Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

LPP=ZMEDA

Napisal/-a CupraR To jun 10, 2003 11:51 am

No pa posluste tole storijo: danes po cudezu ze 10 dni po homologaciji dobim kartoncek nazaj. No in jst gledam ta kartoncek, pa opazm da nimam Remusa not. In da je se vecja zmeda zravn dobim se en list papirja kjer pise da morm pridt na preregistracijo vozila in tut na potrdilu (k sm ga tut dobil) o pregledu predelanega vozila je bla druga-nova registrska. No in se jst takoj odpelm na LPP in grem v tajništvo mal poprašat kako pa kej. No in ko lihk tajnici razlagam kaj je narobe, pride mem en zmedn str gospod in ko mu razlozim, da nimam lonca vpisanga mi prjav da loncev ni treba vpisat. No in mu jst pol rečm da po zakonu morm šport lonc met tut vpisan, me mal čudn pogleda pa reče tajnici nj mi lonc not vpiše( ne da bi kej preveru če sm res papirje oddal). Pa mu pol pokažm list kjer piše da morm avto preregistrirat, pa mu se ene petkat povem da so mi narobno registrsko vpisal, pa mi vs zmedn reče nej grem kr domov, da tist list nima veze, vazn da je kartoncek izpolnjen.

Torej LPP=totalna zmeda, se sami nevejo kaj bi radi, pol pa neki od ns zahtevajo da mamo vse urejen

Uporabniški avatar
Scoooby
Novinec

Napisal/-a Scoooby To jun 10, 2003 2:27 pm

Hehe take zgodbice se pojavljajo vsak dan. :roll: :D
LP, Miha

"Pedal to the metal!"

Slika
www.honda-si.net

G-4S

Napisal/-a G-4S To jun 10, 2003 3:53 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Slater
Novinec

Napisal/-a Slater To jun 10, 2003 4:26 pm

kekci :D
Slika

andy77
Nov uporabnik

Napisal/-a andy77 To jun 10, 2003 4:31 pm

Res so bedniki!
Slika

BMW 528

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR To jun 10, 2003 4:50 pm

No vsaj hitr sm kartonck dobil nazaj v 11dneh!!! Bi mu mogu rect nej mi se kej v naprej vpise: kksne tmne sipe, razne podalske :lol: No zdj mam saj mir kar se teh zadev tice

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To jun 10, 2003 4:59 pm

Jst sem bil tut danes na LPP-ju, sem sel g.Vrtačnika vprašat kako je kaj glede spojlerjev. Tak mal siv gospod, vodja tehničnih... pa mi je razložil, da itak moraš imet papirje. In za mojega Renaulta, naj si kupim v kakšni trgovini s papirji, al pa pri Renaultu... pa Fazer ma že kakšna dva tedna tut zrihtane papirje, tko da lahko tudi pri njemu. Tiste home-made spojlerje, ki jih mojstri delajo v kalupih v svojih garažah pa naj raje pustim pri miru, ker bom imel samo probleme... so here we go... gremo k Fazerju, pa pol spet še enkrat skoz ta postopek a-testiranja, pa vpisa v homologacijski kartonček (Za športni zadnji lonec so potrebovali 21 dni). :)

LP ;)

CRX_delsol
Nov uporabnik

Napisal/-a CRX_delsol To jun 10, 2003 8:32 pm

to ni nč jst sm dal fedre homologirat + homo kartonček nares, ker ga še nimam. To sem oddal 4.4.2003 :D :evil: in še nisem dobil.
www.perkophotography.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov