ice je napisal/-a:Tezava je v stopalki plina... k do konca pritisnes se pri vseh novih cliotih zacnejo pojavljati tezave s kontaktom elektronike... tako da ti morajo to v sklopu garancije urediti... primer: sem imel cliota na 30.000km servisu... naslednji dan iz LJ mi je crknil na avtocesti... odpeljem avto na servis in sem placal 3000 sit za popravilo tega kar ti pravisni ga cez Renault
))
p.s. zanimiv je to, da bi ti lohk se lucka prizgala k bos prehiteval tovornjak, sam to Renaultovce ne zanimazj so mi zgleda dobr spedenal, mi se ni crknil... Zoranwagnu na tem forumu so pa baje celo drugače napeljali ta kontakt (ima 2.0, pa iste probleme imel)...
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.
Virage je napisal/-a:Naj mi prosim eden od vas, ki ima Cliota 3 (trovratnega) nekaj pove.
Kolega je kupu Cilota 3 trovratnega in z njim smo se prakrat peljali na faks. Ker je trovraten, je bilo sprednji sedež potrebno preklopiti naprej, da smo se lahko zbasali zadaj. Kar me je zmotilo pa je bilo to, da je bilo ta sedež ob preklopu nazaj v običajno stanje, treba potisniti čisto do konca nazaj, da se je zaskočil, šele potem se ga je dalo premikati naprej.
Torej:
Pred tem je bil sedež že premaknjen malo bolj naprej, da je bilo zadaj za noge več prostora, po preklepljanju pa ni več ostal na isti poziciji, ampak ga je bilo treba dat do konca nazaj, potem pa se ga je dalo spet premikat naprej (tako da se zaskoči).
V trgovini so rekli, da to ni napaka. Kako to deluje pri vas?
pro2c je napisal/-a:to je res tako, toda samo pri sovoznikovem sedezu! - voznikov sedez se premakne tja, kjer je prej bil in ne do konca nazaj (varcevanje z materialom?)
ice je napisal/-a:Virage: točno tako kot si napisal.... mal je nerodn, če res kej pelješ (npr. 21" monitor, hehe)... čist nazaj moraš pomaknit, da se zatakne.
Večji problem je ta, da če dostikrat v Cliotu III uporabljaš premike sedeža, da se ti stakne airbag kontakt. No, pritrdiš kabel nazaj pa ti lučka ugasne<-- to je tudi uradna trditev (treh) pooblaščenih servisov in točno to ti tudi oni naredijo, z roko ti pritrdijo kabel nazaj, če imaš srečo celo nekako zalimajo
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.
Virage je napisal/-a:Ice, a si predstavljaš kako je v avtu sedeti 5 ljudem, vsi veliki čez 180 cm?Ko gre tist sedež nazaj je treba noge dat skoraj do stropa, pa še takrat ni dovolj prostora. Od takrat se nas 5 vozi le še v AX, Saxoju in Mazdi 323.
Virage je napisal/-a:Naj mi prosim eden od vas, ki ima Cliota 3 (trovratnega) nekaj pove.
Kolega je kupu Cilota 3 trovratnega in z njim smo se prakrat peljali na faks. Ker je trovraten, je bilo sprednji sedež potrebno preklopiti naprej, da smo se lahko zbasali zadaj. Kar me je zmotilo pa je bilo to, da je bilo ta sedež ob preklopu nazaj v običajno stanje, treba potisniti čisto do konca nazaj, da se je zaskočil, šele potem se ga je dalo premikati naprej.
Torej:
Pred tem je bil sedež že premaknjen malo bolj naprej, da je bilo zadaj za noge več prostora, po preklepljanju pa ni več ostal na isti poziciji, ampak ga je bilo treba dat do konca nazaj, potem pa se ga je dalo spet premikat naprej (tako da se zaskoči).
V trgovini so rekli, da to ni napaka. Kako to deluje pri vas?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov