Debate, ki niso vezane na ostala področja...

sebabravo
Nov uporabnik

GRAJE in pohvale za a3m

Napisal/-a sebabravo Če jun 29, 2006 1:15 am

no jst mam definitivno grajo za a3m. sem mel že prej slabo izkušnjo, vendar sem se še enkrat opekel. in sicer pred Nekaj meseci sem pri njih kupil manšeto-vrečko za menjalno ročico, ki pa ni bila dovolj velika za moj avto. reklamiral sem jo pod pogojem, da mi naredijo drugo večjo. še do danes ni ne duha ne sluha o tem, čeprav sem zadevo že plačal pozimi. prav delajo se norca iz tebe, ko jih kličeš in tudi nazaj ne pokličejo. zato me zdaj zanima kam oz. na koga naj se obrnem, ker tole je pa že p...arija. tržna inšpekcija ali mogoče zveza potrošnikov, radio ? prosim za kakšen nasvet in mnenje, ker vem da nisem edini s problemom pri njih. :twisted: :evil: lp

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Če jun 29, 2006 1:54 am

A pa tem gre res tolk dobr, da si lahko privoscijo graje in kritike vsak drug tedn tkole na forumih? Kr neki no :roll: Definitivno preglej mal ksn zakon kakšne pravice maš in kaksne so njihove dolznosti da ti zamenjajo izdelek, vprašaj tudi na z. potrošnikov :)

lp

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Če jun 29, 2006 2:19 am

Pejd ke pa vzem najdražjo manšeto pa pejt vn.
Tko jim boš mal zbudu pozornost, pol se pa lohk pogovarjate.
Visočanstva pa itak ne kličejo nazaj, še javit se ne znajo.

P.S:
Če rabiš mam pa jaz eno momo, lepa, pravo usnje, sigurno dovolj velika, pa še ročko momo..
http://www.bolha.com/oglas1510308
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss Če jun 29, 2006 5:52 am

ne jaulajo se zato ker majo adsl povezavo, tut ko gdo kliče se transakcija pr plačilu ustau tko da treba je razumet. morš pa vedt neki ne, da si kupu ti mačka u žaklu, in kva to pomen, da si kr neki kupu k ti je blo ušeč in nisi biu prepričan da bo manšeta pasala. sicr maš pa zmeri ko obrneš artikl zadi lepo piše za kere automobile je to. če si pa dovol pametn da od audija pašejo stvari h toyoti, dam samo primer, si pa taprau stručko. za reklamacijo bi se ti pa sam režu. pa sori, sam tko je
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
Jasminko
Novinec

asm

Napisal/-a Jasminko Če jun 29, 2006 6:26 am

če je šlo za univerzalno manšeto in ni napisano da paše tud na tvoj avto, pol maš pravico reklamirat v določenem roku. seveda morš met to v originalni embalaži.
sicer je pa najboljš da jim pošlješ dopis (najbl zihr priporočeno s povratnico) in če ti ne odgovorijo v predpisanem roku 8 dni se lahko obrneš na tržno inšpekcijo.
predvidena kazen za to je cca 300000 sit

sicer mors pa premislit, kok je manšeta vredna, in če se ti da sploh s tem ukvarjat.

lp

p.s: aja, pred leti sm kupu športni filter k&n, tko da da jst osebno nism mev nobenih pritožb
Zadnjič spremenil Jasminko, dne Če jun 29, 2006 7:00 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Če jun 29, 2006 6:47 am

Jst sem pri njih kupil fedre h&r za svoj avto. In sem čist zadovoljen. Zmontiral so kot je bilo dogovorjeno v 2 urah. Avto se pelje fantastično. Torej :tomidelej: za a3m.
lp

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a RedWind Če jun 29, 2006 8:03 am

jst sem vedno dobil, karkoli sem narocil, vendar nikoli v dogovorjenem roku. smola pac...

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če jun 29, 2006 9:42 am

29.3.06 sem plačal akontacijo za dve zadeve, danes sem klical, pravijo da je ena zadeva že prišla, druga pa bi naj v soboto (?!?!), pa me bodo poklicali

ne vem no... najraje bi si šel po to eno zadevo, pol pa da vidimo dalje

bom še počakal kak teden, pol pa grem vzet kaj majo pa grem, ker jih mam poln K
Slika

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Če jun 29, 2006 10:16 am

pa djte že ta a3m pod sticky kr je vsak teden kaka tema proti njim... ;) ne vem,bo treba 1x it k njim da vidim če so res tak u pizdi :roll: :lol:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jun 29, 2006 10:19 am

NO nehite že delat reklame na forumu.
Old subarus never die, they just get faster!

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Če jun 29, 2006 10:20 am

Tok s(m)o jih spluval pa se še vedno najdejo taki, ki ne verjamejo, da je z A3M nekaj narobe in se morajo sami prepričat. Tud v redu vaš denar je. :vc
Zadnjič spremenil s12345, dne Če jun 29, 2006 7:31 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

sebabravo
Nov uporabnik

Napisal/-a sebabravo Če jun 29, 2006 11:53 am

no tok da še povem, da naj bi bla manšeta prov za bravota, ker sm jo še čaku :roll:
sej grem dons v akcijo

sebabravo
Nov uporabnik

Napisal/-a sebabravo Če jun 29, 2006 12:28 pm

sem govoru z matejem "boss" in sm mu povedu kaka je situacija. k sm reku da mu bom poslal inšpekcijo in zvezo potrošnikov za vrat sva se zmenla da bo roba prpravlena v pon. če še ta rok zajebejo jim ni več rešitve oz. grem jst naprej to urejat.

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI Če jun 29, 2006 12:34 pm

Graja !!

Lexuske so se zarosile po prvem pranju avta...prodajalec pa mi je rekel da naj jih kar mal znotraj zakitam in bo potem ok...daš 36.000,00 zato da ti potem tako prjav ..

Športni filter kupim in zahtevam TUV certifikat nakar se mi prodajalec v obraz zasmeji ,kje sem pa to pobrala, da tega pri nas sploh ni potrebno.....še ena varka...samo da prodajo.

Osebno sem zaključila z njimi je še dovolj drugih trgovin s takšno opremo ;)

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če jun 29, 2006 12:38 pm

jaz tudi zraven filtra nisem dobil TUV

a3m me spominja na tržnico :P

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY Če jun 29, 2006 4:38 pm

ma saj s filtri se da ful podjebavat folk... eni pravijo da je nesmiselno ga homologirat, ker je izmenljiv del (ala pakne za zavore), drugi spet da je potrebno,... jaz sem ga homologiral, pa čeprav je blo nekaj dela s TÜVom
Slika

Uporabniški avatar
[Weed]MAR
Novinec

Kraj: Črnomelj [Wajt Krajn]

Napisal/-a [Weed]MAR Če jun 29, 2006 6:48 pm

kolk sm pa jst slišau se pa filtra sploh neda homologirat... nesmeš ga pa met pol kao ?... sm kje češ pa dobit tuv za filtr... v a3m ga nemorš.. kje pa pol?... heh..kr nekj...
lp
my blood type is type-R

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY Pe jun 30, 2006 1:18 pm

jaz sem ga dobil za K&N... od uvoznika

in homologiral tud
Slika

Spidojc
Novinec

Kraj: ne veste tut ce povem

Napisal/-a Spidojc Pe jun 30, 2006 1:29 pm

off topic
RegY je napisal/-a:jaz sem ga dobil za K&N... od uvoznika

in homologiral tud

Kdo je uvoznik??
Krvav'c je zakon

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Pe jun 30, 2006 3:08 pm

lexuss je napisal/-a:ne jaulajo se zato ker majo adsl povezavo, tut ko gdo kliče se transakcija pr plačilu ustau tko da treba je razumet. morš pa vedt neki ne, da si kupu ti mačka u žaklu, in kva to pomen, da si kr neki kupu k ti je blo ušeč in nisi biu prepričan da bo manšeta pasala. sicr maš pa zmeri ko obrneš artikl zadi lepo piše za kere automobile je to. če si pa dovol pametn da od audija pašejo stvari h toyoti, dam samo primer, si pa taprau stručko. za reklamacijo bi se ti pa sam režu. pa sori, sam tko je

Ti pa že nehaj enkrat zagovarjat to A3Mšlamparijo in si preberi zakon o varstvu potrošnikov.
LP
Martin
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov