Yo Lep pozdrav vsem !
Tut jst sm namreč bil na testni vožnji z focusom ST170.Doma sem sicer iz KK in sem prišel ta weekend v MB (k moji dragi) in seveda na test focusa

.Katerega sem se bolj veselil mislim da veste :P .Doma imam 1.6 Focusa Trend.Moji občutki so takšni.Kar se tiče pospeškov se takoj vidi da je zverinca bolj grebla podlago bolj se to opazi tam od 3.5K obratv dalje k avtek kr nabira in nabira vleče zelo lepo vse tja to 7.5K rpm.Menjalnik me je mal zavedu na začetku k sm debelo gledo tisto 6ko

.Zici zelo zelo dobri že v mojem 1.6 so dobri in te lepo držijo pa še udobni so.ST pa ima še boljšo stabilnost ter oprijem zicov da o legi ne govorim drži se ko na tirnicah res! moj ma sicer 205 gume in stabilnost na cesti je zelo dobra.
Seveda sem se mogu priborit za vožnjo ker bom šele naslednji mesec mel 1 leto izpit in so mi full težil, da ne morm vozt pa bla bla bla....na nazadnje sem se le zmenu za en krog.Poleg je šu tut od šerbineka sin in sma kr debato vdarla na pram ST-ja pa RS-a in seveda prihajajočega focus Coswortha (slika kasneje

).Vse skupi nas je blo 4 v avtu ampak je lepo šlo.Ne morm pozabt tistga ovinka ko iz avtoceste greš dol tam k se gre pol na MB letališče k sm ga pustu mal in smo ga 120 pršibal not pa smo sam gledal kako je po tirnicah lepo šel.Odličen avto res je vsaj zame no...čeprav tip je reku da je RS bistveno boljši ...zato čakamo na Focus cosija !
pa še nekaj slik:
Pred testno vožnjo:
Po testni vožnji:
Focus ST170
Focus ST170
Focus ST170
Focus ST170
Jst po vožnji (čist happy

)
Mondeo ST220
Mondeo ST220
Mondeo ST220