tModCNRD je napisal/-a:Kaj če bi se za svoje ravnanje in dvojna merila ter aroganco pri privatnih sporočilih najprej opravičili admini - npr. @ice in njegovi moderatorski "sodelavci"?
Ribe še vedno smrdijo najprej pri glavi !!!
LP
P.S. Admin ali katerikoli Mod - ta post lahko spet izbrišeš, vendar vedi, da bodo tvoji predpostavljeni ponovno obveščeni o načinu tvojega dela na forumu in dvojnih merilih, ki se jih greš !!!
RegY je napisal/-a:za opozorila se dobi razlago na email, katerega ste podali v vaše kontaktne podatke
v njem dobite link na vaš post. če ne razumete, predlagam, da pregledate pravilnik
LP
Lesko-Junior je napisal/-a:W|zz boli mene moški spolno organ, če me banajo...se bom pa pod drugim imenom prjavu in z drugim mailom...Ban?....se vsaj neki časa bom smejau moderatorjem in administratorjem, ko bučke prodajajao tule gor...itak sm pa registriran še na ene 5 forumov tk da mi moški spolni organ visi dol za ta forum od administratorja do novega uporabnika...navpično 90 stopinj glede na vodoravno...
pa tko je...če modi nardi napako je vse kul ko pa kdo drug pa je fa sama frka....mislim mater hočte bit pametni vsi skupaj...pamet imate pa na ravni ******* z men vred(da se naute mel kej pizdit da sam vas pluvam).... hvala
Lesko-Junior je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:Lesko-Junior je napisal/-a:W|zz boli mene moški spolno organ, če me banajo...se bom pa pod drugim imenom prjavu in z drugim mailom...Ban?....se vsaj neki časa bom smejau moderatorjem in administratorjem, ko bučke prodajajao tule gor...itak sm pa registriran še na ene 5 forumov tk da mi moški spolni organ visi dol za ta forum od administratorja do novega uporabnika...navpično 90 stopinj glede na vodoravno...
pa tko je...če modi nardi napako je vse kul ko pa kdo drug pa je fa sama frka....mislim mater hočte bit pametni vsi skupaj...pamet imate pa na ravni ******* z men vred(da se naute mel kej pizdit da sam vas pluvam).... hvala
lahko bi vedel, da je prostor za oglase drugjesi se prijavil na forum samo zato, da lahko brezplačno daš oglas?
Ne dajem nobenega oglasa ampak samo povem svoje "navpično" mnenje glede te teme
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov