sonček je napisal/-a:Pozdravljeni
Nisem vedel kako naj dam naslov teme ampak sem, kar dal kot porabo goriva, če tema ni kaj prida jo naj moderatorji izbrišejo,
Namreč sprašujem se ko grem na petrol in natočim recimo polno to je približno 45l pri mojem avtu in ker imam kar dosti tudi hribovskega terena se sprašujem kakšna je poraba kaj pa če npr. natočim 20 l ali se tukaj kaj zmanjša poraba glede na to da je tudi sama teža vozila lažja za par kilogramov....al je tukaj potem če je manj goriva v tanku tud kej hitrejši avto....upam da sem dovolj razločno napisal če pa je kakšna napaka se opravičujem, prosim če mi imate kaj za povedat uporabite P.S to bo najbolje.....ker imam občurtek da ko grem pa natočim polno da je avto ful bolj len če pa natočim recimo 10 l je pa kr poskočen,.......ne vem no.....
lp
AXioN je napisal/-a:Da se pri 55konjsekm golfu (od tega jih je 10 nekje ze pocrkal v vasih hribih), tolko pozna poskocnost avta,mwahahahahahahaa
Pol pa tankej sam po 5litrov, sportno rezervno gumo si kupi(manjso, tanjso), pa tenis zogco za zadnjo kljuko(da bo bolj sporten), pa se zadnje sedeze vun daj pa bo sel se bolj![]()
![]()
Ne malo heca more bit, brez zamere,drugace pa:
Avto ti ze tako ali tako nic ne pokuri, zdej se bos pa sekiral za tistih 0,05l na 100km..
Temu mislm da nekateri recejo Weight reduction, ce se ne motim![]()
![]()
Lp
Mojster Miha je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Pozdravljeni
Nisem vedel kako naj dam naslov teme ampak sem, kar dal kot porabo goriva, če tema ni kaj prida jo naj moderatorji izbrišejo,
Namreč sprašujem se ko grem na petrol in natočim recimo polno to je približno 45l pri mojem avtu in ker imam kar dosti tudi hribovskega terena se sprašujem kakšna je poraba kaj pa če npr. natočim 20 l ali se tukaj kaj zmanjša poraba glede na to da je tudi sama teža vozila lažja za par kilogramov....al je tukaj potem če je manj goriva v tanku tud kej hitrejši avto....upam da sem dovolj razločno napisal če pa je kakšna napaka se opravičujem, prosim če mi imate kaj za povedat uporabite P.S to bo najbolje.....ker imam občurtek da ko grem pa natočim polno da je avto ful bolj len če pa natočim recimo 10 l je pa kr poskočen,.......ne vem no.....
lp
Teoretično ja - praktično pa odvisno kako "zadevo" gledaš oz ceniš
Meni se zdi neumno tankat 4 x 10 l ker že za vsako tankanje izgubiš 5-10 min (pri meni je nekoliko več, ker častijo kofe, pa fejst punce so)
Sej zaradi punc, bi se splačalo tudi po 5 l tankat,samo potem je pa doma ogenj v strehi (kje si hodil, dobro vem, da si spet šel na "pumpo" .... )
![]()
Drgači pa če imaš čas pa živce zadevo testiraj![]()
LP
RedBull™ je napisal/-a:No,tolk pa le glejte da vas te fajn gospodične ne bodo preveč zbegale in boste natočili napačno gorivo![]()
Ker delam zraven petrola,in ugotavljam,da se folk kar precejkrat zmoti in potem hodi jamrat da je kontra nalil ---> tko da morm še jst it mal na ta petrol pogledat - bom šel kr peš hehe
RedBull™ je napisal/-a:No,tolk pa le glejte da vas te fajn gospodične ne bodo preveč zbegale in boste natočili napačno gorivo![]()
Ker delam zraven petrola,in ugotavljam,da se folk kar precejkrat zmoti in potem hodi jamrat da je kontra nalil ---> tko da morm še jst it mal na ta petrol pogledat - bom šel kr peš hehe
...30 kg teže je 5 Km ... približno ... torej 20 kg več v avtu pride 3 Km Manj ... pribl. L.p. MadBlinder je napisal/-a:Bencin ima ~750gr na liter, za dizel ne vem(najbrz bo tudi lazji od vode).
Ali ti ima avto 1000 ali 1020 kg, ne bos opazu razlike(20 kg je 1/3 ali 1/4 cloveka).
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost