Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

fucking toča!!!!

Napisal/-a Serđo™ Po maj 26, 2003 2:47 pm

Jebenti pa še folk, k kr neha vozit sred obvoznice, ko začne toča padat..

pa kaj jim je?=!ž :evil: :evil: :evil:

Da ja pol jst ostanem sred god damn ceste in da vse na moj avto pade..in to 2x!!!

sreča mila se nič ne pozna, je pa kr orenk padal (doma na dvorišču zgleda kot da je snežil)

Upam da se tudi komu od vas ni nič poškodovalo.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po maj 26, 2003 3:33 pm

zdej si pa predstavli da greš tko k jst mojstr z biciklom iz bežigrada u BeTeCe (ane zoran :wink: ) in valda u toči dam... :evil: :evil: :evil:
SlikaSlika

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz Po maj 26, 2003 3:44 pm

pomojem da si jo bol odnesu k pa tist k je su z avtom.

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Po maj 26, 2003 4:02 pm

fiat pleh tud ruls..ker se mi nič ne pozna...k spoliran mam pa sam par kosckov po avtu..tist kar sm dans fliku pa farbu pa kitu :D

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Po maj 26, 2003 4:42 pm

Uf, pr nas pa ni blo niti kaplce, mam krompir, ker nadstrešnica še ni pokrita.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po maj 26, 2003 4:45 pm

DrSergioDJ je napisal/-a:fiat pleh tud ruls..ker se mi nič ne pozna...k spoliran mam pa sam par kosckov po avtu..tist kar sm dans fliku pa farbu pa kitu :D

Hehe jap fiat ma kr trd pleh!
Sicer pa je jebano ce ti avto stolce!
Lp

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po maj 26, 2003 4:46 pm

reber je napisal/-a:Uf, pr nas pa ni blo niti kaplce, mam krompir, ker nadstrešnica še ni pokrita.

he he smo jo k vam zdele poslala :lol: :lol: :twisted: :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
pikec
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a pikec Po maj 26, 2003 5:33 pm

kje pa si to pobral?? meni so na uradnem servisu potrdili to kar so mi že trije kleparji povedali: da ma fiat nenormalno mehak pleh.

G-4S

Napisal/-a G-4S Po maj 26, 2003 6:39 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Po maj 26, 2003 6:45 pm

Kle u KR je tud padu led, sam bolj take majhne frce... Jest pa lih pr žoki, pa naokol nobene strehe, f***. Dobr da nč ni blo(upam-bomo vidl ko neha dež padat) :evil: :evil: :evil: :cry:

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Po maj 26, 2003 6:51 pm

G-4S je napisal/-a:Če pada toča se je boljše vozit kot stat (razen pod streho seveda.

res???? logicno mi namrec ni!

sergio: a so to izkusnje kot soferja al kopilota? (ce me spomin ne vara, a nisi ti naslednjih 90 dni brez roza knjizice?)

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Po maj 26, 2003 7:00 pm

Qwerty je napisal/-a:
G-4S je napisal/-a:Če pada toča se je boljše vozit kot stat (razen pod streho seveda.

sergio: a so to izkusnje kot soferja al kopilota? (ce me spomin ne vara, a nisi ti naslednjih 90 dni brez roza knjizice?)

ja baje je res bolj če se pelješ - kao da ledene kroglce zdrsavajo s pleha pa da je večja površina udarca in pleh manj trpi :)

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Po maj 26, 2003 7:02 pm

pikec je napisal/-a:

kje pa si to pobral?? meni so na uradnem servisu potrdili to kar so mi že trije kleparji povedali: da ma fiat nenormalno mehak pleh.

Hehe sam mam jugeca(se pravi spada pod fiat!)
Smo primerjali r5 proti jugu!Pa je jugo tank, petka pa ma pleh ko papir.
Ce ne pa poglej kakega ax-a, je cist meher in tanek!
Nerecem da je najbolj trd.. :roll:

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Po maj 26, 2003 7:04 pm

justyGTR je napisal/-a:
Qwerty je napisal/-a:

ja baje je res bolj če se pelješ - kao da ledene kroglce zdrsavajo s pleha pa da je večja površina udarca in pleh manj trpi :)

aha, in zarad tega je tut dobr da je povrsina spolirana - ledena kroglica hitreje zdsne? toca naceloma ne leti z neba pod kotom 90 st..ni fora v poliranju kaksen dodaten mikromilimeter do pleha?

Uporabniški avatar
Uporabnik

Napisal/-a .::GTR::. Po maj 26, 2003 7:09 pm

Qwerty je napisal/-a:
justyGTR je napisal/-a:
Qwerty je napisal/-a:

aha, in zarad tega je tut dobr da je povrsina spolirana - ledena kroglica hitreje zdsne? toca naceloma ne leti z neba pod kotom 90 st..ni fora v poliranju kaksen dodaten mikromilimeter do pleha?

1) točn tko - če je spoliran kroglca sigurn hitrej zdrsne
2) zgleda da si pogruntana novo mersko enoto - mikromilimeter ;)
se prav:
mikro -> 10 na -6
mili -> 10 na -3

mikro + mili = 10 na -9 a ni bol namest mikromilimeter -> nanometer? :P :-P :lol: ;) ;) ;)

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Po maj 26, 2003 7:16 pm

pikec je napisal/-a:

Sicer pa tudi ce kakega tipota probas ni tak slabo, pa puntota novga sem vozo pri avtosoli pa ni blo tak hudo, dosti je avtov ko majo pleh ko papir!

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Po maj 26, 2003 7:22 pm

ma ja, mtematika mi je bla sicer zelo zelo ljuba, ampak je tega ze kar neki cajta (ajde, nanometer polirpaste na plehu - tezave zaradi toce odzene)

ne vem zakaj mene moja mtka pol krega, ce avto vec kot 2x letno poliram (tisto: sobota, rano ujutro postavim svoj avto na sredo dvorisca, ribiski stolcek, polirpasta, krpice - ko se stemni, pa avto pod streho in jaz vsa utrujena, a zadovoljna, se odpravim k pocitku)

Uporabniški avatar
Uporabnik

Napisal/-a .::GTR::. Po maj 26, 2003 7:27 pm

Qwerty je napisal/-a:ma ja, mtematika mi je bla sicer zelo zelo ljuba, ampak je tega ze kar neki cajta (ajde, nanometer polirpaste na plehu - tezave zaradi toce odzene)

ne vem zakaj mene moja mtka pol krega, ce avto vec kot 2x letno poliram (tisto: sobota, rano ujutro postavim svoj avto na sredo dvorisca, ribiski stolcek, polirpasta, krpice - ko se stemni, pa avto pod streho in jaz vsa utrujena, a zadovoljna, se odpravim k pocitku)

drgač je blo vse mišljeno kot JOKE :shock:

:)

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Po maj 26, 2003 8:21 pm

jest sm ravno tam okol 4h odzun mu podrt avto pa celga brusil s flekso nakar grem po novo krtačo not, pridem nazaj...mi ga je pa toča brusla. na avtu pa niti ene šipe al pa vrat...jebat ga.

lp, kr3mn1

Hanzi
Novinec

Napisal/-a Hanzi Po maj 26, 2003 8:24 pm

Glede polir paste sem malo skeptičen, se pa strinjam da pri vožnji manj trpi pločevina (zračni tok ob avtu) seveda pa recej bolj trpi sprednja šipa :? in mogoče kaka sprednja maska saj je toča dobesedno kamenje. Seveda pa mora biti toča po mojem mnenju vsaj v velikosti oreha da naredi škodo na avtu tista v velikosti graha naj ne bi naredila škode. vsaj meni jo še ni pa jo že kar nekaj padlo na mojo astro pa prej golfa :?
Sonce naj sveti vsak dan!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov