Debate, ki niso vezane na ostala področja...

vinci
Novinec

Mrezica

Napisal/-a vinci To jun 03, 2003 11:04 am

A mogoce kdo ve kaksen je postopek odstranitve mrezice na sprednjem delu avtomobila gre pa za novi clio.Namesto te originalne bi dal od cliota 2.0.

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To jun 03, 2003 11:54 am

Vinci: mogoče veš ceno te mrežice za clio 2.0? Zoran, v Kopru si mi razlagal da so ble ene štale okol telih mrežic :-) jih Renault Slovenija noče prodajat al kaj? Če ne bo šlo drugače bo Zoran "kao mel eno poskodbo" pa jih naroču zase (beri: zame) k ma 2.0 ;)))
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

vinci
Novinec

Napisal/-a vinci To jun 03, 2003 12:38 pm

Ne vem kolilo stane bi jo pa rad na vsak nacin kupil in zmontiral samo ne vem ce ne bojo komplicirali ker zmeraj ko kopujes kaksen del zahtevajo stevilko sasije tako da jaz bom sel probat kupit ce jo bom lahko drugace pa ne vem bo treba enga najt k ima tak avto pa da gre on kupit.

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell To jun 03, 2003 1:29 pm

ice je napisal/-a:Vinci: mogoče veš ceno te mrežice za clio 2.0? Zoran, v Kopru si mi razlagal da so ble ene štale okol telih mrežic :-) jih Renault Slovenija noče prodajat al kaj? Če ne bo šlo drugače bo Zoran "kao mel eno poskodbo" pa jih naroču zase (beri: zame) k ma 2.0 ;)))

hehe s to je zajebancija ane.. kao da nocjo prodat... LOL.. jest bi jih inspekciji prijavil...to je 100% iz trte zvito....

a se jokate ane ? :P
V8 POWER
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost