cossy je napisal/-a:avto bo rabu za približno 40 kilometrov dnevno glede financ pa jih tud nima prov veliko s tem da je umirjen voznik mu vrjetno lega ne bo delala problemov kar pa se pleha tiče pa avto po pragih obrobah in kar je vidno ni še nič rjav pa tud ni vidno da bi hotu kje začet rjavet bomo vidl kako pa podn kaže k ga bomo na jamo zapelal
krucymucy je napisal/-a:jst pa mislim da je to avto za ljudi z majhnim proracunom.
AXioN je napisal/-a:Jaooo![]()
Cossy, zakaj ste sli kupvt te j***a? Saj dobr ves da sem ga mel sam 2mesca, in ko sem hotu gor dat 15zoll feltne, sem ga raje prodal..![]()
Poraba za 1.5 8v 78,5km:
povprecna 7.5,
relacija 6.5 (ves cas avtobahn 110-130km/h),
mestna 9-11l
Na zalost ali na sreco je motor edina dobra stvar pri tem avtu, avto je narejen na osnovi opel kadeta, tako da veliko delov pase od tega avta(sipe, armatura, stevci, itd..)
Najvecji problem je rja, rja in seenkrat rja, tele kante zgnijejo v 10letih tolk kot sosedov fičo v 25ih letih. In pa seveda bohnedaj da ti crkne koncnik, ne bodi presenecen ce ti bo mehanik zaracunal 10-15jurjev![]()
Lega je kratkomalo v k...., sele kaksni zlo dobri amortizerji ti pomagajo+zelo dobre gume.
Razmak med vijaki je 4x100, premera sredinske luknje ne bi vedu, pasejo uglavnem od opla feltne, VW ma sredinsko luknjo mal vecjo..
Glede feltn bodi pozoren na ET, ker se zna zgodit da zadaj feltne ne bodo sle gor, ker je rob prevec pomaknjen noter
Vzdrzevanje sicer ni drago, ampak ti ga ne priporocam prevec, ker bo skoz nekaj crkval..![]()
Zadnji znaki mislm da so samo prlepljeni, ampak je fel fuk spravit jih dol, sem poskusal pa sem si reku skoda barve..
Za konec ti bom samo se takole povedov: Ko je sel avto iz mojih rok je imel 27k km prevozenega, let 96, dobesedno brez praske, vonj po novem, del zadnje klopi je bil se vedno v folijo zavit, pa sem zanj dobil borih 420jurjev![]()
Lp in dober nakup, AXioN!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost