sonček je napisal/-a:Pozdravljeni
Danes sem bil v Italiji in sem migrede mel tud mobi sabo in sem slikal ta avto, pa sam poglejte kaj naredi k začne goret in ko zgori, vidu sem še par avtov k so bili tako požgani, prlepu sem tri slike zadnji konc,notranjost ter sprednjo desno stran,sem bil tako fer in sem se potrudu da sem dobil te slike ne da bi me kdo tam vidu.
Če mate kakšne pripombe na P:S.
lp
sonček je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Pozdravljeni
Danes sem bil v Italiji in sem migrede mel tud mobi sabo in sem slikal ta avto, pa sam poglejte kaj naredi k začne goret in ko zgori, vidu sem še par avtov k so bili tako požgani, prlepu sem tri slike zadnji konc,notranjost ter sprednjo desno stran,sem bil tako fer in sem se potrudu da sem dobil te slike ne da bi me kdo tam vidu.
Če mate kakšne pripombe na P:S.
lp
Mimgrede če kerga zanima kakšen je ta avtoodpad,k pomoje je kr velik ljudi tle gor k ne vejo kakšen je ta avtoodpad,lahko prlepm slike prej me pa nej kdo še spomne.
Sm jih pa naredu kr veliko več. Drugač je v Italiji do 5X ceneje kot v Sloveniji.
lp
V Italiji sem slikal enega izmed zgorjeni avtov (z mobijem, ki sem ga imel mimogrede s sabo& bil sem fer da me ni noben videl
![]()
Media3 je napisal/-a:Mogoče je pa to eden od tistih golfov ki so pr nm goreli
pery je napisal/-a:sonček je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:in fora te teme je
Štos je sam v tem da je golf 5 letnik 05, ali se zavedate da je nov.
lp
e jebiga sej kariču so mb cl65 amg zažgal,pa je zihr 10x več vredn k ta golf
eclipse_R je napisal/-a:in glih to kaže na to, da j blo nejbrž podtaknen in zakurjen nek sred noči.. če bi se jst vozu z avtom k mi začne goret bi probu pogasit pa takoj klicu gasilce.. in bi nejbrž pršli predn bi avto zgorel po celotni površini.. ne vem, men se tko zdi.. lohk pa da je bil nekdo tok šokeran, da je sam zravn stal pa gledal..
lp
Dariooo je napisal/-a:TommyGun je napisal/-a:si prau predstavljam lastnika kako je nemočno opazoval.
eh...tezko njemu dej...zdaj se vozi v novi golf V...itaq je imel kasko...tko da je blo pomojem njemu cisto vseeno..
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov