slišal sem da nekje pri Domžalah (mislim da v Homcu)nek mojster obnavlja amortizerje,če kdo ve za njegove podatke, al pa sam priimek,se mu zahvaljujem
LP
jest bi pa rajš šel u trgovino pa bi kupu nove in zatežu za popust ker turnšek je ratu zlatar in zna bit obnova včasih dražja od novga kosa(primer je bil kadett) pa nov je le nov
Obnavljat amortizer kateri je nov 11k se mi zdi čisti nesmisel... Amortizerji od avtomobilov višjega razreda, katere cene novega presegajo 50k... tiste se pa splača obnovit....
Tako za razne kadete, cliote, puntote, polote in še kup takih avtov je boljše dat 10-12k za novega kot pa dat obnavljat....
Mislim da Jenko vzame za obnovo nekje 28.000 +- kakga jurja ni važno od avta če se ne motim... Pa nujno mu morate povedati kakšne hočte met al trde al mehke itd...
@ yui
Ne, na Fiat Tempro pa res pašejo. Sicer greva pa lahko stavt za kišto Laškega. Imam račun in prazne škatle od amoritzerjev, amortizerji so pa na avtu.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi. Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
jst sem mel Turnškove že na avtu pa sta mi dva spustila po enmu letu,zdaj mam pa od Vuge gor pa je razlika zelo očitna.pa če prneseš Vugi razdrte amortizerje ti nardi vse štiri za 20k,...
jaz sem dal obnovit zadnja dva amortizera na avdiju a4 pred kakimi dvemi leti in mi je eden po dveh tednih totalno totalno odpovedal ( olje izteklo ) ,ker pa sem iz prekmurja se mi ni splacalo komplicirat z garancijo pa sem kar kupil nove.nato pa cez kak mesec ali dva mi je se odpovedal sprednji in ker sem imel neke opravke v ljubljani sem se spet odpeljal k istemu in jih dal obnovit ,ampak na veliko trse in od tistega casa vec ni bilo problemov."AMORTIZERJI"firma pri ljubljani