Debate, ki niso vezane na ostala področja...

MCC
Nov uporabnik

A3M

Napisal/-a MCC So maj 27, 2006 6:12 am

A pri njih je vedno treba plačat avans če kaj naročiš?

Uporabniški avatar
strmi
Novinec

:)

Napisal/-a strmi So maj 27, 2006 8:07 am

logično tuhtaj. če bi ti uvažal lexus za golfe, pa ti pride en mulc pa naroči custom luči, ti pa jih moraš v naprej plačat da imaš višje rabate (beri-popuste) pol je normalno da pobereš aro oz. avans. Ker se ti bi kajhitro zgodilo da si imel šanso tega mulca videt prvič, zadnjič in nikol več! Tebi pa luči ležijo v kotu, pa še luknjo v denarnici imaš.
OK, ni čist tko, sam če je pa to 10 takih mulcov, bi pa ti tut razmislil
LP S.
www.spletnideli.si - avtodeli za vsa vozila

MCC
Nov uporabnik

Napisal/-a MCC So maj 27, 2006 8:30 am

Kako dolgo se pa ponavadi čaka na naročen del?

Uporabniški avatar
levak1
Novinec

Napisal/-a levak1 So maj 27, 2006 8:41 am

po njihovem 2 do 3 tedne po izkušnjah več kot mesec. :D

Uporabniški avatar
Roky
Novinec

Kraj: duplek

Napisal/-a Roky So maj 27, 2006 8:42 am

MCC je napisal/-a:Kako dolgo se pa ponavadi čaka na naročen del?

Predolgo :roll:

Uporabniški avatar
strmi
Novinec

:)

Napisal/-a strmi So maj 27, 2006 8:53 am

Pejt Janu v technoracing, tri dni pa dobiš VSE! men je za fordiča rihtal max. 3dni robo
LP S.
www.spletnideli.si - avtodeli za vsa vozila

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san So maj 27, 2006 9:24 am

Jaz še danes čakam zadnji spoiler od A3M.

Yagi-san

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss So maj 27, 2006 9:32 am

levak1 je napisal/-a:po njihovem 2 do 3 tedne po izkušnjah več kot mesec. :D

lažeš tko k ps teče, js sm dubu luči u enmu tednu pa pou
golf 3 vr6

TurboINSIDE
Novinec

Napisal/-a TurboINSIDE So maj 27, 2006 9:35 am

jz isto, luči so ble u tednu že na avtu, in še po enmu mescu ko sem eno reklamiral sm jo dobil u parih dneh tko da jz nimam še NOBENIH slabih izkušenj z njimi pa je blo robe nabavljeno že ogromno! ;)
Big boss in da haus!

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So maj 27, 2006 9:37 am

men so rekli da imajo filter na zalogi, potem pa sem šel iskat (100km v PM) in so ugotovili, da ga nimajo, pa sem čakal 3 tedne potem

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So maj 27, 2006 9:46 am

Hja vam skopiram račun ko sem plaču avans 27.1......... pa še zdej nisem dobu..... gre pa se za prednje bele žmigavce.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL So maj 27, 2006 10:05 am

Pa kaj je tok težko razumet da se njim ne splača zard ( nč proti tebi lisko) enih žmigavcev plačeva pošilke? Raj počakajo da majo dost naročil da pošljejo tovornjak gor in je zadeva urejena. Sj vsak od nas gleda da pride čim bolj pocen skozi. Isto oni. Jst sm tut moje lexuske čaku 2 mesca...pa kaj (sicr sm že po enem mescu pozabu da sm jih sploh naroču in sm biu čist šokiran k so me klical da nj pridem po robo jst pa nč vedu :shock: ) Sam na konc sm jih lepo dobil, plaču in montiru. Treba je met mau potrpljenja...
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So maj 27, 2006 10:45 am

maL je napisal/-a:Pa kaj je tok težko razumet da se njim ne splača zard ( nč proti tebi lisko) enih žmigavcev plačeva pošilke? Raj počakajo da majo dost naročil da pošljejo tovornjak gor in je zadeva urejena. Sj vsak od nas gleda da pride čim bolj pocen skozi. Isto oni. Jst sm tut moje lexuske čaku 2 mesca...pa kaj (sicr sm že po enem mescu pozabu da sm jih sploh naroču in sm biu čist šokiran k so me klical da nj pridem po robo jst pa nč vedu :shock: ) Sam na konc sm jih lepo dobil, plaču in montiru. Treba je met mau potrpljenja...

glede tovornjaka slabo razmišljaš, se vidi da nimaš pojma o logistiki

prosko002
Novinec

Kraj: Paradiž

Napisal/-a prosko002 So maj 27, 2006 10:45 am

maL je napisal/-a:Pa kaj je tok težko razumet da se njim ne splača zard ( nč proti tebi lisko) enih žmigavcev plačeva pošilke? Raj počakajo da majo dost naročil da pošljejo tovornjak gor in je zadeva urejena. Sj vsak od nas gleda da pride čim bolj pocen skozi. Isto oni. Jst sm tut moje lexuske čaku 2 mesca...pa kaj (sicr sm že po enem mescu pozabu da sm jih sploh naroču in sm biu čist šokiran k so me klical da nj pridem po robo jst pa nč vedu :shock: ) Sam na konc sm jih lepo dobil, plaču in montiru. Treba je met mau potrpljenja...

Ti nimaš pojma o poslu... če je stranki obljubljeno v določen roku, da bo dobila robo... je vseen al je še ktera druga stranka kandidat za isto robo (v trem primeru žmigavce al pa roba iz iste firme) al pa ne...! Roba bi morala priti po določeni transportni poti (pošta, kamion...) ne glede na količino... kaj se pa njim splača in kaj ne, pa ni problem stranke, ampak njihov problem...

lp

Prosko
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So maj 27, 2006 10:46 am

rekel bi samo to, če pride kokurenčna trgovina so ga adijo, pa še cene imajo nabite, če že kr pogledaš kako je v delavnici rudolf s.p. (lastnik) veš pri čem si.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So maj 27, 2006 10:48 am

lisko je napisal/-a:Hja vam skopiram račun ko sem plaču avans 27.1......... pa še zdej nisem dobu..... gre pa se za prednje bele žmigavce.

hm, a na računu piše? lahko jih fajn iztožiš, ker po zakonu je nek rok, da dobiš robo po plačanem avansu.

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a RedWind So maj 27, 2006 11:06 am

jst sem na diske caku okol 4 mesce, na nadomestek katalizatorja pa 3. sam j*** ga... :lol:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So maj 27, 2006 11:47 am

Hehe jst sem sam na TUV čaku skor pol leta :D
Roba je bla dobavljena kot smo se zmenili in tut korektno opraqvljen posel sam j*** ga pri TUV-u se je pa vse zataknlo
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So maj 27, 2006 12:05 pm

varstvo potrošnkov pa gasa pritožbe pisat.. pa se bo mogoče kej spremenil.. dokler bote pa pustil da vs tkole jebejo vs bojo pa še naprej ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So maj 27, 2006 12:23 pm

jaz TUVaza filter tudi nisem dobil, še sreča, da ga imam pod havbo :P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov