Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
spletko23
Novinec

Kje so možje v modrem

Napisal/-a spletko23 Če sep 14, 2006 6:31 am

Za tole bi ji pa prav z veseljem vzel izpit

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ek ... 132791.php

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Če sep 14, 2006 6:38 am

Agree!

Sploh ono z kamionom je blo kaskadersko, še mal pa bi imeli misico v konzervi....
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Če sep 14, 2006 6:46 am

ofca! :roll:

Dalila:"po prometni nesreči sem bila zelo šokirana..." čudno, glede na njeno vožnjo. :/:o:/
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če sep 14, 2006 8:22 am

motorist nasproti? yeah right... pa še male škrate je vidla... zihr jo je zarad prevelke hitrosti v ovinku zaneslo ven, pa je pač čohnila zadevo, kaj morš :D
Slika

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Če sep 14, 2006 9:13 am

Dobila je dve kazni po 20k sit.... bogve kolkokrat so ji policaji zaprli oko, ker se jim je nasmehnila :roll:
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Če sep 14, 2006 9:36 am

Prekleta ovca blesava. Pa kaj dajejo uvozniki avtomobile tem kuram - kaj jih še ni izučilo da volan ni za retardirane?
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Motorist46
Nov uporabnik

Kraj: Kranj - Obala

Napisal/-a Motorist46 Če sep 14, 2006 9:41 am

Za nameček pa se dela neumno in novinarju pravi, da naj ji pove kdaj točno se je to dogajalo (to se pravi, da vedno vozi tako). Nič ne rečem tudi jaz ne vozim popolno ampak ne izivam usode tako kot ta ''mladenka'' ;) !

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če sep 14, 2006 9:43 am

Tale avto pa gre neomejeno.. Kva ma to 0.7 mašino not? Prehteva s hitrostjo T+1,5kmh. Sj glede na IQ bi reku da gre v 5. z 2000rpm.
Slika

Uporabniški avatar
vorteks
Novinec

Kraj: lublana

Napisal/-a vorteks Če sep 14, 2006 9:45 am

Prekleta ovca blesava. Pa kaj dajejo uvozniki avtomobile tem kuram - kaj jih še ni izučilo da volan ni za retardirane?

men se pa na posnetku ni zdel nč kej extra spešl, kar nebi že tko al tko vidu v vsakdanjem prometu...takih ovc pa ovnov je waaay 2 much na cesti. oni so mel sam srečo da so posnel eno znano..sicer pa, aje novinar zato kej boljši? pičil je 170 po avtocesti sam da bi dubu svojo zgodbo...whatever...

LP
SlikaSlika
SlikaSlika

jery
Novinec

Kraj: NM/LJ/NM

Napisal/-a jery Če sep 14, 2006 9:47 am

Na hrvaskem so kaznovali voznika osebnega avtomobila, ki je bil posnet z amtersko kamero, ko dela norcije na cesti. Zdej me pa zanima, ce majo nasi policaji kej j**c, da kaznujejo tudi to naso "lepotico" :?:
Kura zmesana :evil:
visoko, višje, najvišje, CZ

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Če sep 14, 2006 10:10 am

Jao ženska misli da je sama na cesti :roll:

LP
Zadnjič spremenil CERES, dne Če sep 14, 2006 4:52 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
Bosko001
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a Bosko001 Če sep 14, 2006 11:32 am

Punca ne ve kaj je leva pa desn stran avta... :x "Sem se umaknila motoristu, ki je prehiteval avto v škarpo, pa ko sem pogledala avto je bil po LEVI strani poškodvan"

Niti lepa, niti pametna, niti dobra voznica....
Slika

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Če sep 14, 2006 11:40 am

Samo kako je bilo tam, da se je desno umaknila motoristu v kamnito steno, potem pa je bil avto po levi strani čisto spraskan - tak je ona rekla. Kaj jo je okoli zasukalo ali kaj? Po moje bi potem moral bit po desni počohan. Verjetno je tako psihično prizadeta, da neve nakateri strani je počohan ali pa če je steno vidla na kontra strani. :D Upam, da je kdaj ne srečam na cesti. :x

Me je eden ravno prehitel, ko sem pisal svoje razmišlajanje.

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Če sep 14, 2006 11:52 am

Tole je več kot zrelo za odvzem izpita! :evil:
Če bi pa tudi pri nas bil zakon da bi policisti upoštevali amaterske posnetke, bi blo pa to zlo fajn! Tud sam bi z veseljem snemal norce na cesti pa posnetke posredoval policiji, če bi le lahko s tem pomagal malenkost večji varnosti na cestah ;)

Uporabniški avatar
vorteks
Novinec

Kraj: lublana

Napisal/-a vorteks Če sep 14, 2006 12:08 pm

Tole je več kot zrelo za odvzem izpita!
Če bi pa tudi pri nas bil zakon da bi policisti upoštevali amaterske posnetke, bi blo pa to zlo fajn! Tud sam bi z veseljem snemal norce na cesti pa posnetke posredoval policiji, če bi le lahko s tem pomagal malenkost večji varnosti na cestah

joj kake mate eni... vsi bi snemal norce.. ko bi pa kdo vas posnel ko vozite 55, kjer je 50 pa bi se spet jokal kako nepošteno. saj konec koncev tudi vi kršite predpise...mislim da se lahko big brotherja v prometu samo bojimo, ne pa želimo, ker mislim, da ga med nami ni purista, ki bi 110% spoštoval zakone-ter CPP.

s tem postom ne zagovarjam norcev, sam sem mnenja naj se z njimi ukvarjajo policaji, ne pa laiki s handykamerami.

LP
SlikaSlika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Če sep 14, 2006 12:15 pm

Policaji ne vem če prav z lahkoto dajo kazen skozi okno vrat, na katerih piše MISS UNIVERSE.

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Če sep 14, 2006 12:22 pm

Več kot očitno je potrebno okrepiti policijske vrste s policistkami... :P
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če sep 14, 2006 12:23 pm

kaj se ubadate z njo zdj? pač je vozila,tko bote s tem kej dosegli če kel šimfate pa pišete svoje pametne izjave kaj bi vi naredl pa kako bi ukrepal?je pomislu da se ji j emogoče pa res mudilo?pač vozila je neumno,ta k jo je pa snemou je pa glih tko kršu vse prometne predpise...kdor ni nikol si kdaj duška dal na cesti naj prvi vrže kamen...sej se bo ona razkantala ne vi...who cares
Slika

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z Če sep 14, 2006 12:24 pm

jst se pa ne strinjam povsem - dejstvo je da policaji največjih kršiteljev in norcev itak nikol ne kaznujejo/ujamejo - in se mi zdi takšen posnetek legitimen dokaz in podlaga za kazen...

to - da sm se v naselju peljal 58 in so me dobil in sm plačal rad priznam - in sm se tut neki naučil na tem...da pa folk opravičuje take neumnosti k se po cesti počnejo je pa višek......ker pač vsi ne spoštujemo pravil 100% se bo pa toleriralo take divjake - NIKAKOR NE!!
Rad bi videl vse tiste k na pol zagovarjate to - če bi bli žrtev tazga divjaka - al pa ker od vaših bližnjih - pol bi pa šli obsojat...

Žalostno je to, da že zdaleč ni več dovolj da sam paziš(v teoriji bi to preprečlo 99% nesreč) - bolj moraš bit pozoren na take debile...
...:::Cavallino Rampante:::...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če sep 14, 2006 12:27 pm

vorteks je napisal/-a:
Tole je več kot zrelo za odvzem izpita!
Če bi pa tudi pri nas bil zakon da bi policisti upoštevali amaterske posnetke, bi blo pa to zlo fajn! Tud sam bi z veseljem snemal norce na cesti pa posnetke posredoval policiji, če bi le lahko s tem pomagal malenkost večji varnosti na cestah

joj kake mate eni... vsi bi snemal norce.. ko bi pa kdo vas posnel ko vozite 55, kjer je 50 pa bi se spet jokal kako nepošteno. saj konec koncev tudi vi kršite predpise...mislim da se lahko big brotherja v prometu samo bojimo, ne pa želimo, ker mislim, da ga med nami ni purista, ki bi 110% spoštoval zakone-ter CPP.

s tem postom ne zagovarjam norcev, sam sem mnenja naj se z njimi ukvarjajo policaji, ne pa laiki s handykamerami.

LP

Jst lahko trdim da jih vsaj 90% spoštujem. Občasno pa grem mal ven iz ceste po kaki zelenici mimo gužve, ker se mi ne da gužvat in čakat na cesti, kjer se vsi neki vrivajo, izsiljujejo in trobijo. Ko vidim, da so ljudej preveč živčni se kr umaknem, ker ne znam jezika za zobmi držat, pa potem komu prehitro kej povem in pol rata kaos.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov