Način ocenjevanja kako in kaj je napisan v nemščini

jorgeus je napisal/-a:No, pri vseh teh silnih, pretezno nemskih testih, se lahko lastniki Subarujev kar malce uzaljeno pocutimo, saj smo popolnoma zignorirani...
Symon je napisal/-a:Feršten ich now alles!![]()
Matr Kako se je Almera v enem letu popravila. Najslabše jim je šlo očitno, ko jim je Renault zategnil pas. In zanimivo je, da zadnji dve leti so tudi pri Renaultu napredovali! Mogoče jih je leta 203 in 2004 le srečala pamet in so z Nissanom vred dali nekaj na kvaliteto!
Isto je s Fiati Punti!![]()
Opel:: Zadnje čase so resno vzeli to kvaliteto!
![]()
Mazda, Toyota, Mercedez, BMW Škoda....![]()
:
Nasplošno se mi zdi, da je večina znamk zadnje čase zelo enakovrednih po kvaliteti! oziroma so vse znamke presenetljivo kvalitetene. Naprimer Škoda me vedno bolj preseneča in mogoče ga fotr vseeno ni posral z nakupom Fabie. :P
Tomcatter je napisal/-a:Audi A2 popolnoma owna vse po vrst :P :P
Sem vesel da je A6 vodilni, mislim da sem si izbral dober avto za najljubšega![]()
Sam kaj pa je kvaliteta vseh avtov v zadnjih letih šla gor je pa za pohvalt
INFINITI je napisal/-a:OK vidim, da vam še vedno povzroča težave razumevanje številk. Za 99% vozil na lestvici je bilo leto 2000 prvo leto proizvodnje in v bistvu kaže lestvica predvsem kako se skozi življenski cikel izboljšuje kvaliteta vozila. Lestvica je živi dokaz, da ne kupovat novega modela prvo leto obstoja. Saj sem prevedel, da gre pri primerjavi za enake modele, drugače nebi mogli primerjat kvalitete po pravilih ki sem jih napisal.
Številke nikakor ne povedo da so naši avti vse kvalitetnejši; pravzaprav so vse slabši. Lani je ADAC imel rekordno leto posredovanja zaradi okvare vozil.
Jorgeus; ti pa tudi sprašujejš vedno eno in isto, pa še zdaj nisi poštekala odgovora
INFINITI je napisal/-a:Za 99% vozil na lestvici je bilo leto 2000 prvo leto proizvodnje in v bistvu kaže lestvica predvsem kako se skozi življenski cikel izboljšuje kvaliteta vozila. Lestvica je živi dokaz, da ne kupovat novega modela prvo leto obstoja.
Mate je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Za 99% vozil na lestvici je bilo leto 2000 prvo leto proizvodnje in v bistvu kaže lestvica predvsem kako se skozi življenski cikel izboljšuje kvaliteta vozila. Lestvica je živi dokaz, da ne kupovat novega modela prvo leto obstoja.
To do neke mere drži, je pa treba pazit na to, da se bo na avtu s starostjo pokvarilo vedno več stvari, ker se materiali pač obrabljajo. Zato praviloma številke napak za starejše avtomobile naraščajo. Ni pa nujno vedno res, razlika je npr. pri Golfu med letoma 2000 in 2001.
sonček je napisal/-a:Mate je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Za 99% vozil na lestvici je bilo leto 2000 prvo leto proizvodnje in v bistvu kaže lestvica predvsem kako se skozi življenski cikel izboljšuje kvaliteta vozila. Lestvica je živi dokaz, da ne kupovat novega modela prvo leto obstoja.
To do neke mere drži, je pa treba pazit na to, da se bo na avtu s starostjo pokvarilo vedno več stvari, ker se materiali pač obrabljajo. Zato praviloma številke napak za starejše avtomobile naraščajo. Ni pa nujno vedno res, razlika je npr. pri Golfu med letoma 2000 in 2001.
Plastika je najcenejša za proizvodno,to imaš še kako prav da z leti se bodo te novi avti bolje kvarli a ne na mehanskem ampak na elektronskem.
Starejši imajo kar občutno manj opreme kot novi avto letnik 06.
V živo sem si ogledal tudi v salonu med W ter audi-jem in je pri W mal opreme medtem ko audi ima vso opremo ter polno notr. enih tipk,v bistvu sem hotu dat samo razliko v tem da ma audi vse tiste tipka tik pred menjalnikom medtem k drugi avti majo man teh.......primerno ceni prov zanima me kako bodo s tem popravlel ker takorekoč serviserji ne bodo dovolj imali znanja in bodo mel malo večji problem,tester je tisti ki odkrije napake a ne v vseh premerih.
Električarji bodo v prihodnosti bogatel ter mehanik s sosdobno opremo....
Sicer moj avto je kot ga vidite na levi strani,sicer ima dost več kilometrov.
Upam da boste imeli še kakšen odg. na to temo.
lp
pugi405 je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Mate je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Za 99% vozil na lestvici je bilo leto 2000 prvo leto proizvodnje in v bistvu kaže lestvica predvsem kako se skozi življenski cikel izboljšuje kvaliteta vozila. Lestvica je živi dokaz, da ne kupovat novega modela prvo leto obstoja.
Plastika je najcenejša za proizvodno,to imaš še kako prav da z leti se bodo te novi avti bolje kvarli a ne na mehanskem ampak na elektronskem.
Starejši imajo kar občutno manj opreme kot novi avto letnik 06.
V živo sem si ogledal tudi v salonu med W ter audi-jem in je pri W mal opreme medtem ko audi ima vso opremo ter polno notr. enih tipk,v bistvu sem hotu dat samo razliko v tem da ma audi vse tiste tipka tik pred menjalnikom medtem k drugi avti majo man teh.......primerno ceni prov zanima me kako bodo s tem popravlel ker takorekoč serviserji ne bodo dovolj imali znanja in bodo mel malo večji problem,tester je tisti ki odkrije napake a ne v vseh premerih.
Električarji bodo v prihodnosti bogatel ter mehanik s sosdobno opremo....
Sicer moj avto je kot ga vidite na levi strani,sicer ima dost več kilometrov.
Upam da boste imeli še kakšen odg. na to temo.
lp
Res da je že pozna ura... sam jst tega tvojga posta ne kapiram... zdej al je pravopis kriv al pa kej druzga...
Jorgeus; ti pa tudi sprašujejš vedno eno in isto, pa še zdaj nisi poštekala odgovora
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov