tuning_man je napisal/-a:ma ja v bistvu nekak tak ja. Ma saj nevem če bi, rabim ga zato ker bi na svojem avtu bolj rabil popravilo. Potem pa bi vidu, če bi za laufalo. Ma ziher vete za nekoga ki dela poceni avte skupi.
tuning_man je napisal/-a:Potreben mi je dober avtoklepar za popravilo avtov ki bi jih kupoval. Bodi iz pomurja do štajerske pa ne preveč drag. Če kdo koga pozna ki dobro dela pa da ni drag če mi lahko kako posreduje informacije. Pa to ne mislim tiste keri majo s.p ali nekaj. To mislim bolj te ki delajo na črno ker so bolj poceni. Rabim pa ga nujno. Upam da poznate koga.Že v naprej hvala
tristan01 je napisal/-a:Tuning_man, ostajam brez besed. Pri nas je že tako ali tako preveč konjskih mešetarjev, ki mislijo da ...
tuning_man je napisal/-a:... za popravilo avtov ki bi jih kupoval...
pilgrim je napisal/-a:tuning_man je napisal/-a:... za popravilo avtov ki bi jih kupoval...
singular - plural, sonček!
tuning_man je napisal/-a:jah saj delam na tem ja, da bi kupoval malo razbite, npr: kak blatnik ali pa odbijač pa to. Ma nisem nor da bi se s totalkami ukvarjal.Mah tisto preveč stane, pa airbagi, pa zategovalci pa kolesa. itd. Ne da se mi stem ukvarjat. Samo s takimi da je treba kaj poravnat pa take zadeve. Nič kaj bolj resnega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov