste in pristopi do objektov ter zemljišč, funkcionalne prometne površine ob objektih, avtobusne postaje, ceste v zasebni lasti in podobne).
In evo ti parkirno hišo ali parkirišče ...
BiMMER je napisal/-a:alien-w je napisal/-a:Zanimivo, da tega v ZVCPju ni spljoh.
Seveda tega ni v ZVCP... zakaj pa bi bilo. Definicija je podana v Zakonu o javnih cestah (ZJC) v 14.členu, 1.odstavek, 3. točka.
Ni vse v ZVCP je treba tut kakšen drug zakon prebrat.
S|icKeR je napisal/-a:priporočam ti da jo naučiš samo speljevat, pa nič druzga! ker drugače bo imela probleme tko kt sm jih meu jz, ker inštruktorji hočjo do voziš po njihovo, a če prej voziš avto že 5 let, se tega ni glih lahko privadit v 2h mescih.
Sh3bO je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:priporočam ti da jo naučiš samo speljevat, pa nič druzga! ker drugače bo imela probleme tko kt sm jih meu jz, ker inštruktorji hočjo do voziš po njihovo, a če prej voziš avto že 5 let, se tega ni glih lahko privadit v 2h mescih.
Sploh ni res. Jaz sem vozil že pet let prej pa nisem imel nobenih problemov z navajanjem. Tudi inštruktor mi ni nič težil. Vse se da, le če se hoče
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:Sh3bO je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:priporočam ti da jo naučiš samo speljevat, pa nič druzga! ker drugače bo imela probleme tko kt sm jih meu jz, ker inštruktorji hočjo do voziš po njihovo, a če prej voziš avto že 5 let, se tega ni glih lahko privadit v 2h mescih.
Sploh ni res. Jaz sem vozil že pet let prej pa nisem imel nobenih problemov z navajanjem. Tudi inštruktor mi ni nič težil. Vse se da, le če se hoče
enako
AudiRSboy je napisal/-a:_YUGO-GVX_ je napisal/-a:Sh3bO je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:priporočam ti da jo naučiš samo speljevat, pa nič druzga! ker drugače bo imela probleme tko kt sm jih meu jz, ker inštruktorji hočjo do voziš po njihovo, a če prej voziš avto že 5 let, se tega ni glih lahko privadit v 2h mescih.
enako
in se enkrat enako
Walker_P je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:_YUGO-GVX_ je napisal/-a:Sh3bO je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:priporočam ti da jo naučiš samo speljevat, pa nič druzga! ker drugače bo imela probleme tko kt sm jih meu jz, ker inštruktorji hočjo do voziš po njihovo, a če prej voziš avto že 5 let, se tega ni glih lahko privadit v 2h mescih.
enako
in se enkrat enako
Pa nej bo še enkrat enako.
51M3K je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:_YUGO-GVX_ je napisal/-a:Sh3bO je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:priporočam ti da jo naučiš samo speljevat, pa nič druzga! ker drugače bo imela probleme tko kt sm jih meu jz, ker inštruktorji hočjo do voziš po njihovo, a če prej voziš avto že 5 let, se tega ni glih lahko privadit v 2h mescih.
enako
in se enkrat enako
Pa nej bo še enkrat enako.
Pa še enkrat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov