GOLDBERG je napisal/-a:Zanima me, če ve kdo kje bi se dalo kupit darsovo ABC kartico. Spraševal sem po cesninskih postajah pa povsod pravijo da jih je zmanjkalo.
hvala
Sh3bO je napisal/-a:GOLDBERG je napisal/-a:Zanima me, če ve kdo kje bi se dalo kupit darsovo ABC kartico. Spraševal sem po cesninskih postajah pa povsod pravijo da jih je zmanjkalo.
hvala
Na upravi DARSa. Grič 54 Ljubljana. Jih imajo na kile.
Samotar je napisal/-a:Na AMZSjih. Samo je prazna okoli 7 jurjov, pol jo morš pa še mal nafilat da ti rampo dvigne. Če nisi dost pogosto na AC se mi zdi brezveze tole kupovat.
APN je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Na AMZSjih. Samo je prazna okoli 7 jurjov, pol jo morš pa še mal nafilat da ti rampo dvigne. Če nisi dost pogosto na AC se mi zdi brezveze tole kupovat.
Kukr js vem je prazna 4 jurje (vsaj bla je pred 4 mesci ) , prodajajo jih pa na večjih petrolih in na postajališčih na avtocestah .
Stole je napisal/-a:Poleg tega se da abc kartica uredit da ti trgajo mesečno preko magna kartice in nimaš nobenih problemov z polnenjem,pa tud darsa ne kreditiraš več,vsaj tako mam jest.
Stole je napisal/-a:Poleg tega se da abc kartica uredit da ti trgajo mesečno preko magna kartice in nimaš nobenih problemov z polnenjem,pa tud darsa ne kreditiraš več,vsaj tako mam jest.
BBoss je napisal/-a:
rahlo offtopic:
Samo potem nisi deležen popustov tako, da jaz plačam 50.000 sit pa dobim 55.000 sit dobroimtja. To itak spičim prej kot v pol leta - v bistvu mi DARS da več obresti (10%)kot banka, tako da nimam občutka, da jih kreditiram.
DaDek je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:
rahlo offtopic:
Samo potem nisi deležen popustov tako, da jaz plačam 50.000 sit pa dobim 55.000 sit dobroimtja. To itak spičim prej kot v pol leta - v bistvu mi DARS da več obresti (10%)kot banka, tako da nimam občutka, da jih kreditiram.
jah vsi nimajo tok denarja, da bodo dali 50k za dars ven. (to je nekaterim pol al pa tretina plače, študentom in dijakom mogoče 2 ali 3 štipendije). Če pa porabiš na mesec 10k pol pa pomoje ni računice. sicer pa vsak sam ve kakšna matematika glede tega mu najbolj ustreza.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov