BOZL4 je napisal/-a:zanima me ce kdo ve kaksen je razmak med vijaki na SEAT ALTEJI lp
Black Jack je napisal/-a:BOZO CAR je napisal/-a:a ce je v homologaciji napisana platisca 205-55-16 lahko dam gor zimske gume 195-65-15
Lahko daš omenjene gume gor ker so enake po obsegu kot one vpisane v homologacijkem kartončku......vendar moraš dimenzijo zimskih gum vpisati v homologacijski kartonček...
Norden je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:BOZO CAR je napisal/-a:a ce je v homologaciji napisana platisca 205-55-16 lahko dam gor zimske gume 195-65-15
Lahko daš omenjene gume gor ker so enake po obsegu kot one vpisane v homologacijkem kartončku......vendar moraš dimenzijo zimskih gum vpisati v homologacijski kartonček...
Ja, pa da ne bo sedaj sam vpisoval s kulijem.
Black Jack je napisal/-a:BOZO CAR je napisal/-a:a ce je v homologaciji napisana platisca 205-55-16 lahko dam gor zimske gume 195-65-15
milankregar je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:BOZO CAR je napisal/-a:a ce je v homologaciji napisana platisca 205-55-16 lahko dam gor zimske gume 195-65-15
Ne moreš dati, zaradi diskov ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov