Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Blisko
Nov uporabnik

Kraj: LJ

Platišča

Napisal/-a Blisko So jun 24, 2006 3:13 pm

Mene pa zanima sledeče.
Pri zemanjavi gum, so mi na servisu poškodovali platišče, lastnik je takoj začel neki, kao da je že to lahko bilo prej, čeprav je bilo jasno razvidno, da je to sveža poškodba in da sred platišče ne moreš ti v robnik udart itd.
Amapk ok nekak je pristal na to, da bo plačal škodo.
Zanima me, ali se da platišče popravit, namreč so globoke praske?
Ali pa kje naprimer se da kupiti rabljeno?
Še kakšen predlog kaj narediti?

stigma
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a stigma So jun 24, 2006 3:19 pm

blisko lepo pokitas uno razo pa das lepo ces temnlo barvo al pa spric kit pa pobravas nazaj na orginal barvo in to je to ce pa neves kak pa mene upras :D 8) 8)

Blisko
Nov uporabnik

Napisal/-a Blisko So jun 24, 2006 4:00 pm

stigma je napisal/-a:blisko lepo pokitas uno razo pa das lepo ces temnlo barvo al pa spric kit pa pobravas nazaj na orginal barvo in to je to ce pa neves kak pa mene upras :D 8) 8)

ok mi boš povedal kje in kako.
So pa ALU platišča!

stigma
Novinec

Napisal/-a stigma So jun 24, 2006 4:25 pm

lol :D gres v eno trgovino nevem k majo lake mavrica al pa cemo pa nabavis osnovni kit pa trdilc pa lopatico spohlt pomoje ves kva je pa ce ga mas doma das mal kita na spohtl pa trdilca tok prblizno k kita tak receno na uc lepo zmezas use skupi lepo pokitas in pustis da se pususi potli pa lepo obrusis s smreglom p 240 pa razmastis povrsino s nitrotom pa lepo ces nanes temelno barvo spric kit upam da mas kako pistolo cene pa lepo s copicom al pa kup v spreju in potli lepo zbrusis s vodo brusim papirjem p 800 recmo al pa 600 in to je to lepo speres z vodo feltno pa razmatis celo pa pobrises pa lepo farbnes a ne na enako barvo in pustis da se pususi in to je to lhk pa das se ces prezorn lahk ce mas da bo lepo zgledal cene pa ksnmu licarju tm dej pa ti bo za male pare zrihtu :D :D :P :P :-P 8) 8)

stigma
Novinec

Napisal/-a stigma So jun 24, 2006 4:28 pm

aja pa spric kit ce bos v piksni kupvav ga s vodo razrec da pa ne pregosto ce mas sistolo cene pa rajs v spreju kup pa farbni 8) 8)

Blisko
Nov uporabnik

Napisal/-a Blisko So jun 24, 2006 4:30 pm

stigma je napisal/-a:aja pa spric kit ce bos v piksni kupvav ga s vodo razrec da pa ne pregosto ce mas sistolo cene pa rajs v spreju kup pa farbni 8) 8)

težko bo dobit enako barvo ker je metal siva barva!

stigma
Novinec

Napisal/-a stigma So jun 24, 2006 4:35 pm

jah gres pa enmu licaru al pa das tm nevem kak ozorc barve al pa stevilko ce mas ist avto pa farbnes ti to rajs enmu licarju nes da nebos se kej zajebu :D 8) 8)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So jun 24, 2006 4:48 pm

lej, glede na to, da bo plačal škodo, pejt k Sitarju v Kamnik pa nej ti poprav feltno.. bo še najbolj, ko pa da sam doma neki pacaš

lp
Slika

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Ne jun 25, 2006 4:16 pm

Osnovni kit s trdilcem, spohtl, nitro, p 240, p800, debeli gleznji??????? :bonk
Eni bi radi meli nespokane feltne tudi nekaj let, ne samo do naslednje nedelje, ko peljem prodat avto pod lipco..

Blisko
Nov uporabnik

Napisal/-a Blisko So jul 01, 2006 6:48 am

nekdo to popravlja v domžalah, ali slučajno ve, kdo je to in kje točno?

AudiA3
Nov uporabnik

Napisal/-a AudiA3 Če jul 06, 2006 9:22 pm

Mene zanima kje bi jaz dobil v Ljubljani ali kjet drugot Momo platišča znamke gtr :roll: pa če ste tolk prijazni da mi napišete trgovine kje prodajajo te platišča.

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Če jul 06, 2006 9:43 pm

oprostite za off topic,sam men ni jasno kak stigmi lih tipke za ločila ne delajo... :oops: dj že ZAČNI uporabljat ločila ker je zlo težko za tabo brat ;) :?
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če jul 06, 2006 10:02 pm

Glede na to,da bo lastnik servisa plačal škodo,predlagam,da se zapelješ do Sitarja v Kamnik,ker doma boš samo zajebu feltno razen,če nimaš kakih poceni alu platišč.Jst vem,da svojih O.Z. nebi sam doma popravljal,ker sem preveč odštel za same feltne,da bi kr tko sam al pa kak noname ličar popravljal tuje napake.Torej pelji feltno k Sitarju in ti jo naj popravi račun pa izstavi lastniku servisa.Ali pa še bolje naj ti kr lastnik servisa popravi feltno ni važno kako sam naj bo kvalitetno.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Če jul 06, 2006 10:45 pm

AudiA3 je napisal/-a:Mene zanima kje bi jaz dobil v Ljubljani ali kjet drugot Momo platišča znamke gtr :roll: pa če ste tolk prijazni da mi napišete trgovine kje prodajajo te platišča.

BTC hala A v kleti čisto na začetku je ena trgovina z avto deli in noter imajo feltne od Momo.
Slika

Solero
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Solero Pe jul 07, 2006 6:50 am

Daj poslikaj platišče pa prilepi sliko, da vidimo za kaj gre za kakšne "praske v sredini platišča"..

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Pe jul 07, 2006 5:13 pm

Koliko pa to stane?

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Pe jul 07, 2006 6:33 pm

Feltne tudi špan na brezovici popravlja.
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov