Napisal/-a CupraR To jun 10, 2003 11:51 am
No pa posluste tole storijo: danes po cudezu ze 10 dni po homologaciji dobim kartoncek nazaj. No in jst gledam ta kartoncek, pa opazm da nimam Remusa not. In da je se vecja zmeda zravn dobim se en list papirja kjer pise da morm pridt na preregistracijo vozila in tut na potrdilu (k sm ga tut dobil) o pregledu predelanega vozila je bla druga-nova registrska. No in se jst takoj odpelm na LPP in grem v tajništvo mal poprašat kako pa kej. No in ko lihk tajnici razlagam kaj je narobe, pride mem en zmedn str gospod in ko mu razlozim, da nimam lonca vpisanga mi prjav da loncev ni treba vpisat. No in mu jst pol rečm da po zakonu morm šport lonc met tut vpisan, me mal čudn pogleda pa reče tajnici nj mi lonc not vpiše( ne da bi kej preveru če sm res papirje oddal). Pa mu pol pokažm list kjer piše da morm avto preregistrirat, pa mu se ene petkat povem da so mi narobno registrsko vpisal, pa mi vs zmedn reče nej grem kr domov, da tist list nima veze, vazn da je kartoncek izpolnjen.
Torej LPP=totalna zmeda, se sami nevejo kaj bi radi, pol pa neki od ns zahtevajo da mamo vse urejen