lenivec je napisal/-a:jao ej
sory ampak kaki voznik si da neveš kje najlepše dela motor... vozi ga po občutku in ne kak kdo reče.
saj vidiš da se pod 2000 muči ina nad 3500 tut ni več tisto pravo.
BB99 je napisal/-a:Pozdravljeni
Sem lastnik R Clia Dci (1,5) pa me zanima v katerem območju vrtljajev je najbolj priporočljivo voziti?? Ker avto vleče že od 1500 U/min pa vse do 4500 ?!?
Kakšne izkušnje imate s tem motorjem??
Je res da crkavajo turbine že pri 80000 do 100000 Km??
Hvala!
LP
BB99 je napisal/-a:Pozdravljeni
Sem lastnik R Clia Dci (1,5) pa me zanima v katerem območju vrtljajev je najbolj priporočljivo voziti?? Ker avto vleče že od 1500 U/min pa vse do 4500 ?!?
Kakšne izkušnje imate s tem motorjem??
Je res da crkavajo turbine že pri 80000 do 100000 Km??
Hvala!
LP
lenivec je napisal/-a:jao ej
sory ampak kaki voznik si da neveš kje najlepše dela motor... vozi ga po občutku in ne kak kdo reče.
saj vidiš da se pod 2000 muči ina nad 3500 tut ni več tisto pravo.
M|t3k je napisal/-a:Za cliota dci ne vem, je pa pri lagunah problem, da je turbina blizu konektorja in se zato dost greje.
Pol pa še ljudje avto po teranjo takoj ugasnejo. Zaradi teh dveh stvari nastane tok problemov, kot se jih sliši o lagunah dci.
Za cliota ne vem kako je na stvari. Vsekakor pa lepo ogret, na koncu pa bol na izi vozit, preden uganeš. Sploh po kaki daljši vožnji ali bol agresivni.
LP
im nobody je napisal/-a:no da ne bom odpral druge teme bom pa kr tu napisal.mene zanima če bi šel z dizlom na drage race.kje bi vi šaltali do blokade al tam pr 4500 obratov ko je tista meja navora oziroma kje bi bil tudi bolši pospeški do 100.mene je kolega pelu z cliotom 15 dci 80km in morm rečt da me je avto presenetu pozitivnem smislu seveda.
hvala za odg.
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov