mevden je napisal/-a:torej, zgodilo se je dans popoldne v ljubljani. in sicer ko se voziš po dolenjki proti centru. gres cez most-ljubljanico in pol je takoj za tem en tak zaj**** micken ovink k moras zasukat volan levo in takoj nazaj desno. tm takoj so pol krizanke. in uglavnem jst furam po desnem pasu na levem pa en zelen volvo-zenska soferka. jst sm bil na desnem pasu ona pa na levem in ker se ji ne da ovinka spelat kot je treba zapelje nenadoma na moj desni pas, seveda brez zmigavca, jst pa furam v njenem mrtvem kotu. in kr odenrat zapelje na moj pas, jst bremzam, kr nenadoma sm pa že pred pločnikom in seveda, tud v njem. a se lahko jst pritozim komu-mogoce policiji? mal mi je skrivla rob navadne feltne, radkapa je namesto za robom bila v robu platisca. tko da sm jo komi pol dol spavu z gume. ko sm jo dol nekak potegnu pa se svinc pade, ker je bil glih tam kjer je obdrajsu pločnik in seveda moja radkapa. po vožnji naprej nism nč posebnega opazu, da bi kej treslo al pa kej, razn na novih gumah sm vidu da je slo mal gume dol, nekak tko dolgo in tenko kot igla. a je to ful narobe, ali lahko nadaljujem z vožnjo tko al grem na policijo in prijavim? kaj lahko dosežem? skrbi me pa tud da ni slučajno kej narobe na podvozju ker hitros je bla ene 40 pol pa v plocnik.ali lahko kaj dosezem ce grem na policijo? mogoce menjavo gume, ravnanje feltne, centriranje, pregled mogoce. mislm da z feltno ne bo nc narobe edin zarad gume in podvozja me najbolj skrbi. ma kdo kake izkusnje s tem? tablico avta sm si zapisu
Strokovnjak je napisal/-a:Če ni bilo dotika med vozili, se kar lepo daj v mir, ker ne boš nikoli nič dosegel. Imaš lahko 5 prič ...
Strokovnjak je napisal/-a:Če ni bilo dotika med vozili, se kar lepo daj v mir, ker ne boš nikoli nič dosegel. Imaš lahko 5 prič ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost