Sej mislim da se v tejle temi kr več al manj vsi najdemo...
Mene prav tako razkurijo vse prej omenjene situacije-sploh ko parkiraš povsem na samem, pa nekemu geniju vseeno uspe butnit avto z vrati kljub praznem parkingu!
Ni mi pa hujšega kot kakšna ženska s trivratnim avtom, ki še ni slišala za bočno parkiranje in se naparkira od prve naravnost (vsi vemo kako to zgleda:počez čez parkirno mesto, pa z voznikovimi vrati konča kljub praznemu parkingu manj kot pol metra od tvojega avta!

), potem pa na polno odpre vrata (ki so pri trivratnih avtih dolga kot ponedeljek!), se naguzi v njih da ti jih še dodatno nabije v avto in potem veselo z zadnjega zica ven vzame svojega malčka!Pri tem se seveda še z vso maso nasloni na svoj avto, tako da vrat nimaš le nabutanih,ampak imaš posledično še lepo par cm dolgo navpično prasko!!

Takrat pa prekolneš vse po spisku-vsaj jst :P Tko da na parkingih mam že prov fobijo pred 3vratnimi avti z dvignjenim sprednjim sedežem...
Sam žal nimaš kej narest takim-predvsem ker večinoma tistih, ki ti butnejo vrata, ni več poleg ko to opaziš...sam sem že razmišljal da bi si omislil ščitnike vrat z jeklenimi konicami in takim "genijem" povrnil "uslugo" s speljevanjem s parkinga z na polno odprtimi vrati in tem "dodatkom" na njih...

...ampak kaj bi s tem dosegel:sej ni avto kriv če ga neandertalec vozi
Sm bil pa prijetno presenečen enkrat v BTCju v parkirni hiši, ko sem sedel v avtu in poleg parkira mlajša družinica-sopotnica in otrok zadaj zlezeta iz avta in ob tem oba uspeta narahlo z vrati butnit v moj avto-presenetil me je pa odziv voznika tega avta, ko je to opazil in konkretno nadrl tako ženo(predvidevam)kot tudi sina in se mi osebno opravičil za dogodek-ampak takih je žal zelo malo...
PS: Se opravičujem da sm se tolk na dolgo razpisal! :P