AM je napisal/-a:Mislim, tukaj je smešno govorit o tem, da je potrebno bit prepasan. Če bi bla voda ali kaki kupi sena namesto avtoceste, bi verjetno človek preživel, v nasprotju s tem, kaj je z avtomobilom naredilo. Tudi če bi bil prepasan nebi preživel. Vsak gleda samo to, kak je človek ven poletu. Poglej, kaj je z avtom naredilo.
AM je napisal/-a:No saj možno je eno ali drugo. Lahk bi mu glih to rešilo življenje al pa tudi ne.
Gledu sem pa že en posnetek, kjer je tip čelno trčil in je punčko na zadnjem sedežu vrglo skozi predne steklo ven. Pač ni bla prepasana.
No saj pomoje je tudi bolje bit prepasan, kot ne, sam v tem primeru težko verjamem da bi bil živ tudi prepasan.
Tuki vidim, da je zadnji del kabine še dokaj cel, sprednjega pa skoraj ne vidim .
SCH-MM je napisal/-a:Če mene vprašate je bila oseba že mrtva oz. je umrla, še preden je pristal na cesti ter ga je povozilo vozilo.
maki13 je napisal/-a:A nad 100 ni dobr bit prpet???Po moje so zlom rebr,prsnice,kljucnice,dost bolse kukr da te vrze iz avta,a se ti ne zdi?Pr 100 kmh je se najmanjsi problem par zlomov,vprasanje ce bos sploh prezivu,sigurno mas pa 10000% vec moznsti ce si zapet,fora je v tem da je clovesko telo zlo trpezno in prezivi dost,problem je v negativnem G(pojemek)ker ko se avto zaleti se organi "zaletijo" v okostje,se prav poskodbe mozganov,pljuc(zarad zlomljenih rebr),vranica,jetra+vrjetno velik drugih zlomov,sam se vedno sem rajs zapet pa reskiram zlome,nocem da me po delih pobirajo s ceste...
Moje mnenje,LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov