Debate, ki niso vezane na ostala področja...

surfer
Nov uporabnik

strešni kovčki

Napisal/-a surfer Ne jun 11, 2006 8:14 pm

Kupujem strešni kovček velikosti cca 230 x 70cm. Imel sem ze montano 600 pa je premala, zanimajo pa me predvsem strešni kovčki fapa? Če ga kdo ima naj mi prosim pove kaksen je ce je zadovoljen, da ni prevec zanic plastika? Zanima me kako se stršni kovček fapa pritrdi na prečke? Ali ga je potrebno sraufat(kot montano) ali ima na podoben nacin kot thule?
Zelo dober je tudi thule ocean 700 sam je kr drag 95000sit.

surfer
Nov uporabnik

kovcki

Napisal/-a surfer Po jun 12, 2006 6:21 am

Zanimajo me:
montana val (70.000sit)
Fapa cubo 480 (65.000)
thule ocean 700 (95.000sit)

Zj me pa predvsem zanima razlika med fapa in thule

Uporabniški avatar
no_name
Novinec

Napisal/-a no_name Po jun 12, 2006 6:30 am

fapa in thule sta zanič, vsaj za moje pojme (design je lep, sam kvaliteta je v pizdi).
smo probaval vse tri firme, pa se fapa in thule, ko smo jih dali na avto zelo zvijata (brez da smo jih pritrdili). montana pa je obdržala svojo obliko. no, tudi podatek da v fabriki montana prodajajo tudi fapo in thule kar dosti pove.
tko, da ne vem....jst mam montano pa sem zlo zadovoljen. :D

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Po jun 12, 2006 8:20 pm

no_name je napisal/-a:fapa in thule sta zanič, vsaj za moje pojme (design je lep, sam kvaliteta je v pizdi).
smo probaval vse tri firme, pa se fapa in thule, ko smo jih dali na avto zelo zvijata (brez da smo jih pritrdili). montana pa je obdržala svojo obliko. no, tudi podatek da v fabriki montana prodajajo tudi fapo in thule kar dosti pove.
tko, da ne vem....jst mam montano pa sem zlo zadovoljen. :D

Tudi kravi rep se zvija, pa ne odleti.
Kozarec se pa bol malo zvija, pa zelo hitro poči in odlomi.
Ta, da je kovček ki se "zvija" slab, je precej bosa in povsem napačna trditev. Malce si preberi kaj je ABS plastika in kaj poliester.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov