Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Norost na cesti

Napisal/-a Kritik Pe avg 11, 2006 8:11 pm

Ok, boste rekli nič novega. Berem tele forume in me boli glava. Kakšni norci se nahajajo na cesti. Me zanima kakšne situacije ste doživeli na cesti, kjer ste se rešili le za las? :shock:
Meni se je danes zgodila situacija, kjer sem se mislil, da bom tipa fental. Se peljem po mokri cesti in nasproti mi pripelje zelena škoda felicija. Tip z ročno obrne avto pred menoj in posledično zapelje na moj pas. Jest skočim na bremzo in seveda mi blokirajo kolesa. Tista sekunda ali dve sta se mi zdeli tako dolgi in grozni, da ne morem opisat. Naredit nisem mogel nič, nikamor se nisem mogel umaknit. Tipo je z avtom bočno stal na mojem pasu, jest sem pa letel vanj. K sreči se je moj avto ustavil kakšnih 20 cm od njegovega. :shock: No potem, ko se je tipo le postavil v smer vožnje zapeljem ob njega, odprem okno in ga gledam. Tipo pa meni prijavi: Stari j*** ga, nisem te videl. HALO!!! Kakšen izgovor je to? Pa sej mi je še malo prej peljal v nasprotni smeri!! Men je vrelo, da bi šel ven in ga malo pobožal okoli ušes. :/:o:/
Uro kasneje, se peljem iz Leclerca. Pri Fužinah vidim pred seboj semafor ki se počasi zapira (prižgala se je rumena). Vozil sem po desnem pasu. Naenkrat prileti črn golf po levem pasu in skoči pred mene, s tem da je šel mimo mojega sprednjega levega dela ravno za las. In tipo skoči po bremzi, jest pa tud. Spet ni manjkal velik da bi ga nabil od zadaj.
Ko sem nato prišel domov sem avto zapeljal v garažo, ker dve taki situaciji na dan v roku ene ure je pa mal preveč. :huh:
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Pe avg 11, 2006 8:14 pm

Ej si meu pa res srečo! Ja se najdejo taki ko tako delajo (sej js tud včasih divjam, samo tam kjer je ravnina pa kjer nobenga ne ogrožam razen sebe)!
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Pe avg 11, 2006 8:26 pm

MOGEL BI STOPIT IZ AVTA PA MU ENO :/:o:/ PA MU RECT SORI NISEM TE VIDO

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Pe avg 11, 2006 8:43 pm

sandek je napisal/-a:MOGEL BI STOPIT IZ AVTA PA MU ENO :/:o:/ PA MU RECT SORI NISEM TE VIDO

:lol: si me nasmeju zdele :D

Bi bla kr huda scena.

Ja, če si iz centra Ljubljane, so taki idiotizmi dnevno na jedilniku :?
Tako, da samo skušam biti čimbolj miren in upam, da mi ne bo kdo na živec stopil, ker se bojim pravnih posledic dogodka, ki bi sledil...

Če slučajno bere kdo, ki se dela norca na cesti :
Verjetno nisem edini, ki ima kaj težkega pri roki v avtu, stvar je le, da imam jaz to za samoobrambo, nekateri pa še za kaj drugega, zato dajte malo pazit kaj delate.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Pe avg 11, 2006 8:46 pm

sandek je napisal/-a:MOGEL BI STOPIT IZ AVTA PA MU ENO :/:o:/ PA MU RECT SORI NISEM TE VIDO

sori stari, nisem videl kam mi je roka padla :lol:

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Pe avg 11, 2006 8:48 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:

točno tak

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Pe avg 11, 2006 8:49 pm

Bu-hu-hu.. :roll:

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Pe avg 11, 2006 9:04 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:

:vc :vc :vc sam to pa je izjava :P ...ja navadit se boš mogu da maš take bike na cestah vedno povsod dovolj, žal :?....okey sej ne rečem da ga jest tudi ne pritisnem na plin sam ne grem pa se tega na mokri cesti ampak ko vidim da je res varno sam spet pa ne pritiravam glede hitrosti....ljubljana pa je na splošno znana da maš bike za volanom ki se radi bahajo z novimi avtomobili, ki jim niso kos tem konjem, žal :roll:...se boš mogu kar zavarovati, če se bo tako nadaljevalo vsak dan te pa bo kmalu kap zadela :?....sej tudi jim nič ne moreš takim, če pa ga pregoneš kot mačka te pa lahko toži pa si ti tisti ki nasanka :roll:

Lp
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Pe avg 11, 2006 9:05 pm

Zanimivo ja. Samo kaj hudiča ko je pa treba res kermu kdaj kej povedat oz ga napizdit pa vsi rep med noge. :twisted:

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Kraj: planina

Napisal/-a 5ka Pe avg 11, 2006 9:19 pm

center ljubljane??? si probov gdaj cesto med logatcem in idrijo? saj ne da vozm počas ampak.. najde se ti opica ki te v totalno nepreglednem uvinku prehti čist v škarje. najhujš pa da se povrh vsega nimaš kam umaknt na en stran so skale na drugi pa lukna.
ne vem če grem jaz dol z svojo petko al pa volvom že mal na meji zdrave pameti je to za nekoga še prepočas??

navk zgodbe : narest je treba dirkališče pa naj se hodjo gor izživlat al pa pobijat umski bolniki naših cest.

L.P. 5ka
ride to live live to ride

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe avg 11, 2006 9:26 pm

Enga mastiča bi mu plunu pa reku: " ej stari, nism mogu zadržat, ker si me tko razpizdu"

Prejšn tedn mi je en model na enmu parkirišču začel morit, kko sm parkeru, ko sm mu pa mal jezno nazaj povedu v druge, ker je še zmer isto glumil, kje sm parkeru (ok sej sm rs na napačnem mestu parkeru, sam je bla tm edina možnost, d sm loh počaku za 3 minute frenda, k je mogu vrnt knjigo v AŠ), pa d me bo zbov, če mu bom še kj reku. Mislm halo!? Pol je pa še ene 2krat nazaj pršu težit, kva sm mu reku (ker je mislu, da sm mu kj reku). Sploh se mu pa neb blo treba kregat, ker bi loh model naredu ene par korakov več, pa še dost več placa je mel, d je šu loh z ženo (k je mela dojenčka v vozičku). Ampak, žal, taki so cigani (se mu je vidlo po faci).
Slika

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Kraj: MB - okolica

Napisal/-a Sigor Pe avg 11, 2006 9:30 pm

Taki so res pravi umski bolniki, pač ne znajo nič pametnega in koristnega naredit in ne rečt, pa se s tem "postavljajo".
Upam samo, da takih na tem forumu ni.
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Pe avg 11, 2006 9:54 pm

če bi bil mobi krog malo cenejši bi lahko kr veliko spremenili

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Pe avg 11, 2006 10:14 pm

To pa žal ni res.
Cesta je "zastonj" za divjat, mobikrog pa ne, pa tud če je 500sit cel dan.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Pe avg 11, 2006 10:18 pm

IcEm4n je napisal/-a:Enga mastiča bi mu plunu pa reku: " ej stari, nism mogu zadržat, ker si me tko razpizdu"

Prejšn tedn mi je en model na enmu parkirišču začel morit, kko sm parkeru, ko sm mu pa mal jezno nazaj povedu v druge, ker je še zmer isto glumil, kje sm parkeru (ok sej sm rs na napačnem mestu parkeru, sam je bla tm edina možnost, d sm loh počaku za 3 minute frenda, k je mogu vrnt knjigo v AŠ), pa d me bo zbov, če mu bom še kj reku. Mislm halo!? Pol je pa še ene 2krat nazaj pršu težit, kva sm mu reku (ker je mislu, da sm mu kj reku). Sploh se mu pa neb blo treba kregat, ker bi loh model naredu ene par korakov več, pa še dost več placa je mel, d je šu loh z ženo (k je mela dojenčka v vozičku). Ampak, žal, taki so cigani (se mu je vidlo po faci).

Jst bi mu reku DEJ, ane, če zmoreš. Pol bi pa delu zame model ;) Mesečna odškodninska renta, hehe.
No, resno: večino takih debilizmov se da rešit z besedami.
Mah takim ne smeš popustit, k spustiš glavo dol je konc, če pa vid da se ne daš kr tko bo pa al mal razmislu al pa po buči fasu, če že hoče - kar se mene tiče.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe avg 11, 2006 10:28 pm

jah, sam k je človk enkrat starejši od tebe (jst bi njega ocene ene 35, jst sm pa 18 ). Nism kj preveč hotu, ker je model že v faco tak zgledu, d bo sam eksplodiru, če bi še kj reku. Drgač bi ga ziher še s takimi lepimi nazaj zabiju.
Slika

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Pe avg 11, 2006 10:32 pm

... Kritik: osebno nisem tak šofer, ampak treba se bo tega navadit, ne pa jokat...kdor pa ima slabe živce, pa se naj z avtobusom ali taxi-jem vozi...
... kdor ne dirka, naj se vozi...

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Pe avg 11, 2006 11:44 pm

Ja nimaš kaj-to se je treba navadit ker te vsak dan doleti kaka taka scena. Jst osebno sem eden tistih voznikov, ki nadpovprečno uprabljamo vzvratna ogledala, tako da kakega "genija" lahk že predčasno prepoznaš po stilu vožnje in si pripravljen na kak njegov " manever" še predn pride do tebe...tko kt naprimer opisan primer tistega z golfom, ki je zapeljal pred tabo pa po bremzi na semaforju...tud men se je parkrat to zgodilo(popizdiš do konca takrat!), zdej pa ni šans več da mi kdo to nardi...lahk pa proba, mi bo še bolj v veselje ;)

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe avg 11, 2006 11:58 pm

zdej k mam tako haubo pa jo je treba strihat....sam se po gasu stisnm da bi pocu not....da mi use lepo placa bavranje in pac nove dele ki bi bili potrebni :P

nevem jst sm se ze navadu da me usi isilujejo pa da se pol hocjo tepst in podobno....

nevem kwa vm je folk k vidte mejhn avto takoj pogasu pa isil,sej je mejhn kwa mi pa more...k vozm astro se mi pa to nedogaja

najleps mi je pa to k bi se modeli kr tovkl k kr zacnejo vrata odpirat in podobno sam da jim kej reces :lol: dobr da mam vedno kako mrgu zravn da se takoj utisa k pride vn in jo zagleda
Slika

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass So avg 12, 2006 12:06 am

On stopi ven, ti ga pa zgaziš s svojim malčkom - pa da vidmo kdo je na boljšem. :lol:
Se pa tudi najde kakšna kokoš, ki bi rada "a piece of the pie".
Paprikaš za večerjo :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost