Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Ve kdo kaj več o TEM?

Napisal/-a HONDEK So maj 20, 2006 2:01 am

Nekaj sem isko po netu pa naletel na tale programček. Kaj lehko delaš z tem ???

http://www.e-homologacije.si/index.php

Hvala in L.P
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
AuDi_
Novinec

Kraj: Novo mesto /Mb

Napisal/-a AuDi_ So maj 20, 2006 8:56 am

Men sploh ne odpre :?
danes brez podpisa

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. So maj 20, 2006 11:20 am

men je odprl in sm si zdownoudu program.zdi se mi pa to za nas ni uporabno,pomoje majo kšn tak program na lpp-ju al pa rti-ju da loh oni nam sprintajo potrdila.možno je pa vse,tko da sm jim poslou mail da me zanima namen tega programa.hudo bi blo da bi sami seb pisal homologacije ja...(sam to se pomoje nkol nou zgodil)

lp

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar So maj 20, 2006 11:54 am

Torej rabiš še samo žig od LPPja :twisted:

tole je približno tak ko on home page ko lahko naročiš potni list praktično katerekoli zahodne države ali pa osebno izkaznico. Tam pa zraven opozorilo da je to namenjeno samo za "igro".

al pa recimo tak ko da bi prodajal indijsko konopljo kot okrasno rastlino zraven pa da ne smeš uporabljat v nedovoljene namene...

Jaz bi se malo poigral in homologiral 35colke na lantri in en B2 krilo kot wing ter ladijsko hupo! :roll:

mislim adijo pamet.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT So maj 20, 2006 12:16 pm

Templar je napisal/-a:Torej rabiš še samo žig od LPPja :twisted:

tole je približno tak ko on home page ko lahko naročiš potni list praktično katerekoli zahodne države ali pa osebno izkaznico. Tam pa zraven opozorilo da je to namenjeno samo za "igro".

al pa recimo tak ko da bi prodajal indijsko konopljo kot okrasno rastlino zraven pa da ne smeš uporabljat v nedovoljene namene...

Jaz bi se malo poigral in homologiral 35colke na lantri in en B2 krilo kot wing ter ladijsko hupo! :roll:

mislim adijo pamet.

Če se že gremo igrat otroke, bi raje homologiral vojaškega humveeja, predelanega s podvozjem kakšnega monster trucka, navitim motorjem ter montiranimi mitraljezi in raketometalci (in seveda močnim zunanje montiranim zvočniškim sistemom, ki bi igral Wagnerjeve Valkire). Zelo zanimivo, česa vsega se odrasel človek domisli, ko že 15 minut stoji v zastoju, ker nekaj cepcev ne pozna pravilne vožnje skozi semafor v gneči.
Drugače se pa s tem ne bi hecal, ker so sankcije za kaj takšnega lahko zelo resne.

Lp

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar So maj 20, 2006 12:19 pm

To je samo program za lažje shranjevanje in tiskanje homologcijskih obrazcev. Uporabljajo ga uvozniki avtomobilov, da natiskajo te obrazce, pa mogoče še kje na lpp, rti in kdor ima pač opravka s tem.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov