Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Zlatan_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zlatan_ To maj 30, 2006 9:17 am

pišuka 7minut???BIg deal,jest vsaj dokler ne mine magari 5minut čist mirno čakam,enkrat k se boš tko na hupo obesu ti bo en nos zglancu.
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej To maj 30, 2006 9:35 am

Pa mogoče kdo kdaj malo premisli, da je lahko kaj nujnega?... Zadnjič sem fotra pelal v bolnico ker se je skoraj zadušil... Pa toti avto si spolamam ga odrinem pa še tožim te, ne vprašaj če bi se kdo zadušil... Nikoli to nihče ne pomisli? Nimaš kaj tam stat če ni tam za stat.. Pa polomi mi nos pa se pol spravi delat, da boš lahko plačal za odškodnino... Kake mate eni...

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek To maj 30, 2006 9:50 am

xandrej je napisal/-a:Pa mogoče kdo kdaj malo premisli, da je lahko kaj nujnega?... Zadnjič sem fotra pelal v bolnico ker se je skoraj zadušil... Pa toti avto si spolamam ga odrinem pa še tožim te, ne vprašaj če bi se kdo zadušil... Nikoli to nihče ne pomisli? Nimaš kaj tam stat če ni tam za stat.. Pa polomi mi nos pa se pol spravi delat, da boš lahko plačal za odškodnino... Kake mate eni...
lepo si povedo

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To maj 30, 2006 10:02 am

za take primere ni pristojna policija ampak mestno redarstvo... sorry, da ti to sporočim

poznam take primere, jih skoraj vsak sončen dan doživljam tukaj pred našim parkingom pri sladoledarju na smetanovi

telefonska mariborske občine pa je 02 2201 000, kjer prosiš za prevezavo na mestno redarstvo

lp
Slika

Spidojc
Novinec

Kraj: ne veste tut ce povem

Napisal/-a Spidojc To maj 30, 2006 10:07 am

Ma sej nima veze kdo je za kkšno delo pristojen... jest sm tut klicu policijo na 113 pa se tut noben ku*ac ni oglasu tko da sm čist pop*zdiv... Res nevem a sam krofe jejo a kva uni k telefon tm odzigujejo...
Krvav'c je zakon

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus To maj 30, 2006 10:11 am

Mislim da na 113 sploh ne dobiš policije ampak pač ene kekce ki naprej posredujejo zadevo policiji...ali je tako samo pri 112?
Lahko da je bla kriza...jaz sem 1x v lajfu klical 113 (ko so mi na parkplacu _HUDO_ zbili avto; eni mulci so baje dirkali po parkplacu pa prileteli v moj avto), pa sem dobil vezo iz prve, pa tudi smrkci so prišli zelo zelo hitro.

Uporabniški avatar
Pudgar Uroš
Novinec

Napisal/-a Pudgar Uroš To maj 30, 2006 10:26 am

Ne da se strinjam s tabo, glede načina obnašanja po 7 minutah ali s pužo ki je zaparkirala dovoz, ampak ob klicu na 113 ali 112 bi se ti moral vedno nekdo javiti. To se mi zdi nedopustno.
Drugače pa za odvoze skrbi mestno redarstvo.

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican To maj 30, 2006 10:58 am

Mogoč si pa klicu ravno med malico... :lol:

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black To maj 30, 2006 11:04 am

xandrej je napisal/-a:Pa mogoče kdo kdaj malo premisli, da je lahko kaj nujnega?... Zadnjič sem fotra pelal v bolnico ker se je skoraj zadušil... Pa toti avto si spolamam ga odrinem pa še tožim te, ne vprašaj če bi se kdo zadušil... Nikoli to nihče ne pomisli? Nimaš kaj tam stat če ni tam za stat.. Pa polomi mi nos pa se pol spravi delat, da boš lahko plačal za odškodnino... Kake mate eni...

word :!:

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To maj 30, 2006 11:13 am

do 15 minut pa z vsemi 4imi žmigovci lohk stojiš tut sred dunajske se mi zdi :P nism pa prepričan, tko da ne me tepst..

lp
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To maj 30, 2006 11:33 am

black je napisal/-a:

word :!:

Mene je moja peljala v soboto v kliničnega in je en tipček, ker sva ga prehitvala na ravni cesti začel v naju rint češ vidva me pa že ne bosta prehitela. Škoda da sem bil ves krvav in na poti na urgenco, ker drgač bi njega kasnej na urgenci sestavljal skupaj.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To maj 30, 2006 12:01 pm

jst se menkrat na cesti našel enga krvavečga tipa ki je ušel iz bolnice in je izgubil velik krvi. padel je sredi ceste, tolk da ga nism povozu (blo je ponoči), postavim znak, 4 smernike, pol kličem 113 zvoni v 3 P.M., probam še enkrat - 0, pokličem 112 spet 0, po enem 5 ali 6. poskusu so se izvolil oglasit in da sem jim povedal, kaj je, kje je itd.... tak, da jst sem ful razočaran, kaj če bi blo res še kaj bolj nujnega???

tak, da zdaj mamo vsi v mobilcih tut stacionarne številke okoliških policijskih postaj... ziher je ziher
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To maj 30, 2006 12:08 pm

Ja, zgleda da so na štajerskem koncu malček leni v tem centru.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

SkIDiver
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SkIDiver To maj 30, 2006 12:34 pm

eclipse_R je napisal/-a:do 15 minut pa z vsemi 4imi žmigovci lohk stojiš tut sred dunajske se mi zdi :P nism pa prepričan, tko da ne me tepst..

lp

Teb bi jz kr lepo vozniško uzel pa te še enkrat poslal na izpit iz CPP-ja še prej pa na en pošten CPP tečaj!
Na dovoznih in intervencijskih poteh ni dovoljeno parkiranje v nobenem primeru! Če pa avto obstane na cesti pa lahko še kazen pokasiraš, če se ugotovi, da je obstal zaradi malomarnosti in neodgovornega ravnanja voznika ;)

Drugače pa so občasno leni tudi na Dolenjskem in se človek praša, če si zaslužjo naziv intervencijske službe.
Sem pa enkrat sredi nedelje presenetu majstra na številki 112, ko sem poklical, da gori streha pri sosedovih. Revež je imel kr dost dela, da je najdu svinčnik sam hitri so pa bli :clapclap 4 minute po klicu so že gasil s tem, da so moral na drugi konc mesta prdit. Če bi takrat trajalo 6 minut, da bi koga doklical bi šla hiša do prve plošče adijo.

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay To maj 30, 2006 1:05 pm

Te na 113 res niso resni, enkrat k sm delu pr varnosti sm jih mogu ene 5xkrat poklicat da se je sploh kdo oglasil.
En je reku da ma to mestno redarstvo čez, kaj pa če parkiraš recimo v litiji k ga ni, itaq so policaji zadolženi.
Popolna brezobzirnost s strani države, ki plačuje unim kurcem na 113, da se med šihtom nalivajo z kofetom pa vodo pa pušijo k budale, namesto da bi delal - kje je resnost.

p|X|
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a p|X| To maj 30, 2006 1:41 pm

skrajno neresno, (113)

kaj pa v primeru če kliče nekdo ki je v življenski nevarnosti,
nebo imel časa klicat 15 da mu kdo dvigno

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To maj 30, 2006 1:51 pm

Men so pa v soboto takoj dvignil, samo rešilca ni bilo nobenga frej. Je blo preveč nesreč.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov