Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Roman
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

ali so vas kdaj -nategnili-

Napisal/-a Roman Ne jun 01, 2003 9:10 pm

lp mene zanima ce so vas kdaj nategnili ko ste kupovali jeklenega konick? :roll:

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Ne jun 01, 2003 9:32 pm

Ma sej te vedno nategnejo, ce mene vprasas :lol:

Sam da gre vcasih za kako drobnarijo, ki jo vzames v zakup... vcasih je pa kaj vecjega... pa mas pol same probleme :twisted:

LP ;)

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jun 01, 2003 9:48 pm

Enkrat oz sem se sam!
Kupu yugo 45 na paprijih noter pa 55!!
Nisem mogu registrirat, pa sem ga naprej prodal!
Homologacija pa se ni splacala!

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Sr jun 04, 2003 9:04 pm

Kaj hujšega ni bilo, samo to da sem dobil namesto rezervnega kolesa eno full stolčeno feltno, začuda je bila guma še dobra-polna. Zgleda je ta dober kolo ven vzel in dal noter od enga stolčenga. Pa ena plastika je manjkala v prtljažniku, da sem jo moral potem iti na šrot iskat. Pa ko sem avto ogledoval je bilo vse v redu, ko sem ga pa prevzemal, pa ni bilo še ta drugega ključa. Sem full popizdu, pa zagrozil, da hočem original ključ in značko, pa so mirekli da bodo iz fabrke naročil novga, pa sem reku da nočem novga, da hočem original, no potem sem ga dobil čez kakšen teden. To je bilo v avtohiši Pan-Jan v Trebnjem. Ful so prasci, potem sem mu pa še rekel naj metlce od brisalcev zamenja na prednji šipi, pa je dal ene slabe, po moje še slabše kot so bili tisti prej. Mehanik mi je pa s svinjskimi šmirastimi rokami havbo odprl in jo osvinal, pa bel avto. No, sej na konc sem jim ta svoje povedal. Barabe. To je blo, ko sem kupil felicijo pri njih.

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Sr jun 04, 2003 9:18 pm

...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby Če jun 05, 2003 8:48 pm

Z avtomobilom se ne k vedno kupm nov avto, sm se pa ze z razno tehniko na**** :oops:
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

klemen
Novinec

Napisal/-a klemen So jun 07, 2003 4:36 pm

Pri nakupih motorjev, mopedov ( 3 ) imam slabe izkušnje, pri avtih ( 2) pa odlične.
Je pa seveda odvisno kaj pričakuješ od vozila in kakšno ( rizično ) vozilo kupuješ.

andy77
Nov uporabnik

Napisal/-a andy77 So jun 07, 2003 5:23 pm

Moj sodelavec je pri posredniku kupil Audi 80 2.0, na zunaj zelo lep, pa tudi znotraj mu ni čisto nič manjkalo. Trgovec mu je zagotavljal da je lastnik avta "en star ata" in da je avto super. Po enem tednu mu je avto ribnil, šel se je kregat in dosegel "en klinc". Moral je nabaviti novo mašino, to ga je koštal okrog 300ksit. Sodelavec je umirjen voznik, tako da je njegova krivda izključena, pri posredniku so se delali gluhe, sedaj čaka na odločitev sodišča.
Slika

BMW 528
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost