Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Kdo ve?

Napisal/-a pugi405 Sr maj 17, 2006 6:09 pm

V čem je fora, da na recimo parkplacu ob cesti stoji prazen policijski avto? Ampak.. nobenga not. Stoji pa zmeri tam, kjer ponavadi merijo z radarjem. Sem pregledal avto dobr k sm šel mimo, vendar ni videt niti kamerce, niti radarja k je ponavad vgrajen v masko... Kakšne cake majo zdej to? :evil: A je to bolj zarad straha al kaj?

PureTNT
Uporabnik

Re: Kdo ve?

Napisal/-a PureTNT Sr maj 17, 2006 6:16 pm

pugi405 je napisal/-a:V čem je fora, da na recimo parkplacu ob cesti stoji prazen policijski avto? Ampak.. nobenga not. Stoji pa zmeri tam, kjer ponavadi merijo z radarjem. Sem pregledal avto dobr k sm šel mimo, vendar ni videt niti kamerce, niti radarja k je ponavad vgrajen v masko... Kakšne cake majo zdej to? :evil: A je to bolj zarad straha al kaj?

Si prepričan, da ni bil iz lepenke? ;) Kje si ga drugače videl?

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Sr maj 17, 2006 6:24 pm

to je ukaz novega direktorja....tk je meni en policaj reku...

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Sr maj 17, 2006 6:57 pm

rumena ibiza je napisal/-a:to je ukaz novega direktorja....tk je meni en policaj reku...

Ej.. Ibiza.. pr silosu v Straži stojijo.. evo dons so..... pa si nism mislu.. kakšna pa je to direktiva od tanovga? :bonk

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Sr maj 17, 2006 6:59 pm

To se pogosto dogaja na mojih koncih...pa mi je kr ušeč ideja..promet se umiri, stroškov pa ni za nobeno stran ;)

Uporabniški avatar
zx14
Nov uporabnik

Napisal/-a zx14 Sr maj 17, 2006 7:09 pm

pugi405 je napisal/-a:V čem je fora, da na recimo parkplacu ob cesti stoji prazen policijski avto? Ampak.. nobenga not. Stoji pa zmeri tam, kjer ponavadi merijo z radarjem. Sem pregledal avto dobr k sm šel mimo, vendar ni videt niti kamerce, niti radarja k je ponavad vgrajen v masko... Kakšne cake majo zdej to? :evil: A je to bolj zarad straha al kaj?

Postavi ga na cegle in odšravfaj kolesa. Pol jih pa posnemi s skrito kamero, ko bodo prišli po avto in objavi film na netu :wiihuu

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Sr maj 17, 2006 7:10 pm

zx14 je napisal/-a:

Postavi ga na cegle in odšravfaj kolesa. Pol jih pa posnemi s skrito kamero, ko bodo prišli po avto in objavi film na netu :wiihuu[/quot

Sem takoj za akcijo :twisted:
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Sr maj 17, 2006 7:33 pm

zx14 je napisal/-a:

Postavi ga na cegle in odšravfaj kolesa. Pol jih pa posnemi s skrito kamero, ko bodo prišli po avto in objavi film na netu :wiihuu

Idiotsko. Bodite veseli, da je tam prazno vozilo in ne policist z merilnikom.

OLI
Novinec

Napisal/-a OLI Sr maj 17, 2006 7:37 pm

res je!

Na stari cesti med slovenskimi konjicami in slovensko bistrico stoji velikokrat ob cesti prazen golf 3.
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Sr maj 17, 2006 8:01 pm

Ja med Sl. Konjicami pa Sl. Bistrco mao postavlenga (mal vn iz Tepanja), pa tud iz Sl. Konjic proti Stranicam. Je pa moj fotr to opazu tud v Šentjurju, pa je vidu ko je en prlepu gor list z napisom UGODNO PRODAM! hehe kera fora
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Sr maj 17, 2006 8:12 pm

pugi405 je napisal/-a:
rumena ibiza je napisal/-a:to je ukaz novega direktorja....tk je meni en policaj reku...

Ej.. Ibiza.. pr silosu v Straži stojijo.. evo dons so..... pa si nism mislu.. kakšna pa je to direktiva od tanovga? :bonk

pa stoji avto na postaji v Straži pa v Zalogu pr opekarni...nimam pojma sm vem da so doskat se avto dubl z prerezanimi gumami...

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Sr maj 17, 2006 9:26 pm

tudi na našem koncu imamo iste probleme.......
naj pa bi s tem umirjali promet kar je tudi nekako res saj vsak ki vidi policijski avto ob cesti avtomatsko pritisne po bremzi

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Sr maj 17, 2006 9:27 pm

sem opazil da metliški policisti delajo enake fore z njihovo staro astro :? sem jo opazil na več mestih...saj drugač je bil zadnjič tukaj link do enega članka da imajo poostren nadzor z radarji od prejšnjega petka pa do tega petka če se ne motim

učinek je dober, pa še kazni ni :lol: meni je prav ;)
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr maj 17, 2006 9:30 pm

pokličte redarstvo pa vztrajejte da napišejo kazni :)

lp
Slika

vajdo
Novinec

Kraj: Ribnica

Napisal/-a vajdo Sr maj 17, 2006 9:33 pm

Si prepričan, da ni bil iz lepenke? ;) Kje si ga drugače videl?

je iz aluminija, ker so takšno tablo v NM cigani ukradli in prodali za aluminij. :D :D [/quote]

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Če maj 18, 2006 8:59 am

V Šentjurju redno stoji, pa v Slov.konjicah sem ga tud že vidu. To imajo zdaj novo foro, postavijo avto, folk itak ko vidi policijski avto stopi na bremzo. Tako, da mislim da je kr učinkovita ta metoda. Se pa strinjam, da bolje to kot pa da je policaj zraven. :D

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če maj 18, 2006 11:13 am

Čudovito. Torej mamo en kup avtomobilov ki so registrirani zato da stojijo non-stop nekje ob cesti. Pa nej grejo u 3pm.
Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Če maj 18, 2006 11:18 am

Nixxon je napisal/-a:Čudovito. Torej mamo en kup avtomobilov ki so registrirani zato da stojijo non-stop nekje ob cesti. Pa nej grejo u 3pm.

:P :P :P - te imam raje kot tiste z posadko...
kinkyllama & Yoni fun club ...

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Če maj 18, 2006 11:43 am

Dovolj je, da je avto, ki je podoben oz enak "radarju". Na našem koncu je recimo bel GOLF III. generacije - torej če na recimo mu primerno mesto parkiraš čisto navadnega "civilnega" GOLF-a III.generacije bele barve, se bo v trenutku "umiril" promet ;)

LP

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Če maj 18, 2006 5:01 pm

@pugi405: to je tam pri avtobusni v Straži a ne? Stoji vsako jutro tam. Prvič ko sem ga opazil sem na hitro na števc pogledal. :lol: Da ne bi imel že zjutraj sitnosti z njimi. Potem pa vidim, da je prazen. In tudi nobene kamerce ali česarkoli podobnega. Je pa zdaj skoraj vsak dan tam tako, da sem se ga že navadil. :lol:
Mislim pa da je to zaradi tega kot si sam napisal. Da malce umirijo promet. Ne vem no.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov