cakte, cakte. andy, najvec pizdarij na cestah nardijo (nardite, nardimo, whatever, nocm nubenga zalit, pa ceprav bom dobu bombo nazaj) AVTOMOBILISTI! vsi neki pluvate po motoristih (k majo po mojih izkusnjah najbl razvito kulturo v prometu!), sam sm pa vozu ze vse - motor, kasnej avto, pa tud tovornjaka. s tovornjakom sm ze prepotoval vec ko 50.000 km (fotr ga voz - pa ne d bi zdej koga branu).
ce si na motorju, te bo prvi izsilu prav avtomobilist (motorist me se nben nikol ni izsilu, tovornjak pa zlo redko), kao BMK, sj sn dost hiter, ne studira pa na to d je motorist hitrejsi, pa d more bremzat ko prfukjen d prezvi. tud tovornjakarji so na cesti zlo uvidevni, se umaknejo ce jih gres prehitevat, nuben me se ni hotu s ceste zrint (niti ni nikol prsl do take situacije, ce gres pa prehitevat kakga tastarga civica HB al pa CRXa (spet nocm nubenga uzalit al pa zmerjat - lastne izkusnje!) si loh pa 99% ziher d bo tip not potegnu do daske, ceprav nima sans prot motorju).
morte pa razumet d vedno vam, k hocte met celo cesto zase, ne morjo vedno se umaknt, k majo 2,5 metra sirine, in to nekok po zakonih fizike ne gre.
pa neb zdej o cestnih morilcih, moj fotr ma za sabo ze 20+ let tega biznisa, je mel pa eno nesreco s telesnimi poskodbami (v bistvu s smrtnim izidom), ko je en mulc prvi dan naredu izpit, drugi dan si je katrco kupu, tretji dan se mu je pa pod tovornjaka zapelu k ga je iz ovinka zabrisal (BTW, njegove gume so mele manj ko 0,5 mm profila!!). v povprecju ma eno nesreco na leto (al pa se majn ko eno), ponavad ni kriv. pa voz tovornjaka.
Na splošno pa mislim da so kamionarji itak zelo objestni vozniki, v stilu boli me falus, men itak ne bo nič.
najprej si zamisl kok ti vozis - ce mas hondo pol zihr ne vozis pocas pa po predpisih pa varno pa nevemkva. vecina avtov k me je izsill al pa se hotl primerjat z mano je blo tastarih civicov HB!
se neki - tole kar si napisu (citat) - to si js mislim o hondasih, k vecina jih misli d ce majo hitr avto d zdej pa boga za jajce drzijo pa izsiljujejo vse po vrsti - pr avtoh se gre, k se pocas pelejo, pr motorjih (pa ne mi rect d divjam, najprej se pel s cestakom, pol pa povej kaka brzina je na motorju divjanje!) pa je stvar mal drugacna, in ce bi se mal bl normaln vedl na cestah bi blo dost majn mrtvih.
moje mnenje.
sicer pa se popolnoma strinjam s KDKjem.
LP, Zok