Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

The fast & furious 2

Napisal/-a Sale Ne jul 21, 2002 4:13 pm

Vsi tisti k ste mislil, da bo beseda spet tekla o kamniških drag racingih ste najbrž mal razočarani, sorry :D.
Tuki je url na katerem si lohk preberete mal več o nadaljevanju filma, ki je zasvojil avtomobilske navdušence.

http://www.upcomingmovies.com/fastandthefurious2.html

Izid obljubljajo za poletje 2003, čaka nas torej dolgo leto pričakovanja. Igralska zasedba pa je tudi še vprašljiva. Za avtomobilsko "zasedbo" se nam pa ni bat :D :D ;).

Any comments?
Slika Slika

Yariso
Nov uporabnik

Re: The fast & furious 2

Napisal/-a Yariso Ne jul 21, 2002 5:06 pm

:( :( :( še eno leto nastrpnega čakanja torej, na žalost :( :( :(

[Sporočilo uredil/a Yariso na dan 21.07.2002 ob 17:06 GMT]

Uporabniški avatar
Mitsu
Nov uporabnik

Kraj: Ljublana

Napisal/-a Mitsu Po jul 22, 2002 9:05 am

Če si kdo želi gledati film s podobno tematiko kot Fast and furious si lahko medtem ko čaka na F&F2 ogleda HongKongški film Legend of speed. Je zelo podoben F&F, le da ne dirkajo drag racinga ampak kar po prometnih cestah?? z Lancer Evoti VI, Imprezo WRX ter pa motorji. Skratka še kar soliden film. Drugače, če bi pa rad kdo gledal sicer računalniško CGI dirkanje (stvar je namreč risanka, oziroma anime) naj si pogleda anime serijo Initial D. Stvar je res vredna ogleda za vse navdušence nad dirkanjem, ker so dirke narejene fantastično, pa še zanimiva zgodba je obenem.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Re: The fast & furious

Napisal/-a Sale Ne avg 04, 2002 2:51 pm

Še neki v zvezi s prvim delom filma The F&F. Sem še mal preučeval film in sm neki opazu kar mi ni čist jasno, pa mi ne da miru. V bistvu je čist brezvezna malenkost ampak me vseen zanima če je še kdo drug tut opazu in če ma mogoče kdo idejo kaj bi to blo. ;)

Tuki je slikca tega zelenga Mitsubishija, ki pol tko neslavno konča. V osvetljenem krogu je s puščico označena ta zadeva (v filmu se sicer lepše vid). Kaj hudiča je ta stvar k se skor po tleh vleče?

Slika

BTW...to se najlepš vid v 10 minuti filma
Slika Slika

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Ne avg 04, 2002 6:33 pm

Katestrofa jaz tega filma še sploh gledal nisem, bom hitro popravo napako. Za tisto stvar pa pojma nimam, mogoče za šlep zajlo :D
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Ne avg 04, 2002 6:45 pm

Ja takoj OBVEZNO gledat ta film. :) Sej vsebina ni ne vem kok posebna (holivudsko - ameriška pač), sam so pa avti prava paša za oči Slika. Glede tistga izrastka pa nej povem še to da ni tok spredi oz. na odbijaču kukr zgleda na sliki, ampak je prov pod mašino, k da bi neki iz mašine ven visel. ;)
Slika Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne avg 04, 2002 9:53 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Ne avg 04, 2002 10:01 pm

LOL, za te skret cevke je bl VTI expert, hehe. Bo on povedu če maš prov. Slika
Slika Slika

Uporabniški avatar
Mitsu
Nov uporabnik

Kraj: Ljublana

Napisal/-a Mitsu Ne avg 11, 2002 7:36 pm

Hm sicer nisem prepričan, ampak to bi lahko bla cevka za dovod NOS-a v mašino. Eclipse ma spredi mašino, tipo iz filma je pa mel NOS kanistre na zadnjih sedežih, torej je moral nitro nekako pripeljat do mašine. Je pa tisto v filmu definitvno cevka.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Ne avg 11, 2002 8:52 pm

Ja najbrž je res cevka, sam lohk je pa tut kakšna filmska zadeva ( za kakšne iskrice povzročat al pa kej v tem smislu, kaj pa vem ). Se mi zdi, da je že kar mal preblizu tal, da bi blo kej vitalnega. Ne vem, ne vem.
Slika Slika

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Napisal/-a din Ne avg 11, 2002 9:08 pm

Končno sem si pogledal film in ta cevkaje res zanimiva, je videt da potuje iz kabine pa nekje do sredine motorja. Lahko da je kaj v zvezi z NOS, ampak je prekleto nizko, edino če se jim ni cev odhaklala pa tega niso opazili, kar pa teško verjamem. BDW meni je bil najbolj všeč črni fotrov bolid - surovi konji. Sama vsebina filma pa me je zelo spominjala na en film ko so Porscheje kradli če se kdo spomni tega filma.
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Ne avg 11, 2002 10:12 pm

Mene pa vsebina totalno spominja na film Point Break, kjer se Keanu Reeves infiltrira med deskarje in... Se mi zdi res čist na isti princip. Za tega s Porscheji pa ne vem kater bi to bil.
Slika Slika

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Napisal/-a din Po avg 12, 2002 3:45 pm

Zdaj ko si me spomno na ta film je tudi ista finta ja. Oni z Porscheji pa sem malo brskal po netu pa je naslov No Man´s Land z Charlie Sheenom, bistvo filma pa je da se policaj gušter prištuli k šefu ki kradejo avte pol se pa zaljubi v njegovo sestro itd. Za ono cev pa bol ko gledam manj mi je jasno, kaj hudiča vlačijo tisto cev po podu???

link za film http://video.barnesandnoble.com/search/ ... 7616854414 če vas zanima.
Slika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Re: Re: The fast & furious 2

Napisal/-a dobek Po avg 12, 2002 4:58 pm

4Sale pravi:
Za tega s Porscheji pa ne vem kater bi to bil.

charlie sheen pa se en bolj poceni igralec (ta je policaja igral), naslova pa se tud jaz ne spomnim
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Po avg 12, 2002 5:00 pm

Tista cev je mislim da 14 od 54 opisanih napak ,ki naj bi jih film imel.
Nekatere so prav zanimive. Prečitajte si vse na strani
http://www.movie-mistakes.com/film.php?filmid=459

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po avg 12, 2002 5:56 pm

Evo to mi deli !!! To je to: When Brian arrives at the gathering of all the racers, between the buildings, there is a camera shot where the camera is real low as he drives by. With the green lights below his car you can clearly see a loop of hose dragging on the ground.

Hvala kdk, edino nič ne piše kaj bi to blo, ene cevi pač, tko zgleda. No v glavnem jst bom lažje spal, hehe :D.

Aja, drgač je pa tale ful hud site. Tisto, ko odleti una plošča s podna Brianovega avta in pol Dominic z lahkoto tam sedi ko ga Brian reši pred policijo, sem pa tut jst takoj opazu - ta je bla pa res morska LOL.

[Sporočilo uredil/a 4Sale na dan 12.08.2002 ob 17:59 GMT]
Slika Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Po avg 12, 2002 6:55 pm

Uporabniški avatar
Metal
Novinec

Kraj: Beyond Realty

Napisal/-a Metal Sr avg 21, 2002 9:14 am

Mislim? No ne vem.
Zadnjič spremenil Metal, dne Pe jul 20, 2007 9:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

MatrixMPI
Nov uporabnik

Napisal/-a MatrixMPI Sr avg 21, 2002 10:30 am

Ja sej se skoz ene cevke po tleh vlečejo, ni sam tuki, sem opazil to še v enem drugem kadru. Pa tud v enem drugem filmu je blo enkrat nekej podobnega ampak en vem v katerem.

Je pa še ena fora v tem filmu. Tist Ford na koncu se bl težko postavi na zadnja kolesa kot je blo videt v filmu. Če ma kdo trailer od tega filma, nej si dobr ogleda podvozje od avta, ko bosta Vince pa Brian štartala, pa bo videl hidravliko oz. sanke, ki dvignejo avto.

Mislim da so to zbrisal v končnem izdelku.
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr avg 21, 2002 10:49 am

Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov