lepo si povedoxandrej je napisal/-a:Pa mogoče kdo kdaj malo premisli, da je lahko kaj nujnega?... Zadnjič sem fotra pelal v bolnico ker se je skoraj zadušil... Pa toti avto si spolamam ga odrinem pa še tožim te, ne vprašaj če bi se kdo zadušil... Nikoli to nihče ne pomisli? Nimaš kaj tam stat če ni tam za stat.. Pa polomi mi nos pa se pol spravi delat, da boš lahko plačal za odškodnino... Kake mate eni...
xandrej je napisal/-a:Pa mogoče kdo kdaj malo premisli, da je lahko kaj nujnega?... Zadnjič sem fotra pelal v bolnico ker se je skoraj zadušil... Pa toti avto si spolamam ga odrinem pa še tožim te, ne vprašaj če bi se kdo zadušil... Nikoli to nihče ne pomisli? Nimaš kaj tam stat če ni tam za stat.. Pa polomi mi nos pa se pol spravi delat, da boš lahko plačal za odškodnino... Kake mate eni...
black je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Pa mogoče kdo kdaj malo premisli, da je lahko kaj nujnega?... Zadnjič sem fotra pelal v bolnico ker se je skoraj zadušil... Pa toti avto si spolamam ga odrinem pa še tožim te, ne vprašaj če bi se kdo zadušil... Nikoli to nihče ne pomisli? Nimaš kaj tam stat če ni tam za stat.. Pa polomi mi nos pa se pol spravi delat, da boš lahko plačal za odškodnino... Kake mate eni...
word
eclipse_R je napisal/-a:do 15 minut pa z vsemi 4imi žmigovci lohk stojiš tut sred dunajske se mi zdi :P nism pa prepričan, tko da ne me tepst..
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov