Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
blue
Novinec

Kraj: Cjele

Prosim za nasvet!

Napisal/-a blue Ne jun 08, 2003 6:51 pm

Prosil bi vas če mi lahko kdo karkoli svetuje glede avta - Chrysler LeBaron,motorji so po večini 2.5.Razmišljam o nakupu ker mi je to daleč najlepši in najboljši avto za tak denar (do 700k SIT),pa tudi spominja me na mojega ljubega R Fuegota.Imate kakršne koli izkušnje,mnenja....stroški vzdrževanja? poraba? zanesljivost? na kaj je treba biti pozoren? kaj pa C Saratoga ai ES?
Za resne odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem!
LP,Blue

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Ne jun 08, 2003 8:11 pm

Le baron je men tud carski ga ma en prijatelj slabosti pa so sledeče: avtomatik bo crkno ker je nevem neka napaka na teh avtih, poraba je kr velika ob težki nogi 16l nekje normalne vožnje 10-11l in še ena slabost ,da ga bo rja napadla majo američani mal slabši pleh!!!
No to je vse kaj ti jaz znam povedat o tem avtu samo je pa res pravi gangsta car!!!
8)

Njoko
Novinec

Re: Prosim za nasvet!

Napisal/-a Njoko Ne jun 08, 2003 8:20 pm

blue je napisal/-a:Prosil bi vas če mi lahko kdo karkoli svetuje glede avta - Chrysler LeBaron,motorji so po večini 2.5.Razmišljam o nakupu ker mi je to daleč najlepši in najboljši avto za tak denar (do 700k SIT),pa tudi spominja me na mojega ljubega R Fuegota.Imate kakršne koli izkušnje,mnenja....stroški vzdrževanja? poraba? zanesljivost? na kaj je treba biti pozoren? kaj pa C Saratoga ai ES?
Za resne odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem!
LP,Blue

Upam, da imaš dovolj našparanega dnarja, ker ta avto je ena velika črna luknja, ki s svojo gravitacijo, vsrka vsak hudo zasluženi novčič v denarnici.

Po domače: Zanesljivost sux, deli so dragi kot zlato, avtomehanik bo tvoj najboljši prijatelj, denarnica pa bo vedno prazna. :)

L.p.

Njoko

bobetko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bobetko Ne jun 08, 2003 9:24 pm

Se strinjam z Njoko-tom, tko da je bolš da kupš kej druzga
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov