Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Lojzek
Novinec

Eurotax?

Napisal/-a Lojzek Pe jun 13, 2003 9:58 pm

Kje lahko pogledam vrednost avtomobila po eurotaxu? Ma kdo kak link?

Hoyt
Novinec

Napisal/-a Hoyt Pe jun 13, 2003 10:22 pm

na www.eurotax.si sam je treba neki plačat.. ni zastojn no

Uporabniški avatar
vazman
Stalni uporabnik

Napisal/-a vazman So jun 14, 2003 6:34 am

Pojdi do najbližjega prodajalca avtomobilov in mal povprašaj.Ce pa so res prijazni ti bodo mogoce dovolili,da boš sam lahko mal polistal pa knjizici.

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky So jun 14, 2003 7:25 am

če poveš kaj te zanima, ti lahko mogoče jaz kaj pomagam. lahko v službi pogledam samo potrebujem naslednje podatke:

-znamko in točen model vozila
-letnik
-kilometre

Lojzek
Novinec

Napisal/-a Lojzek So jun 14, 2003 11:42 am

Ja no zanima me Audi A3 1,8T letnik 2000, recmo okol 70.000 km. Jest bi reku ene 3 milijone. Če je dražji pol pa 1999 letnik al pa več kilometrov.

Uporabniški avatar
Axi
Novinec

Napisal/-a Axi Ne jun 15, 2003 5:57 pm

SAFRANE je napisal/-a:fantje!-->knjižice že skoraj eno leto ni več!

ne vem od kje ti to :?: to sigurno ni res ker sem imel nekaj tednov nazaj doma eurotax knjigo ki sicer ni bila cisto najnovejsa ampak ena izdaja pred najnovejso....
ce vi knjig od eurotaxa ne uporabljate vec se ne pomeni da tega potem NI !!!

Uporabniški avatar
Virage
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Virage Ne jun 15, 2003 6:36 pm

lucky je napisal/-a:če poveš kaj te zanima, ti lahko mogoče jaz kaj pomagam. lahko v službi pogledam samo potrebujem naslednje podatke:

-znamko in točen model vozila
-letnik
-kilometre

Če se da, bi te tudi jaz prosil za eno poizvedbo. Avto Volkswagen Golf IV, 1.9 TDI (110 KM), letnik 1998, 70 000 kilometrov. Oprema osnovna, brez klime.
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.

BojanI
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BojanI Po jun 16, 2003 7:31 am

Hoyt je napisal/-a:na www.eurotax.si sam je treba neki plačat.. ni zastojn no

1680 SIT za vrednotenje enega vozila !!

Se vam ne zdi, da jo to rahlo odiranje, medtem ko v vsaki trgovini ta podatek dobiš zastonj.

Lp,Bojan

Uporabniški avatar
Surfer_D
Nov uporabnik

Napisal/-a Surfer_D Po jun 16, 2003 7:39 am

BojanI je napisal/-a:
Hoyt je napisal/-a:na www.eurotax.si sam je treba neki plačat.. ni zastojn no

1680 SIT za vrednotenje enega vozila !!

Se vam ne zdi, da jo to rahlo odiranje, medtem ko v vsaki trgovini ta podatek dobiš zastonj.

Lp,Bojan

Probaj ti vpisati 17000 avtomobilov z vsemi podatki in kotacijami vsake 2 meseca pa me zanima kolk bo cena. Sploh pa verjetno internetna stran tudi nekaj stane.

BojanI
Novinec

Napisal/-a BojanI Po jun 16, 2003 8:30 am

[/quote]

Probaj ti vpisati 17000 avtomobilov z vsemi podatki in kotacijami vsake 2 meseca pa me zanima kolk bo cena. Sploh pa verjetno internetna stran tudi nekaj stane.[/quote]

Vpisat, halo !! To so podatki, ki so že v računalnikih, tega nihče ne piše na roko.
Sicer pa, kot sem že rekel, v trgovinah to nič ne stane.

Lp,Bojan

Uporabniški avatar
Surfer_D
Nov uporabnik

Napisal/-a Surfer_D Po jun 16, 2003 9:57 am

BojanI je napisal/-a:

Probaj ti vpisati 17000 avtomobilov z vsemi podatki in kotacijami vsake 2 meseca pa me zanima kolk bo cena. Sploh pa verjetno internetna stran tudi nekaj stane.[/quote]

Vpisat, halo !! To so podatki, ki so že v računalnikih, tega nihče ne piše na roko.

Lp,Bojan[/quote]

Podatkov ni nič v računalnikih ampak se vsak posamezen avto prebiše iz cenika uvoznika v bazo. V trgovinah beri dealerjih pa nič ne stane ker mora dealer kupiti knjigo in nato zaposleni dajejo podatke, verjeto to tudi šefu ne bi bilo všeč, če je kupil podatke potem jih pa zaposleni gratis dajejo okrog.

Noh ja nima se smisla kregat ampak to kar sem povedel vem iz zanesljivih virov in držijo 100%. 8 ur dnevno celo leto se vnašajo podatki ročno nato pa se za njih tudi vsako izdajo dela kotacije za vsak avto posebej.

Njoko
Novinec

Napisal/-a Njoko Po jun 16, 2003 10:52 am

BojanI je napisal/-a:Sicer pa, kot sem že rekel, v trgovinah to nič ne stane.

Lp,Bojan

Stane, stane. Trgovine placujejo za te podatke. Placas pa posredno tudi ti, ker ti npr. odkupijo avto za 350.000 SIT, prodajo pa za 500.000 SIT.

Ce bi bili podatki na internetu zastojn, potem nihce ne bi vec kupoval teh podatkov, firma Eurotax bi propadla in potem pa bi res bilo veselo.

L.p.

Njoko

BojanI
Novinec

Napisal/-a BojanI To jun 17, 2003 6:59 am

Surfer_D je napisal/-a:
BojanI je napisal/-a:

Probaj ti vpisati 17000 avtomobilov z vsemi podatki in kotacijami vsake 2 meseca pa me zanima kolk bo cena. Sploh pa verjetno internetna stran tudi nekaj stane.

Lp,Bojan[/quote]

Podatkov ni nič v računalnikih ampak se vsak posamezen avto prebiše iz cenika uvoznika v bazo. V trgovinah beri dealerjih pa nič ne stane ker mora dealer kupiti knjigo in nato zaposleni dajejo podatke, verjeto to tudi šefu ne bi bilo všeč, če je kupil podatke potem jih pa zaposleni gratis dajejo okrog.

Noh ja nima se smisla kregat ampak to kar sem povedel vem iz zanesljivih virov in držijo 100%. 8 ur dnevno celo leto se vnašajo podatki ročno nato pa se za njih tudi vsako izdajo dela kotacije za vsak avto posebej.[/quote]

Stvar organizacije! Da dandanes v dobi informatike ceniki še niso v kakršni koli računalniški obliki, ne verjamem ! In da se jih ne da drugače pridobit kot z ročnim vnosom tudi ne.
Pol me pa zanima, kolk ta knjižca košta, če samo za en vpogled računajo 1680 SIT?
Da je pa EOROTAX pisan trgovinah na kožo je jasno, saj trgovci naprej ne prodajajo po teh vrednostih.

Lp,Bojan
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost