Debate, ki niso vezane na ostala področja...

protonika
Stalni uporabnik

Pozor na žensko, ki je zaklenila ključe v avto...

Napisal/-a protonika To jul 11, 2006 2:49 pm

Ni ravno čisto avtomobilska fora, ampak ker je vpleten avto...

Po BTC kroži ženska, ki nagovarja ljudi, če bi ji pomagali, češ da je zaklenila ključe v avto in če bi jo kdo lahko zategnil domov po rezervne ključe.... Je urejena, lepo oblečena, menda nagovarja bolj moške (ki so sami). Mojega moža je ogovorila pred časom in ni čisto nič posumil, včeraj pa jo je spet videl IN SLIŠAL, kako je nekoga prosila za pomoč. Najbrž potem med vožnjo kaj sune, ne vem, ali pa koga prosi, da ji kao vdre v (seveda tuj) avto, .... Tako da žal, včasih ni dobro pomagati človeku v stiski.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To jul 11, 2006 3:44 pm

@juhica: take komentarje zase obdrž! protonika je hotla sam opozorit folk da je možno da neka ženska na veliko izkorišča nč hudga sluteč folk. preventiva je zmer bolš kt kurativa. mislm pa da si zaslužš opozorilo. verjetn če bi se teb kj tacga naredlo da nebi tko grdo nazaj sikou.

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man To jul 11, 2006 4:05 pm

juhica je napisal/-a:ker bedast post, sej lepo da hoces opozorit se druge ampak opozorit na kaj???? a je kej spizdila tvojmu mozeku, a teb, a ga je za dnar vehtala, a je hotla da vdre v en avto ????? KAJ????? brezvezna obtozevanja nekoga ki na ne poznas... da nisi ti slucajno kaksnih spodnjih hlack v avtu nasla pa te je mozek napel da je neko pickico po kljuce peljal...

ajd

al pa če si mogoče ti ta oseba ali njej podobna pred katero svari protonika. pa če ne veš na kaj je opozarjala si cel post preberi, pa bos mogoce pol ukapirala.

drgac pa kr zanimiva tehnika kak prepričat nekoga za pomoč, potem pa izkoristit ja, podobn kot v kakim filmu da je nekomu šla guma, pa če bi jo lahka menjal,...
lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica To jul 11, 2006 4:07 pm

S|icKeR je napisal/-a:@juhica: take komentarje zase obdrž! protonika je hotla sam opozorit folk da je možno da neka ženska na veliko izkorišča nč hudga sluteč folk. preventiva je zmer bolš kt kurativa. mislm pa da si zaslužš opozorilo. verjetn če bi se teb kj tacga naredlo da nebi tko grdo nazaj sikou.

ocitno sem bebo in se zdaj ne vem kaj je doticna oseba s parkirisca naredila mozu od protonike. ocitno sem zrel za ban al pa za na drug forum...

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar To jul 11, 2006 4:09 pm

Pa je sploh kaj ukradla? Oziroma sploh ni jasno kaj je sploh narobe z njo ... :roll:

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika To jul 11, 2006 4:16 pm

Okej, še skica...
Torej, neka ženska pred približno dvema ali tremi tedni pristopi k možu in ga prosi, če jo lahko pelje domov, ker da je zaklenila ključe v avto....
Včeraj jo je spet videl, bil pozoren nanjo, in slišal, da nekoga drugega spet sprašuje isto. Zdaj pa si malo izračunajte, kakšna verjetnost je, da se je revici bogi to zgodilo dvakrat v treh tednih, glede na to, kolikokrat se je to zgodilo vam v življenju. Ustavljanju na obvoznici, češ, da je nekaj narobe z vašim avtom oziroma v smislu, da nekdo rabi pomoč, prediranju gum na bencinski črpalki so se pridružile še "dames in distress".
Ne vem, kaj potem naredi hudega - ker kot rečeno, je mož ni peljal domov. Predvidevam, da med vožnjo skuša kaj ukrasti, ali pa, če se pač kdo javi, da zna avto odpret tudi brez ključa, da pobere kaj iz tujega avta. Glej, Milan, če se ti zdi, da ni nič narobe z njo, potem ji pač pomagaj, če te bo prosila za pomoč. Pa boš potem povedal.

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica To jul 11, 2006 4:25 pm

protonika je napisal/-a:Okej, še skica...
Torej, neka ženska pred približno dvema ali tremi tedni pristopi k možu in ga prosi, če jo lahko pelje domov, ker da je zaklenila ključe v avto....
Včeraj jo je spet videl, bil pozoren nanjo, in slišal, da nekoga drugega spet sprašuje isto. Zdaj pa si malo izračunajte, kakšna verjetnost je, da se je revici bogi to zgodilo dvakrat v treh tednih, glede na to, kolikokrat se je to zgodilo vam v življenju. Ustavljanju na obvoznici, češ, da je nekaj narobe z vašim avtom oziroma v smislu, da nekdo rabi pomoč, prediranju gum na bencinski črpalki so se pridružile še "dames in distress".
Ne vem, kaj potem naredi hudega - ker kot rečeno, je mož ni peljal domov. Predvidevam, da med vožnjo skuša kaj ukrasti, ali pa, če se pač kdo javi, da zna avto odpret tudi brez ključa, da pobere kaj iz tujega avta. Glej, Milan, če se ti zdi, da ni nič narobe z njo, potem ji pač pomagaj, če te bo prosila za pomoč. Pa boš potem povedal.

poglej, fer bi bilo da tle gor napises tocno kaj se je zgodilo tvojemu mozu in ce bo kdo naletel na to osebo v btc-ju bo pac previden. zdej ugibat kaj ta zenska pocne (v bistvu si jo kar obtozila da krade in ne vem kaj se vse) in kaksna je verjetnost da gre res za isto osebo in se tvoj moz ni zmotil (dva, tri tedne nazaj???) je pa cisto v stilu tega foruma...

ja, in verjetno bom res pomagal. sicer bo v sloveniji kmalu kot v ameriki kjer lahko crknes sred plocnika pa te noben se pogledal ne bo...

ajd

ps: ne stopark poberat ker baje vam lahko kaj ukradejo iz avta al vam pa celo avto spizdijo....

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To jul 11, 2006 4:30 pm

ko, da je pri nas kej drugače? So delal en poizkus, se ženska sprehaja po pločniku, pa prleti avto pa jo napadejo 3je tipi, se kkšne pou minute tm okol podijo, premetavajo, pol pa v avto pa gasa.. pa ni noben okol njih nč naredu..sam gledal..

protonika pa hoče čist lepo opozorit, da je mal sumljivo ane.. dala ti je točn opis, kaj se je zgodilo, ne vem kaj še hočeš.. prav samo, da bod pazljiv na svoje stvari, če srečaš tako damo v btcju al pa kje drugje.. ne vem, kaj jo je treba tok napadat..

lp
Slika

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Re: Pozor na žensko, ki je zaklenila ključe v avto...

Napisal/-a sonček To jul 11, 2006 4:37 pm

protonika je napisal/-a:Ni ravno čisto avtomobilska fora, ampak ker je vpleten avto...

Po BTC kroži ženska, ki nagovarja ljudi, če bi ji pomagali, češ da je zaklenila ključe v avto in če bi jo kdo lahko zategnil domov po rezervne ključe.... Je urejena, lepo oblečena, menda nagovarja bolj moške (ki so sami). Mojega moža je ogovorila pred časom in ni čisto nič posumil, včeraj pa jo je spet videl IN SLIŠAL, kako je nekoga prosila za pomoč. Najbrž potem med vožnjo kaj sune, ne vem, ali pa koga prosi, da ji kao vdre v (seveda tuj) avto, .... Tako da žal, včasih ni dobro pomagati človeku v stiski.

U prostitutka ravno prav moram enkart it v btc.

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To jul 11, 2006 4:44 pm

Ta ženska to počne že več časa. Išče zastonj prevoz do doma, vmes pa najbrž če ima možnost še kaj ukrade, al pa če bi jo tip začel kej šlatat, najbrž mastno toži. Mene je tut že prosila, če jo domov peljem, al pa če ji vsaj 500 sit posodim za avtobus, ker sem pač rmantičen tip in dobra dušica, sem ji dal 500 sit, 10 minut kasneje pa sem jo videl, ko je pila kavico in kadila v lokalu in se ji ni nikamor mudilo - ko pa sem jo vprašal, če avtobus od zdej naprej vozi skozi halo a, pa če talajo kavico za uboge čakajoče, je pa znorela, kaj se grem, pa da ona že ve, kaj bo počela in ne vem, kaj vse. Sem se zadržal, ker ponavad ženske ne tepem, ampak to bi pa z veseljem počil okol kepe.
Sem si premislil, pa sem raje poklical policijo in prijavil žensko, ki na veliko klošari po btc-ju in žica denar, pa sem jo opisal, kakšma je. Pomoje da itak niso nič naredl, samo jst se pa s takimi itak ne bom več ukvarjal.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench To jul 11, 2006 5:36 pm

@ nebivedu dobro si naredil.
@ protonika hvala za opozorilo
@ juhica no comment.
Slika

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a To jul 11, 2006 5:41 pm

stench je napisal/-a:@ nebivedu dobro si naredil.
@ juhica no comment.

pobrano z jezika.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM To jul 11, 2006 6:11 pm

TommyGun je napisal/-a:
@ juhica no comment.

pobrano z jezika.

Točno tako, podpis :D

Drugače pa: Če se še komu to zgodi, ji ponudite, da boste poklicali 112 (sami kličite, ne ji dat telefona :evil: ) in za pomoč zaprosili gasilce. Imamo kar nekaj takih klicev vsako leto in uspešno "vlomimo" v avto, seveda ob prisotnosti policije, ki pred tem vse preveri :D Me zanima, če bo ženska še za stvar. Če ne bo želela več pomoči, ji povejte še, da se to opravlja zastonj, pa če še vedno ne bo več želela pomoči se ve kam pes taco moli...

Lp!

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To jul 11, 2006 6:13 pm

lol huda fora, 1 patrulja gasilcev pa ena patrulja polcajev uletita una pa čist bleda : :lol: Tole bi znal bit zanimiv :?

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass To jul 11, 2006 6:23 pm

Tisti, ki naseda na take levatorske fore si je konec koncev sam kriv. Mislim, da se da preceniti kdo je res v stiski in kdo "je fekalije" po domače povedano.

Kar se tiče pomoči v sloveniji(v mestu) je stanje drugačno kot v tujini. V ruralnih območjih si ljudje načeloma bolj pomagajo.
Več je ljudi na cesti, lažje je pomisliti "saj bo kdo drug", psihologija pač.
Vseeno pa mislim, da večina folka pri nas ne bi pomagalo, ker se bojijo.

Na žalost je tako - slovenski narod je strahopeten.
Pred meseci sva s punco šla nakupovat v znano veleblagovnico, kjer za voziček potrebuješ kovanec.
Parkirala sva 50m od zloženih vozičkov, kjer pa je par srednjih let ravno zložil vse iz vozička. Mož se je vsedel v avto in ga vžgal, moje dekle pa je vljudno ponudilo gospe, da prevzame njen voziček in ji prihrani pot.
Ker slovenec pač ne bo dal niti tolarja od sebe kot, da mu je zadnji, je gospa zgroženo pogledala, kot da jo hočeva najmanj oropati in zahtevala kovanec (!!!).
Moje dekle ji ponudi kovanec, ki pa je bil malo oksidiran, gospa je odskočila, kot da se ji grozi z nožem in dejala: "NE! Tega pa naujo 'nkjer uzel!" in jo ucvrla na drug konec parkirišča vrnit voziček, zato da je dobila svoj predragi kovanec za j*benih 10 tolarjev.
Jaz pa sem obstal na mestu s čeljustjo nekje pri gležnjih in razmišljal kje za vraga živim.
Naj še omenim, da se je gospa z možem odpeljala v novejšem avtu nižjega srednjega razreda, torej jima ne gre ravno tako slabo. Se mi pa smilijo njuni sosedje.

Torej, da povzamem: menim, da je pomoč drugemu edino pravilno, če si jo zasluži.
Če se gre za nekoga, ki tepta zemljo zaslepljen od koristoljubja, pa se naj znajde sam.
Nekateri se bojijo, drugi so pač zagrenjene gnide, ki ostalim trošijo kisik.
Jaz pomoči ne pričakujem, če pa se kdo sam ponudi, ga vedno nagradim, verjetno od presenečenja.

Če se pa kdo želi peljati s tvojim avtom, mora biti nekaj narobe, kajneda(pustimo štoparje). Naj gre s taksijem in ga pusti pred blokom/hišo in skoči po denar za plačilo prevoza.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic To jul 11, 2006 6:24 pm

Kaj če bi se tole župco mal dal na hladno? :roll:
islm, kar je preveč je pa preveč... :roll:

bass, ni res, da si si sam kriv če nasedeš. ;) Pr nas je ena ženska poberala keš za svojga bojda bolanga sina in je res zgledala totalno obupano, čez čas sm pa bral v cajtngu, da so škifi pobasal eno dečvo, ki je goljufala folk na našem koncu... ;)
Pač, eni znajo špilat in če naletiš na dobro dušco... ;)

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass To jul 11, 2006 6:40 pm

župco - lol :lol:
Do zdaj mi je še vedno ratalo prebrat še tako dobre igralce. Ni vse v besedah, mimika je več kot polovica komunikacije, nekoga, ki mu je tako nategovanje rutina hitro preberem in se poslovim.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo To jul 11, 2006 8:13 pm

bass je napisal/-a: Ni vse v besedah, mimika je več kot polovica komunikacije,

Točno tko kot si reku.

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic To jul 11, 2006 9:11 pm

Člouk, k sm jo vidu nism mogu rečt druzga kot: ta je pa res obupana... :?
Tolk je bla boga, in vidt in slišat da jih je pomoje bl mal obrnil hrbet.
Pa tut bojda je pobrala kr lep kupček cekinov, več kot 200k, pa tuki naokol ni več kot 30, 40 bajt... ;)
Pač, eni znajo. :-P

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky To jul 11, 2006 9:18 pm

SCH-MM je napisal/-a:
TommyGun je napisal/-a:
@ juhica no comment.

pobrano z jezika.

Točno tako, podpis :D

Drugače pa: Če se še komu to zgodi, ji ponudite, da boste poklicali 112 (sami kličite, ne ji dat telefona :evil: ) in za pomoč zaprosili gasilce. Imamo kar nekaj takih klicev vsako leto in uspešno "vlomimo" v avto, seveda ob prisotnosti policije, ki pred tem vse preveri :D Me zanima, če bo ženska še za stvar. Če ne bo želela več pomoči, ji povejte še, da se to opravlja zastonj, pa če še vedno ne bo več želela pomoči se ve kam pes taco moli...

Lp!

Hm...zanimivo...Se mi je žal že 3x nardil da sm si zaklenu kluče u avto(1xje bil kolegov avto)In sem zmeraj klical,in so mi tudi zmeraj odgovorili da se oni ne ukvarjajo s takim zadevam...In pol smo mi sred belga dneva udiral u avto...pa noben policaje klicu al pa kej tazga...aja pa vsakič sem biu daleč od doma...
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov