Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

popravilo lukenj od toče....

Napisal/-a bravura Po maj 26, 2003 11:43 pm

Glih ker je danes nekako spet aktualna toča bi imel eno vprašanje za tiste ki so popravljali kdaj udarce od toče pri tistih majstrih, ki naredijo to brez ličanja... kao na vakum, al pa z enimi posebnimi palicami.....Kakšen je rezultat, je popravilo 100% al je vseeno videt kje je bla všasih luknja? Prijatelj trdi da je skoraj nemogoče naredit 100%, še posebej če je lukenj več...
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To maj 27, 2003 6:35 am

pr domžalah dela en tip to, pa baje brez vidnih posledic?!?
Slika

Valjo
Novinec

Napisal/-a Valjo To maj 27, 2003 7:45 am

najbol dela to toca d.o.o mislm da je en hacin to. nekje v brezovci ma delavnco, ce bos rabu mam nekje njegov gsm

bobetko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bobetko To maj 27, 2003 10:49 am

v domžalah je en model k popravla to in se nič ne pozna, vem ker je kolegu popravlu puntota in je ful dobr naredu 8)

Hanzi
Novinec

Napisal/-a Hanzi To maj 27, 2003 10:59 am

Kolikor vem ima Qwerty z njim slabe izkušnje samo ne zaradi popravila od toče ampak na splošno ličanja, kajne Qwerty. :roll:
Sonce naj sveti vsak dan!

G-4S

Napisal/-a G-4S To maj 27, 2003 10:59 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: popravilo lukenj od toče....

Napisal/-a MacTron To maj 27, 2003 11:18 am

bravura je napisal/-a:Glih ker je danes nekako spet aktualna toča bi imel eno vprašanje za tiste ki so popravljali kdaj udarce od toče pri tistih majstrih, ki naredijo to brez ličanja... kao na vakum, al pa z enimi posebnimi palicami.....Kakšen je rezultat, je popravilo 100% al je vseeno videt kje je bla všasih luknja? Prijatelj trdi da je skoraj nemogoče naredit 100%, še posebej če je lukenj več...

Zivjo!

no da se se jz mal "pohvalim" lansko leto mi je toca naredila 40 velikih lukenj v plehu.. havba, streha ..stebricka 2, in pa zadnji del (pritljaznik).
za vso popravilo mi je hvala bogu krila kasko sreca :) prislo pa je blizu 300.000sit
+ niti 1% odbnitne fransize nism placal!
delal mi je pa eden iz gorenjskega konca.. tm pri trzicu
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

m.P.
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a m.P. To maj 27, 2003 2:51 pm

bobek je napisal/-a:v domžalah je en model k popravla to in se nič ne pozna, vem ker je kolegu popravlu puntota in je ful dobr naredu 8)

Kje je ta model v Domžalah?
Če je ravno ni zabavno [Colt CZ3, Lancer SW].

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To maj 27, 2003 3:14 pm

m.P. je napisal/-a:
bobek je napisal/-a:v domžalah je en model k popravla to in se nič ne pozna, vem ker je kolegu popravlu puntota in je ful dobr naredu 8)

ce se od koloseja peljes proti domzalam. bos vidu tablo, mal naprej od tistega reno salona. Vidmar Roman s.p., 041/623-928. upam da bos mel vec srece z njim kot jaz. preden mu predas avto bi blo le dobr narest popis, kaj je ze na avtu poskodb, da se ne bo tudi nad tabo z zeno vred dru kt pes, te posiljal v pi.*ma.* in ti prepovedal dostop do njegovega dvorisca, ko bos prisel prevzet avto. kajti: da bi se avto dodatno poskodaval v njegovi delavnici, ne tega ti ne bo priznal. itd itd - dolga zgodba. jaz ga mam v telefonu shranjenga pod "k****n".

ce mu na koncu placas par desetakov premal - bo to glih skoda, k jo je men naredu. In pol te jaz osebno castim s pijaco!

m.P.
Novinec

Napisal/-a m.P. To maj 27, 2003 3:27 pm

Qwerty je napisal/-a:
m.P. je napisal/-a:

ce se od koloseja peljes proti domzalam. bos vidu tablo, mal naprej od tistega reno salona. Vidmar Roman s.p., 041/623-928. upam da bos mel vec srece z njim kot jaz. preden mu predas avto bi blo le dobr narest popis, kaj je ze na avtu poskodb, da se ne bo tudi nad tabo z zeno vred dru kt pes, te posiljal v pi.*ma.* in ti prepovedal dostop do njegovega dvorisca, ko bos prisel prevzet avto. kajti: da bi se avto dodatno poskodaval v njegovi delavnici, ne tega ti ne bo priznal. itd itd - dolga zgodba. jaz ga mam v telefonu shranjenga pod "k****n".

ce mu na koncu placas par desetakov premal - bo to glih skoda, k jo je men naredu. In pol te jaz osebno castim s pijaco!

Jah, če je vse to kar praviš res, pol me niti ne zanima kje ma delavnico...

A ti je vsaj dobr zrihtal (tist kar nej bi mogu?) in kakšne ma kej cene?

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To maj 27, 2003 3:32 pm

m.P. je napisal/-a:Jah, če je vse to kar praviš res, pol me niti ne zanima kje ma delavnico... takega odnosa do strank pa res ne prenesem.

A ti je vsaj dobr zrihtal (tist kar nej bi mogu?) in kakšne ma kej cene?

lazem ne, saj se danes kaksen vecer kar tezko zaspim, ko zacnem razmisljat, kako te lahko v sloveniji folk po suhem nategne! kriv si pa sam, ker "zaupas".

jaz nisem dala popravi za toco, ampak cist licarska dela. za mojo oceno (laik, pa se zenska), mi zgleda OK, ceprav so mi pol fantje pokazal par felerjev...
da se zment brez racuna.
pr meni se je ful drzal roka - niso pa vsi mel take izkusnje. lahko preberes na www.mobisux.com, tabla, podrocje avtomobilizem splosno, tema: Rabim avtoličarja - kvalitetno in cimprej.

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ To maj 27, 2003 7:31 pm

pa ne k vidmarju, god damn it, on je kmet.

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To maj 27, 2003 11:25 pm

www.hacin-sp.si

Tip nardi tko k je treba, se nic ne vidi. Men je par lukenj izvlekel ven, pa nebi nikol pogruntal kje na avtu so bile. :P

LP ;)

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Sr maj 28, 2003 2:47 pm

Mene samo zanima, če je kdo imel recimo na strehi veš kot 20 lukenj od toče in če se je to popravilo brez ličanja 100%.... upam pa da tega ne bom nikoli rabu ;)
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Sr maj 28, 2003 4:40 pm

Zdej vem povem, da sem imel jest luknjo na vratih, k mi je en prbil z vrati na parkingu in mi je teip tko dobr popravu pa spoliru, da se tud slucajno ne vid. Clovek je profesionalc in ve kaj dela. 20 lukenj na strehi je zanj mala malica. 1 luknja + neke stvari na havbi - ena urca pa je blo fertik, s tem, da sva non stop klepetala. Ce kdo rabi naj me poklice. 041 713151, sicer je pa to v Dragomerju.

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr maj 28, 2003 6:32 pm

bravura je napisal/-a:Mene samo zanima, če je kdo imel recimo na strehi veš kot 20 lukenj od toče in če se je to popravilo brez ličanja 100%.... upam pa da tega ne bom nikoli rabu ;)

Sicer ne vem, kok je kdo dober. Lahko ti sam povem, da ko sem bil pri Hacinu, je pisalo na vratih da ima neko akcijo z Avto Mlakarjem. In sicer popravljanje od toce poskodovanih fiatov, uvozenih iz Italije. Tko da pomoje, za njega 20 lukenj ni problem. Ne vem, mene je preprical. Ti se pa sam odloci kam bi sel.

Mas tut v Logatcu Hoedelmeyer, oni tut odpravljajo poskodbe brez licanja.

Itak ko gres k enemu od teh mojstrov, ti bodo takoj povedali al so sposobni zrihtat, da se ne bo poznalo al ne.

LP ;)

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Sr maj 28, 2003 9:18 pm

Rjuhar je napisal/-a:Zdej vem povem, da sem imel jest luknjo na vratih, k mi je en prbil z vrati na parkingu in mi je teip tko dobr popravu pa spoliru, da se tud slucajno ne vid. Clovek je profesionalc in ve kaj dela. 20 lukenj na strehi je zanj mala malica. 1 luknja + neke stvari na havbi - ena urca pa je blo fertik, s tem, da sva non stop klepetala. Ce kdo rabi naj me poklice. 041 713151, sicer je pa to v Dragomerju.

kok te je pa prslo, lahko tudi pod zasebno? k mam eno vdrtino..pa me pride z licanjem skup cirka 50-60 jurjev..pa mi jih je skoda..

m.P.
Novinec

Napisal/-a m.P. Pe maj 30, 2003 8:57 am

Dej napiš cene tuki ker mene tud zanima... mam ene tri čudne vdrtine na strehi pa bi me klepanje in ličanje koštal cca. 40 jurjev.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov