Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
cury
Nov uporabnik

vw polo 1.4 75ps

Napisal/-a cury So maj 31, 2003 12:54 pm

mene pa zanima vasa mnenja in izkusnje o tem avtomobilu?je letnik 2000.in ga nameravam kupiti.lp :P

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Napisal/-a Boych Ne jun 01, 2003 11:04 pm

Jaz moram rečt da sem zelo zadovoljen z tem avtom, tako da ti ga priporočam!
Ni jih zlo dosti, pa še zlo dobro se ga da predelovat...

LP Boych

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Need_Power Po jun 02, 2003 6:55 pm

Če nisi ravno nek adrenalinski odvisnež bo ta motor dobro opravljal svojo funkcijo.
Če pa želiš delat še kake predelave na motorju, pa ti toplo priporočam da najdeš model 1.4 16V z 74 Kw (100KM). Ker razlika med motorjema je večja kot pa samo elektronika. Če te točno zanimajo vse razlike med motorjema, mi pošlji e-mail in ti bom poslal list (žal v nemščini), kjer piše kake so vse razlike in pa graf moči/navora za oba modela (za 55 KW in 74 KW).

Ajde

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Po jun 02, 2003 7:29 pm

Men je tud luštkana zadeva. Konec leta imam itak spet namen avto menjat in se odločam ravno med Polotom in Yarisom. Kaj pa bi mi bolj priporočali. Jaz skoraj bolj za Yarisa navijam!

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Napisal/-a Boych To jun 03, 2003 2:36 pm

Tudi jaz ti priporočam, če je le možnost motor 16V, ker je kar velika razlika v moči, jaz žal nisem imel te možnosti :evil:

Glede Yarisa pa je tako, da je zlo lep avto, pa mašine so za moje pojme boljše od kar nekaj avtov v tem cenovnem razredu.
Edini problem,( ki mene moti) je ta da pri tem avtu ful zgubiš, ko ga prodajaš..

Odločitev pa je tvoja :)

LP Boych

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush To jun 03, 2003 2:54 pm

Boych je napisal/-a:Tudi jaz ti priporočam, če je le možnost motor 16V, ker je kar velika razlika v moči, jaz žal nisem imel te možnosti :evil:

Glede Yarisa pa je tako, da je zlo lep avto, pa mašine so za moje pojme boljše od kar nekaj avtov v tem cenovnem razredu.
Edini problem,( ki mene moti) je ta da pri tem avtu ful zgubiš, ko ga prodajaš..

Odločitev pa je tvoja :)

LP Boych

Se mi zdi da se niti ne izgubi veliko. Cene sem primerjal nove in rabljene in so kar zadovoljive primerjave. Danes sem šel vse tri motorje vozit in sem ful zadovoljen nad 1,3 VVT. Pa kr dost opreme dobiš zraven!

Njoko
Novinec

Napisal/-a Njoko To jun 03, 2003 6:46 pm

AIRbrush je napisal/-a:Men je tud luštkana zadeva. Konec leta imam itak spet namen avto menjat in se odločam ravno med Polotom in Yarisom. Kaj pa bi mi bolj priporočali. Jaz skoraj bolj za Yarisa navijam!

Vzem Yarisa, ti cez 7 let in 200.000 km ne bo zal. Edina slabost pri Toyoti so drazji kleparski deli, zato se splaca imet kasko tudi ko je avto starejsi. Navadni vzdrzevalni servisi so v globalu cenejsi kot pri VW, vkljucno s samimi deli.

L.p.

Njoko

Njoko
Novinec

Napisal/-a Njoko To jun 03, 2003 6:54 pm

Boych je napisal/-a:

Hmm, jaz sem iskal rabljenega Yarisa, pa sem dobil samo dve ponudbi, za leto ali dva stara Yarisa, ki sta na ceni izgubila samo 250.000, oz. 350.000 SIT glede na enakovrednega novega. Po domace: Ne izgublja ceno. In ker je bila razlika v ceni glede na novega premajhna, sem se odlocil vzet ugoden kredit na eno leto za razliko v ceni in kupil cisto novega ter se malo bolje opremljenega, kot sem prvotno nameraval.
Sicer pa vsak avto izgubi ceno. Ce gres in kupis novega za recimo 2 mio SIT in ga hoces cez 3 mesece prodat, bos moral ceno spustit vsaj na kakih 1.85 mio SIT, da ga bos prodal.

L.p.

Njoko
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov